MonicaT Skrevet 29. September 2011 Rapporter Skrevet 29. September 2011 Jeg husker ikke helt hvor det ble spørsmål om Norwegian Polar kontra Vom og Hundemat. Var litt spørsmål om konsistensen på NP. Legger derfor ut bilder jeg har tatt. Nettopp startet med NP selv og brukt VH tidligere. Passer en hund nå som spiser VH, så da benyttet jeg sjansen til å ta bilder. (har også blogget litt om foring) Det er ca 250gram av hver type Siter
Ia Skrevet 29. September 2011 Rapporter Skrevet 29. September 2011 Jeg må jo si at jeg synes Norwegian Polar ser langt mer delikat ut. Jeg føler alltid at jeg gir hunden min hjerne når jeg setter ned en skål VH Siter
MonicaT Skrevet 29. September 2011 Forfatter Rapporter Skrevet 29. September 2011 Jeg liker også konsistensen på NP bedre Den virker også mer kompakt, så hundene bruker mer enn 2.sek på sluke maten (jeg har to matvrak). Siter
Lola Pagola Skrevet 29. September 2011 Rapporter Skrevet 29. September 2011 Hm, synes det er omvendt jeg, vogh ser mer delikat ut... NP ser ut som papp. 9 Siter
vima2k Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Hm, synes det er omvendt jeg, vogh ser mer delikat ut... NP ser ut som papp. Enig med deg VH så mye mer fristende ut en den andre. Siter
Ia Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Skulle jeg valgt hva jeg skulle se på av papp og hjerne, er det svært liten tvil om hva jeg hadde valgt Og, ja, jeg snakker bare om meg selv akkurat nå. Bikkja driter vel ganske bra i hvordan det ser ut. 1 Siter
Guest Belgerpia Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Alt kjøtt blir jo grått når det blir kokt, og NP er jo varmebehandlet - ergo blir de grått og kjedelig. VH ser jo mye freshere ut - og helt ærlig så ser det ikke så mye annerledes ut enn kjøttdeig og det er da ikke ekkelt. Det blir værre når man bruker VH med fisk, for det ser pittelitt ekkelt ut *ler* Siter
AnnikenK Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 VH ser liksom friskere ut. NP ser ut som leire og minner om noe sånn våtfor i pølseform, som vi kjøpte i en dagligvarebutikk. Vi var på båttur og da ble det vanskelig med råfor. I Risør var det ikke mulig å få tak i VH, så da kjøpte vi en sånn pedigreepølse. ALDRI igjen. Det lukta høgg, og bikkja lukta høgg og dreit store mengder gjørme *yurk* Siter
Debbie Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Vogh ser jo mye mer delikat ut, den andre så jo gresslig ut, grøss.. Siter
Papillon Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 V&H ser jo litt bedre ut, men regner med at NP lukter bedre? V&H med laks lukter jo ikke parfyme akkuratt.. Siter
tm100021 Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Jeg synes også v&h ser bedre ut, ser bare ut som kjøttdeig liksom. Siter
Djervekvinnen Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Jeg liker ikke VH sånn smelta. Blæh, jeg gir de det alltid halvfrosset i biter og da ser det litt bedre ut enn halvflytende gørr. (lukter også mer når det er tint) NP syns jeg ser helt greit ut. Men det lukter litt ekkelt når det har stått noen dager i kjølern. Siter
Anette Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Men det lukter litt ekkelt når det har stått noen dager i kjølern. Det gjør v&h også Siter
MiO Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 V&H på venstre bilde NP på høyre bilde ikke sant? Siter
Mari Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Jeg liker ikke VH sånn smelta. Blæh, jeg gir de det alltid halvfrosset i biter og da ser det litt bedre ut enn halvflytende gørr. (lukter også mer når det er tint) Øh? V&H halvflytende gørr? Hva slags V&H er det du kjøper? Det jeg har gitt har alltid vært som fet kjøttdeig. Altså litt seigere, men aldri noe i nærheten av flytende? Eller tenker du på kjøttsafta som renner litt når den tiner? Av de to der ville jeg valgt V&H any day. Den ser iallfall fersk ut. 1 Siter
