Gå til innhold
Hundesonen.no

Kaffe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kaffe

  1. Vi hadde tenkt oss til Egypt til høsten
  2. Jeg vil også ha valp i 2012 Blir vel ikke valp på meg før 2013, kanskje ikke før 2014! Sukk...
  3. Jeg bytta, så nå ser den slik ut.
  4. Haha, så tok jeg feil eksempel. Det var ikke meningen. Tok bare første og beste bilde av dekkenet vi har på jobb, første jeg kom på som går slik. Men det ligner bare, er ikke samme greia. Den vi har går jo tversover brystet, og ikke mellom..
  5. Veldig mange dekken går bare over brystet. Som denne f.eks.
  6. Tips og forslag om BRA høytallere og forsterkere til bil? Som spiller høyt, med god bass og som takler det? Pris er ikke så nøye, men betaler ikke overpris hvis jeg kan få noe like bra, billigere
  7. Melvin :heart: Guuud så søt han er! Helt nydelig, vil gjerne stjele han.. Hvor bor du?
  8. Kaffe

    Sutring

    Kjøp deg ørepropper da vel. Du har sluppet henne i sengen til å begynne med, og hun blir forvirret. Ville droppet sengen nå, og heller lært henne det senere når hun er mer voksen.
  9. Kaffe

    Sutring

    Beste tipset jeg har mot sutring er ignorering. Da lærer hun seg at det ikke lønner seg å sutre. Ikke la henne komme i sofaen når hun sutrer, ikke se på henne en gang. Sutrer hun når du lager mat, ignorer henne og vent med å gi mat til hun slutter. Viktig å være konsekvent og holde seg til en metode. Om du har prøvd så mange ting på kort tid, er det ikke rart at hun ikke slutter. Ting tar tid.
  10. Dere med Finsk Lapphund, hvordan ser dagene deres ut? Hvor mye tur og hjernetrim får hunden daglig? Klarer den seg i perioder med ganske lite tur? Hvordan er den å trene? Jakt/Gjeterinstinkter? Hvilke helseproblemer er vanlige på rasen? Forslag til gode oppdrettere man bør se på?
  11. Hihi, må le litt da, ser ut som om bikkja har fått skikkelig bank på de bildene. Så forferdelig grusomt å få på seg kløv. :lol:
  12. Jeg er så sær at jeg syntes det er juks. Stemmer aldri på mase-bilder, stemmer gjerne heller på konkurrentene. Barnslig, jeg vet!
  13. Beste investeringen jeg har gjort var at jeg valgte samboeren fremfor narkotika og alkohol for 5år siden. Han gav meg et valg, og jeg tok det riktige valget. Så har jeg jo hunden og kattene. Sofaen min, den er så vilt deilig. Har lyst til å bo i den og får skryt hele tiden over hvor digg den er! Varmedressen min. Kostet alt for mye, men den er fantastisk.
  14. Har en venninne med en hund som har PL. Ble diagnosert med grad 1 når den var litt over året, og har ikke særlige smerter i det daglige. Han kaster ut bakbeina innimellom i trav, men viser aldri tegn på smerter. Han setter tilbake kneet selv iløpet av et sekund, og slakker litt ned i etterkant, men like fres etterpå. Hunden har i det siste begynt å kaste ut beinet mer enn vanlig, og hun lurer på om kulden kan ha noe med det å gjøre? Og hva hun evt kan gjøre i hverdagen for at hunden skal ha det bedre. Den får moderat med mosjon da hun har en sykdom som gjør at hun blir helt utslitt i kroppen. Hun har gode perioder hvor hunden får normale mengder morsjon og løs i skogen. Er liten hund på 8kg som er nå 5,5 år. Kan den bli bedre av f.eks glucosamin, eller har ikke det noe for seg siden kneskålen hopper ut? Andre ting hun kan gjøre/gi hunden?
  15. Bikkja har fri tilgang til mat og spiser jevnt ut over dagen. Bæsjer som regel på morgentur og kveldstur. Innimellom kun på ettermiddagstur, men da må han veldig på do morgenen etter. Fem ganger om dagen høres MYE ut. Høres ut som om hunden får et for dårlig fòr, og kanskje også trenger en runde ormkur.
  16. Har dere noen musikkvideoer dere bare elsker? Min favoritt må vel være denne
  17. Tror jeg ville tatt den artikkelen med en ***** stor klype salt.. Virket ikke så veldig seriøs eller korrekt.
×
×
  • Opprett ny...