Jump to content
Hundesonen.no

Kaffe

Medlemmer
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Excellent

About Kaffe

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  En skog i Vestfold
 • Hunderase
  Bustetroll
 1. Vi hadde tenkt oss til Egypt til høsten
 2. Jeg vil også ha valp i 2012 Blir vel ikke valp på meg før 2013, kanskje ikke før 2014! Sukk...
 3. Jeg bytta, så nå ser den slik ut.
 4. Haha, så tok jeg feil eksempel. Det var ikke meningen. Tok bare første og beste bilde av dekkenet vi har på jobb, første jeg kom på som går slik. Men det ligner bare, er ikke samme greia. Den vi har går jo tversover brystet, og ikke mellom..
 5. Veldig mange dekken går bare over brystet. Som denne f.eks.
 6. Tips og forslag om BRA høytallere og forsterkere til bil? Som spiller høyt, med god bass og som takler det? Pris er ikke så nøye, men betaler ikke overpris hvis jeg kan få noe like bra, billigere
 7. Melvin :heart: Guuud så søt han er! Helt nydelig, vil gjerne stjele han.. Hvor bor du?
 8. Kaffe

  Sutring

  Kjøp deg ørepropper da vel. Du har sluppet henne i sengen til å begynne med, og hun blir forvirret. Ville droppet sengen nå, og heller lært henne det senere når hun er mer voksen.
 9. Kaffe

  Sutring

  Beste tipset jeg har mot sutring er ignorering. Da lærer hun seg at det ikke lønner seg å sutre. Ikke la henne komme i sofaen når hun sutrer, ikke se på henne en gang. Sutrer hun når du lager mat, ignorer henne og vent med å gi mat til hun slutter. Viktig å være konsekvent og holde seg til en metode. Om du har prøvd så mange ting på kort tid, er det ikke rart at hun ikke slutter. Ting tar tid.
 10. Kaffe

  Finsk Lapphund

  Dere med Finsk Lapphund, hvordan ser dagene deres ut? Hvor mye tur og hjernetrim får hunden daglig? Klarer den seg i perioder med ganske lite tur? Hvordan er den å trene? Jakt/Gjeterinstinkter? Hvilke helseproblemer er vanlige på rasen? Forslag til gode oppdrettere man bør se på?
 11. Hihi, må le litt da, ser ut som om bikkja har fått skikkelig bank på de bildene. Så forferdelig grusomt å få på seg kløv. :lol:
×
×
 • Create New...