Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skrevet

Toro-lasagne, tilsetter: Kjøttdeig, revet ost på toppen, 1 løk, 1 paprika, etpar revne gulrøtter, basilikum (krydder denne gangen) + litt hvitløkskrydder og pepper.

Grønn salat til av: Hjertesalat, ruccola, agurk og purre.

Der hørtes ut som en god idé idag!
Skrevet

Toro-lasagne, tilsetter: Kjøttdeig, revet ost på toppen, 1 løk, 1 paprika, etpar revne gulrøtter, basilikum (krydder denne gangen) + litt hvitløkskrydder og pepper.

Grønn salat til av: Hjertesalat, ruccola, agurk og purre.

Der hørtes ut som en god idé idag!
Guest Gråtass
Skrevet

Gråtass spesial, elggryte servert med ris og rosenkål. Gryta er lett å lage: ca 500 gram grytekjøtt av elg brunes i panne. En gul og en rød og en sjalottløk deles opp og stekes blank i en jerngryte el. To store gulerøtter deles opp og has i gryta sammen med løk og kjøtt. En god dæsj billig italiensk rødvin hives i gryta. La alt putre mens du steker sopp i balsamico eddik. Bland alt og nyyyyyt! Passer til 4 personer som ikke er døden nær av sult. Eller 2 som er det.

Skrevet

I dag var det tid for bålmat. Jeg holdt på å fryse i hjel, og måtte tine opp med gløgg når vi kom hjem. Støveren gikk på elg (og fikk angst) men før det rakk hun å rulle seg i en rotten vom eller noe...

Ja ja, maten ble bra; rådyrfilèt, sopp, sjalottløk, gulrot og spinat.... :)

Skrevet

Idag (og i morgen) blir det helstekt kalkun med søtpotetmos, brokkoli, rosenkål og hjemmelagd fløtesaus lagd på kraft fra innmaten til kalkunen :)

Skrevet

Koteletter fra nyslakta, utegående og sølebadende gris med ovnsbakte rotfrukter krydret med karve, honning, dijonsennep og hvitvinseddik. Perfekt stekt og de beste kotelettene jeg har spist noen gang :D

  • Like 1
Skrevet

I dag hadde jeg litt kjøtt som var igjen fra søndagsmiddagen og brokkolisalat. Brokkolisalat er det godteste jeg vet (rå brokkolibuketter, rødløk i tynne skiver, dressing av majones, rømme, litt sukker og eddik).

Skrevet

Driver og spiser meg ut av hybelen, så spiser litt tilfeldige ting om dagen. I dag tror jeg det blir fiskegrateng med løk, tyttebærsyltetøy, sukkererter og ananas ved siden av. Kulinarisk høydare.

  • Like 2
Skrevet

Driver og spiser meg ut av hybelen, så spiser litt tilfeldige ting om dagen. I dag tror jeg det blir fiskegrateng med løk, tyttebærsyltetøy, sukkererter og ananas ved siden av. Kulinarisk høydare.

FISKEGRATENG!!! Det var god idé. Da blir det fiskegrateng med revet gulrot og rosiner til middag i dag.

Egentlig har jeg veldig lyst til å lage litt rørt tyttebær også - har fått litt dilla på det (guri det smaker så mye bedre når man lager det selv enn når man kjøper det på glass).

Guest Gråtass
Skrevet

Spist andebryst i tre dager med div tilbehør (namnamnam) men i dag blir det frossen pizza :P

Uten å invitere meg????
Skrevet

Uten å invitere meg????

Hadde du lyst på frossenpizza? :P

Ene naboen inviterte seg selv, ellers hadde jeg vel spist det for 4 dag på rad i dag :lol:

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...