Gå til innhold
Hundesonen.no

Sære vaner du har?


Bananen
 Share

Recommended Posts

- Jeg må riste iste før jeg åpner den.

- Jeg må skylle glasset 3 ganger før jeg fyller på nytt vann

- Alt pålegg må være jevnt og helt perfekt smørt utover, hvis ikke kan jeg ikke spise det. Bruker fort 10 minutter på å smøre smør på 3 brødskiver.

- Jeg må være på jobb et kvarter før jeg begynner, hvis ikke får jeg helt fnatt og hele dagen min blir ødelagt :P

- ALT drops og kjærligheter må tygges. Tror det har noe med at faren min klikket vinkel hvis jeg suttet på det når jeg var liten, for da ville jeg få hull i tennene mine...

- Jeg kan ikke ligge nermest døren i dobbeltseng. Da ligger jeg hele natten og stirrer på døren og venter på at noen skal komme inn

Ellers er jeg ekstremt perfeksjonist, og det medfører seg MYE styr i hverdagen. Ser du ei jente på butikken som går og retter på varer, drar frem ting og retter på poser er det bare fordi hun er smågal, ikke fordi hun jobber der! :w00t:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 110
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hmmmm... jeg er visst ikke så rar som jeg har trodd

Viss jeg hører på musikk må jeg alltid ta øreproppene ut av ørene, for så å sette de inn igjen (gjerne flere ganger) for å være sikker på at ingen andre hører noe.

Haha kom på en! Når jeg skriver inn smileyer på forum og sånn gjør jeg det samme med ansiktet

Jeg KLARER ikke å se under sengen min før jeg skal legge meg. Tenk om det ligger noe(n) der... :baby::icon_redface:

Jeg kan heller ikke gå igjennom stua etter lysene er slukket...

På tacoen tar jeg: lefse, salat, paprika, ost, kjøttdeig deretter saus.

På jobb mater jeg fisker i fast rekkefølge. Er også perfeksjonist. Gulvet på dyrerommet feies, støvsuges og vaskes. Kommer det fuglefrø, feier jeg det opp. Varene dyttes alltid frem, forposer rettes på, dersom det flyter planter i plantekaret, taes de opp med en hov. Hendene vaskes alltid etter jeg har tatt på sirisser.

Er nok mye tvangshandlinger her. Jeg er forresten livredd for fremmede menneskers bakterier. Det å ta på mynter er et mareritt :sleep:

Edit: Det FØRSTE jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb er å vaske hendene :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er ikke så glad i bakterier jeg heller. Husker godt ei dame i kassaen på butikken satt og telte penger, og når hun kom til sedlene, slikker hun seg på fingeren for å få bedre tak på dem. ææææææsj :P Og holde på rulletrapp håndtak eller handlevogner, penger, håndtak ja da er jeg ikke i nærheten av munnen med hendene mine. Veninnene min tenker ikke sånn engang og kan tilogmed spise chips etter handlerunden og så slikke seg på fingrene uten å ha vasket seg først.

De dør jo ikke akkurat av det, men i mine øyne- fysj så fælt! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke om jeg skal kalle det uvaner, men jeg har da mine diller jeg også:

- Snakker mye med selv, både ute og inne og om alt mulig...

- Jeg MÅ ha brus i huset... avhengig :icon_redface:

- Toalettpapiret må henge utover

- Låser alltid døren, også på dagtid

...og sikkert noen flere... :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Også liker jeg ikke at folk tar øverst på glasset/koppen min, der jeg skal ha munnen. Da må jeg tørke det av. Samme gjelder mat, jeg liker ikke at noen tar på maten min. Jeg snur ofte i diverse køer, enten det er mcdonalds eller en baguett-sjappe, hvis jeg ser at de ikke bruker hansker. Hvis jeg er veldig sulten og må ha mat så hender det at jeg lar vær å se på de som lager den, og later som det gjøres på min måte.

Det er ikke bakterier jeg er redd for eller noe, ikke møkk heller for den saks skyld, er mer det at noen setter fingeravtrykk på maten min, legger igjen hud eller svette eller noe.

Hvis jeg er i et nevrotisk humør og skal på offentlige toaletter f.eks må jeg prøve å føle på energien til de forskjellige avlukkene og se hvilke som bringer lykke.

