Gå til innhold
Hundesonen.no

AquilaWaiting

Medlemmer
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om AquilaWaiting

  • Bursdag 10/18/1990

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    midt i skogen
  • Hunderase
    Collieturbofrøken

AquilaWaiting's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja altså digger alt http://youtu.be/AAbokV76tkU
  2. AquilaWaiting

    Lama

    Hei! Er det noen som vet hvordan regler og sånt som gjelder for lama? Er den nødt til å være inngjerdet eller er det ''andre'' som må gjerde inn for å holde de/den borte? Og noen som ellers har noe informasjon?
  3. Har kanskje vært flere emner om dette, men tar sjansen på å starte et emne. Har ei på snart 2 år som trenger en ny sele. Hun trekker minimalt, er liten til medium tispe,vil tippe mer medium da jeg sist målte henne var hun ca 53 cm og har ingen monsterpels, men vil helst ha ei sele som ikke sliter. Så - hvordan sele anbefaler dere, som blir mest brukt til tur/skogstur?
  4. Finnes det en plass man kan gjøre dette? Siden eksamen er rundt hjørnet osv...
  5. Jo..ja. Er bare ikke vant med hunder som hopper til bare det deiser noe i gulvet. Ho kan ligge langt unna når dette skjer,så er vel bare veldig uvant. Gleden er vel at ho ikke virker nervøs eller noe sånt.
  6. Har ei collietispe litt over året som som reagerer på lyder,spesielt inne. Deiser fjernkontrollen i golvet,hopper hun mest sannsynligvis opp og sjekker ut lyden. Hun virker ikke redd eller noe,det virker mest som hun bare sjekker ut. Jeg ber henne legge seg og ho legger seg,uten at jeg kan se at hun virker anspent og nervøs. At noe deiser i golvet skjer relativt ofte og det samme skjer,uten at jeg klarer å se at hun blir nervøs,ho må bare sjekke hvor lyden kom i fra. Ute er hun helt annerledes. De fleste lyder er ok,og skudd er ingen problem,da det bruker å være noen som skyter ca 200 m fra der vi bor. Er dette noe som kan komme til å forandre seg når ho har modnet helt i hodet..eller vil hun alltid være var på noen lyder,at dette sannsynligvis er genetisk? Vet jo at noen collier er ekstremt var på lyder,dessverre..
  7. Bolla Tjukkerompa Tjukkebolla Bollasnusk Bållelålla Drittbikkja Bolla og tjukkerompa blir nok brukt mest. Ho heter Aquila.
  8. Klarte å forstue ankelen i helga og ligger nå hær med bandasje og greier. Klarer å gå litt på den,men homper meg nå avgårde. Jeg er en rastløs person og kjenner at jeg nesten vil gå på veggen. Helst skulle jeg vært god i ankelen nå! Er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å bli bra fort? Eller er jeg pent nødt til å ta tiden til hjelp?
  9. Bisken er snart året gammel og jeg legger merke til at ho virker svak mellom hase og pote. I lett trav ser jeg ikke det så godt,men når ho går vanlig,legger jeg merke til det. Det ser ikke ut som det plager henne,hun halter ikke og spretter lykkelig rundt. For ordens skyld så går vi mye i skogen,oftest etter stier eller grusvei. Sjelden etter asfalt,hvis det har noe å si. Lurer på om det finnes noen måter å trene henne opp,slik at ho blir sterkere?
  10. Har også lange øyevipper og bruker den mascaraen IW viser til. Liker den fordi den ikke klumper og du trenger ikke å bruke så mye. Hvis du har problemer med streker på øyelokket,vil jeg anbefale å bruke en vippetang,der du først klemmer helt innerst på vippen,så på midten og deretter nesten helt ytterst. Da får du en pen vipp på de. Dette handler kanskje ikke om sminke sånnsett,men lurer om noen vet om gode selvbruningskremer? Som ikke lukter høgg og der du blir brun og ikke orange
  11. Har frivekter på 2,5 kg og er ute etter supre tips til hvordan jeg kan trene/stramme opp lår,mage og armer. Har prøvd litt selv å trene med de,men er redd for å gjøre feil. Har idag varmet opp i ca 10 min, og trente vel i 30 min,men vet ikke om jeg gjør det rett. Har også stang,og vil gjerne bruke den. Men igjen,er redd for å gjøre feil. Vil også trene ryggen,da jeg har en rygg som er svak og har lite muskler
  12. Synes det var litt surt av og til,dessverre! Men kult sceneshow da
  13. Tenkte å selge LP plater, både store og små på garasjesalget i morgen. Noen som vet sånn ca hva de går for? Eller hva jeg burde å ta for de?
  14. Hadde bikkja vært nån km hjemmefra,hadde ho nok dratt hjem og da hadde vel folket begynt å lure. Ellers? Tja. Sannsynligvis svinsa i sin egen verden ei stund,og til slutt prøvd å finne veien hjem eller lagt seg ved siden av meg.
  15. Ballongmannen! Leeeeeeer og ut med Andreas, herregud. For en type!! ''Du ligg hær nede og jeg hær oppe'' Blææh...
×
×
  • Opprett ny...