turbogutten Skrevet 29. September 2014 Rapporter Skrevet 29. September 2014 I går: fårikålI dag: lapskaus med base i rester fra i gårOnsdag: pizza med diverse vi har i skap og kjøleskapTorsdag: siste rest av lapskausFredag: til svigers, så tipper taco Siter
Guest Yellow Skrevet 29. September 2014 Rapporter Skrevet 29. September 2014 I dag: Kyllingpølser og potetmos. I morgen: Svinefilet med tikka masala, kokosmelk, løk, mais, fullkornsris. Onsdag: Kyllingsalat i pitabrød med hjemmelaget rømmedressing. Siter
Symra&Pippin Skrevet 29. September 2014 Rapporter Skrevet 29. September 2014 Grovt rundstykke varmet i ovn med ridderost og en yoghurt. 12-timers arbeidsdag. Siter
Baskerville Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Idag er det cajun meatloaf med søtpotetmos. Imorgen brukes resten av meatloaf'en til smørbrød med masse grønnsaker og litt ost. Helgen blir det hjemmelagd pizza, en deig, to fyll. Man og tirsdag skal vi ha pai med sopp og andre grønnsaker. Ons og torsdag blir det grønnsakssuppe med kjøttboller av kyllingkjøttdeig og parmesan. En real lavbudsjettsuke, dette her, men det blir mye godt da! Siter
Ingvild Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Har spist det samme til middag i går, og lunsj og middag i dag. Strimlet svinekjøtt, paprika, gulrot, løk, hvitløk, chili og ingefær sammen med: Det ble veldig godt, men det er litt kjedelig å spise det samme tre måltider på rad. Siter
laikamor Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Toro lasagne igår.. ble suppe, da, så neste gang skal jeg ha i mye mindre væske enn det står i oppskriften. Idag findus fiskegrateng og poteter. Siter
Aya Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Mandag og tirsdag: Laks i form med masse grønnsaker og mandelpoteter. Onsdag: Grandiosa. Torsdag og fredag: Skinke og pastasalat med fullkornspasta, masse grønnsaker og pesto. Gjett hvilken dag som var mannens tur til å lage middag Siter
Betty Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Tirsdag hadde vi gresk moussaka (toro) og salat, i går var det urte- og hvitløksmarinert kyllingfilet med grønnsaker (og ris til TJ) på menyen. I dag ble det laksefilet med grønnsaker (og igjen ris til TJ ). I morgen blir det taco. Og så gleder jeg meg til søndagsmiddagen, da skal jeg lage hjemmelaget viltgryte med rådyrkjøtt (av rådyr skutt under kilometeren hjemmefra, kortreist med andre ord!). Mandag og tirsdag: Laks i form med masse grønnsaker og mandelpoteter. Onsdag: Grandiosa. Torsdag og fredag: Skinke og pastasalat med fullkornspasta, masse grønnsaker og pesto. Gjett hvilken dag som var mannens tur til å lage middag Oioi så vanskelig å gjette. Siter
Aya Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Tirsdag hadde vi gresk moussaka (toro) og salat, i går var det urte- og hvitløksmarinert kyllingfilet med grønnsaker (og ris til TJ) på menyen. I dag ble det laksefilet med grønnsaker (og igjen ris til TJ ). I morgen blir det taco. Og så gleder jeg meg til søndagsmiddagen, da skal jeg lage hjemmelaget viltgryte med rådyrkjøtt (av rådyr skutt under kilometeren hjemmefra, kortreist med andre ord!). Oioi så vanskelig å gjette. Mmm, viltgryte Det vil jeg også ha snart! Kanskje lage på lørdag så det er nok til vi kommer hjem fra elgjakt på søndag? Er så deilig å slippe å lage mat når hele kroppen er utslitt! *Fnis* Ja, skikkelig vanskelig den der altså Siter
Betty Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Mmm, viltgryte Det vil jeg også ha snart! Kanskje lage på lørdag så det er nok til vi kommer hjem fra elgjakt på søndag? Er så deilig å slippe å lage mat når hele kroppen er utslitt! *Fnis* Ja, skikkelig vanskelig den der altså Det høres ut som en plan! Og igrunn er jo de fleste gryter uansett bedre dagen etterpå uansett. Siter
Guest Yellow Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Fiskepinner, potetmos blandet med spinat, hjemmelaget rømmedressing. Siter
Maria Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 I dag hadde vi lettstekt, chilikrydret torskeloin med potet- og søtpotetmos Jeg har begynt å like fisk, så det er så moro å spise noe annet! Åpnet opp en ny verden å komme over den bøygen. Psykisk anstrengt forhold til fisk hele livet begynner å kureres sakte, men sikkert! Siter
Pringlen Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Fort gjort og lettvint i dag: tomatsuppe (ikke noe pose, sef) og heiv oppi en pose kjøttboller (av homemade lam, masse i frysen..) I morgen den obligatoriske pizzaen. Og lørdag satser jeg på noe godt kjøtt med tilbehør på et bål i skauen Siter
Helianthus Skrevet 2. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 2. Oktober 2014 Idag hadde jeg alene hjemme-middag: Salat med krepsehaler og krabbe, men hjemmelaget urtedressing og rugbrød. Nam! (Men når sant skal sies så er det synd å ta livet av de stakkars krepsene for at vi skal få krepsehaler som er 1/10 av det totale dyret...det blir en stund til neste gang, men godt smakte det! ) Siter
Cavalierflat Skrevet 4. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 4. Oktober 2014 Laks, grønnsakswok og pesto! Skikkelig godt Siter
Lillekrapyl Skrevet 4. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 4. Oktober 2014 http://www.rema.no/oppskrifter/okseh%C3%B8yrygg-med-l%C3%B8ksaus/REC-32002 Oksehøyrygg med løksaus Siter
Stine Skrevet 4. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 4. Oktober 2014 En thai fiskesak fra frysedisken med kokte poteter, gullerøtter og dampa brokkoli Siter
Guest Gråtass Skrevet 5. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 5. Oktober 2014 Lammelår fra eget oppdrett. Servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetskiver, kokt blomkål og verdens beste saus. Mmmmmmmm!!! Siter
Siri Skrevet 5. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 5. Oktober 2014 Kremerte pizzastykker og doven cola . Siter
Stine Skrevet 6. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 6. Oktober 2014 Igår hadde vi kalkun med råstekte poteter, ovnsbakte grønnsaker og hjemmelagd fløtesaus. Det blir det samme idag Siter
Stine Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 7. Oktober 2014 Restekalkungryte (med litt kyllingkjøtt, var ikke nok kalkun ) med karri, kokosmelk, aspargesbønner, hvite asparges, løk, hvitløk og vannkastanjer Serveres med ris og salat, blir nok det her i morra og for blir en stooor gryte Skulle hatt annanas også! Nam, nam! Siter
Guest Gråtass Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 7. Oktober 2014 I går var det stekt torsk med bacon, brokkoli og ihjelkokt mandelpottit. I dag blir det rester av lammelår med mos og saus.Sent from my ST27i using Tapatalk 2 Siter
Lillekrapyl Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Skrevet 7. Oktober 2014 Kremet pasta med grønnkål. Overaskende godt http://oppskrift.klikk.no/sunn-pasta-med-gr%C3%B8nnk%C3%A5l/5037/ Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.