Når jeg tenker over det har jeg egentlig endel tvangstanker, som i blant blir helt øredøvende. I forkant av utstilling blir jeg så nevrotisk at jeg innbiller meg at alt jeg gjør har en viktig betydning for suksess i ringen, blir så sliten i hodet. Det er en av grunnene til at jeg stiller veldig lite :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg innser at listen min bare blir lenger og lenger, og at vi har veldig mange av de samme vanene :ahappy:

Min mor synes også at det er ekkelt å ta i håndtakene på handlevogner, og hun jublet da hun kom til Los Angeles, og oppdaget at alle butikker hadde antibak-servietter like ved handlevognene. Det er en av de tingene hun drar frem først når hun skal fortelle om alt hun opplevde der borte :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg begynner alltid på siste siden i aviser, og leser meg fremover.

Taco= Lefse, kjøtt, ost (ellers "smelter" ikke osten), salat, og rømme. Brettes først inn bak, så venstre siden- så høyre. Trenger vel ikke nevne at tallerknen min er 100% strøken når jeg spiser taco... Jeg søler IKKE.

Rømme og yoghurtbeger må røres helt glatte og unisone før jeg spiser av de. Ingen ekle størknede kanter eller klumper takk.

Jeg fyrer alltid opp i ovnen med fem kubber. Som legges nøye opp slik jeg alltid gjør. Tar alltid fyr på første forsøk...

+ 100vis av andre ting. Som ikke er nevrotiske handlinger, men et utslag av å perfeksjonere og effektivisere alt jeg driver med. Jah, det er vel der nevrosen tikker inn :blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm, tror ikke jeg har noen sånne greier jeg :huh: Mye jeg gjør som irriterer samboer intenst da, som jeg har måttet slutte med. Slikt som å tygge drops, lage lyder (ja litt sånn sære lyder da... Jeg lager generelt mye lyd...), ødelegge ting om jeg sitter uten å ha hendene opptatt med noe. Feks ser kjøkkenbordet vårt helt ****** ut, for jeg må stikke kniver/sakser i det eller skjære i det om jeg kjeder meg (okei, dette hørtes verre ut en hva det er, er bare på et lite område altså)... Eh, ja jeg hadde kanskje noen greier, men jeg jobber aktivt for å slutte med det, siden samboer blir så suuuuur :lol:

Jo og så flyter det alltid med "dippedutter" rundt meg. det er kallenavnet mitt i familien "dippedutt-Sanne". Alltid små papirbiter etter jeg har revet i stykker noe osv. Seriøst, egentlig er jeg ganske destruktiv, for jeg elsker å ødelegge ting... :blink: Og så MÅ jeg kline litt med vofsetutta før jeg skal sove, det er så koselig! :heart: søte lille apehunden som bare må ha litt kjærlighet før hun kan krype under dyna og entre drømmeland, har sørget for at det har blitt en vane for meg også! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kom på nå når jeg var ute ... Jeg har ALLTID lommebok, røyk, mobil og nøkler i spesielle lommer på jakken! Ligger de i feil lomme, får jeg "panikk" og tror jeg har mistet det!

haha jeg også :P Også kjennes det rart ut om telefonen ikek er i den lomma :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm... Tror ikke jeg har noen veldig sære vaner... Jo, når jeg spiser smågodt, så spiser jeg de jeg liker minst først og jobber meg fram til de jeg liker best, gjerne i høy hastighet for å komme til det beste, men når jeg kommer til det beste er jeg kvalm og har egentlig ikke veldig lyst på, men jeg tvinger det i meg.

Ellers er det første jeg gjør når jeg våkner å åpne laptopen, høre mail-lyden og dermed pirre nyskjerrigheten nok til å lese og dermed unngå å sovne. Men ofte må jeg blunke veldig mye. :pinch:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg unngå alltid å tråkke på komlokk, og vet ikke om det har "gått i arv" her, men hunden gjør det samme.

Jeg spiser alltid sjokoladen av ispinner først.

Skal jeg ha kuleis hjemme MÅ jeg blande i melk, namnam.

