Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

Retten over tok ca 15 min fra jeg startet til jeg var ferdig :P

Min tok tre! :P

Neida, jeg vet at det ikke er spesielt tidkrevende å lage ordentlige, gode, relativt sunne middager fra bunnen av, for det er jo det jeg gjør stort sett hver dag ellers. :) Men en gang i blant er det deilig å gå for lettvindt-løsning altså!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Prøv kokt torsk i den hvite sausen i stedet. Putt alt i en ildfast form, hiv oppi en boks gulrøtter/erter og strø litt ost på toppen. 200 grader til osten har smeltet og blitt gylden. Hildrande du så godt dette er!

Med unntak av fiskebollene er nok jeg en av de største fiskehaterene du noen gang vil snakke med, så ellers takk :P jeg hater alt fra havet. At fiskeboller er ugjenkjennelig fisk er grunnen til at jeg spiser det :P

Alltid hatt en særdeles anstrengt forhold til sjømat og fisk, så det er noe jeg bare har gitt opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Steik er vel kjøttstykker som er knytt tett sammen med sånn netting. Altså uten bein?

Nei steik er i utgangspunktet lår, skulder eller bog, med eller uten bein.

I dag ble det to speilegg på brød med ost til middag og en halv plate firkløver til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Guest Gråtass

Frosne torske fileter i ildfast fat sammen med vårløk, paprika, sukkererter og gulerøtter. Strø over litt sitronolje, salt og pepper. En liten dæsj hvitvin og en matfløteskvett på toppen. Inn i ovenen på 180 grader varmluft. etter 15 min snu fiskefiletene, stek 15 min til. Om man vil, så er dette perfekt tidspunkt å legge litt pesto på fisken... mmmmm. Perfekt middag uten store mengder karbohydrater, kjempesunt og godt etter en treningsøkt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Guest Gråtass

Pesto torsk med sukkererter, cherry tomater og paprika. Serveres med litt makaroni og rømme. I dag flashet jeg den opp med litt scampi og kamsjell i forma også. Jummy in my tummy!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Pølsegrateng: Etter trening fyser jeg alltid på karbohydrater, kjøtt/fisk og grønnsaker. I dag hadde jeg ikke kjøtt, men ett par bratwurstpølser. Koker makaroni etter anvisning på pakken (kan gjerne bruke fullkornspasta, metter mer og er mer fiber) med litt olje i vannet. Siler av vannet, setter kjelen med makkis tilbake på plate, har oppi en god dæsj med melk (jeg bruker H-melk), når dette koker rører jeg inn en spiseskje jevning eller maizennamel. Tar makkisen av plata og hiver den oppi en ildfast form, har i pølsebiter, vårløk og cherrytomater, strør mozzerella ost på toppen. Inn i ovnen på 200 grader varmluft i 10 min til osten er gylden. Verdens enkleste, raskeste og veldig veldig gode middag som kan varieres i det uendelige med kjøtt, fisk og grønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...