Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Jeg bare blander mel, vann, egg, salt og pepper til en sånn passe seig masse - og koker opp vann med salt og legger dem oppi med teskje (dypper den i kaldt vann mellom hver bolle). Men ikke spør meg om mengder altså :lol:

Om man søker det opp på nett, så skal de ha smør, sukker og kardemomme i slike boller også - men da blir det jo mer klepper til melkesuppe eller noe :D.

Takk, hvor lenge lar du de koke? Dette skal testes ut. Jeg spiste det som liten ved siden av fisk og spø:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Tony's famous spare ribs fra Backyard i Kværnerbyen.. og hildrande du, så utrolig godt og enorme mengder med spareribs, bbq-saus, stekte søt poteter, grillet sprø maiskolbe og grønnsaker. Jeg anbefaler alle som er glad i cajun/southstate mat å gå dit engang!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...