Og jeg er selv slik "sparer" er det noe veldig godt i godeposen, fruk eller liknende, så spiser jeg det som er mindre godt først. :D

Så har jeg den dårlige vanen at jeg ALLTID blir nødt til å stresse om jeg skal rekke noe, står jeg opp i veldig god tid, tenker jeg nettopp det - at jeg har såååå god tid, at tiden blir knapp alikevel tilslutt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig nøye når jeg spiser, har jeg f. eks fire ting på middagstallerkenen så prøver jeg å spise alt samtidig, og jeg spiser "jevnt" fra alle fire tingene sånn at når det såvidt er igjen noe på tallerkenen så er det en liten bit av hver ting. Liker ikke når det f. eks er igjen masse av en ting :P

Er også nøye med at det ikke skal være hauger av saus osv igjen på tallerkenen, så jeg bruker alltid matbitene til å tørke opp sausen og ende opp med en så ryddig asjett som mulig.

Smørepålegg eller smør på brødskiva må være jevnt, jeg liker ikke når det er veldig tynt lag noen steder og tjukt andre, det kiler i hjernen!

Jeg teller inni meg når jeg går opp eller ned trapper, føler ikke noe tvang (altså jeg tror ikke noe kommer til å skje om jeg ikke gjør det), men det er en veldig gammel vane.

Jeg lukter på alt før jeg spiser det, prøver å gjøre det veldig VELDIG diskret hvis jeg er borte hos folk eller å unngå å gjøre det, siden det kan kanskje se litt uhøflig ut.

Tørker meg med en fast rutine etter jeg har dusjet. Ansikt, arm, arm, brystkasse og mage, bein, bein, fot, fot, rygg (til sist hår dersom det er vått). Føler det er mest effektivt for meg, haha :D

Liker IKKE å ikke være helt tørr etter jeg har tørket meg, f. eks kjæresten kommer ut av dusjen med håndkle rundt livet og går rundt med vann på hele seg, det er noe jeg ikke forstår.

Hvis jeg spiser taco/fajitas bør maten ligge på en linje som er så rett som mulig i midten, og helst se litt ryddig ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra jeg ikke er alene om galskapen :D

-mat må alltid spises slik at det følger fasongen på maten. Dvs.jeg må spise kanelsnurrer rundt og rundt, samme med potetskruer o.l. Om maten er riflete (som potetgull) må det spises slik at det passer mønsteret.

-smågodt må alltid spises etter type, og det beste til sist.

-på kino kjøper jeg alltid et TONN med snop, men spiser ikke under filmen.

-om mannen er ute av huset en natt ogjeg må sove alene, må jeg alltid sjekke under senga etter gale øksemordere.

-man tar alltid med seg kun 3 bæsjeposer på tur med hunden, ikke mer og ikke mindre. Tenk.

Og det er sikkert masse mer, men dette er nok :-P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir småirritabel om folk fyller opp glasset mitt "feil": det skal være ca en cm fra koppekant til teen/brusen/vannet. Samboern drives sakte men sikkert til vanvidd over at jeg alltid etterfyller glasset mitt når han henter meg drikke, men altså! Det gir jo mening da - er det MER enn det jeg vil ha så søler jeg - og er det mindre så har man ikke vært effektiv i utnyttelsen av koppen/glasset. :innocent:

Og så må jeg også skylle glass/kopper en gang eller to før jeg bruker det, og jeg MÅ ha ett pledd eller en pute over meg/i fanget når jeg sitter i en sofa, uavhengig av temperatur. :huh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan aldri drikke den siste slumpen som er igjen på cola flaska! :wacko:

Jeg kan ikke dele syltetøy eller nugatti/sjokade med noen som bruker smør på brødskiva. Værste er smørkladder i syltetøyet/nugattien :barfy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knott må spises i korrekt rekkefølge. Først de grå, så de brune og sist de hvite. De hvite kan evt kastes :P

Jeg spiser de hvite,og gir gjerne bort de andre :D

Dorullen skal henge inn mot veggen,sånn at papiret er enkelt å få tak i.Uten å "rulle"det fram,verst er det hvis gjester snur rullen her hjemme :angry: :lol: .

Jeg unngår så godt som mulig å ta på dørhåndtak på offentlige toaletter :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...