pippin Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Jeg trodde faktisk at du sammenlikna kjøttdeig med NP først jeg! Det sier litt om hvor delikat V&H ser ut Ser mye friskere ut, og veldig likt kjøttdeig. NP minner meg om sånne små vedbrikker du hiver inni ovnen for å få skikkelig fyr osv Siter
Meg Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 det er ikke så nøye hvordan fôret SER ut. Det er hvordan hundene funker på det, og hva det inneholder som er greia. Siter
Djervekvinnen Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Øh? V&H halvflytende gørr? Hva slags V&H er det du kjøper? Det jeg har gitt har alltid vært som fet kjøttdeig. Altså litt seigere, men aldri noe i nærheten av flytende? Eller tenker du på kjøttsafta som renner litt når den tiner? Av de to der ville jeg valgt V&H any day. Den ser iallfall fersk ut. Ja jeg syns det ser gørrete ut når det er smeltet og det er blodrenn av det. Jeg syns ikke det er kjøttdeigaktig, men mer vått og klissete enn det. Men jeg er litt mer sær på sånnt da Liker det minst mulig sølete. Bruker plathansker og da tyter det sånn når det er tint når man grabber tak i det, kontra å bare brekke av fine biter. Siter
MiO Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 V&H er ikke kjøttdeigaktig. Det er mer en slags limete medisterdeig-konsistens på det. Jeg grøsser av blodvannet som renner ut, for blodvann = bakteriepøl. Kan ikke noe for det, men jeg hater sånt blodvann. Og så greide gubben å søle en lang stripe av det fra Vomm'en utover kjøkkengulvet. Og han syns det var noe skikkelig drit å måtte sage opp den frosne pølsa. Tanken på å måtte gjøre det på fast basis syns han ikke noe om. Selv greier jeg ikke sage pga kroniske betennelser i skuldrene. Jeg orket ikke mer av det blodvannsølet *grøss*, så droppa tanken på V&H. For øyeblikket. Men jeg liker tanken på råfôring, da... Siter
pippin Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 det er ikke så nøye hvordan fôret SER ut. Det er hvordan hundene funker på det, og hva det inneholder som er greia. DET vet vi jo... Her bare utveksler vi litt tanker om konsistens, utseende osv på V&H vs NP.. Hadde jeg fôret bikkje på noe bare fordi det SER godt ut hadde hun fått biff osv hver dag EDIT: Når jeg ordner i stand V&H (pølser) så lar jeg den tine litt, deler den i to når den akkurat har tint nok til det, og så legger jeg den ene dele tilbake i frysern, og den andre gis som den er. Halvfrossen.. Slipper blodsøl og sånt da. Siter
MiO Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Når jeg ordner i stand V&H (pølser) så lar jeg den tine litt, deler den i to når den akkurat har tint nok til det, og så legger jeg den ene dele tilbake i frysern, og den andre gis som den er. Halvfrossen.. Slipper blodsøl og sånt da. Godt tips.. Jeg tror sannelig jeg skal gi det en ny sjanse og prøve den måten. For å sage dypfrosne pølser var noe h...klin og styr. Siter
Bananen Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Jeg bryr meg ikke spesielt om "gørret", jeg. Satt fint i dusjen og delte opp 40 kg storfevom fra V&H med kyssesyken, jeg. Vann og såpe har jeg, så jeg kan vaske hendene også. Siter
rottmaneier Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Det er jo veldig enkelt å unngå søl da! hehe.. Vi kjøper 0,5 kilos pølser, tar av papiret i fryst tilstand, legger pølsa oppi en isboks og lar den tine over natten. Deretter er det bare og bruke en skje og ta det du skal ha fra boksen og over i matskåla. Tada! Ikke noe søl eller griseri. Ingen av bikkjene her liker det halvfrossent, kaldt må skjønne Siter
ipadda Skrevet 30. September 2011 Rapporter Skrevet 30. September 2011 Lille Veps her fôre 50/50 på tørrfôr og NP. Jeg digger NP å dens kosistens, det er sååå mye enklere enn Vom og vemmelig. NP er tilnærmet luktfri i tillegg Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.