Jauda. Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 I går hadde vi fiskegrateng med kokte poteter, smørdampede baby-gulerøtter og melkesmør med gressløk. Trodde ungene skulle spise seg fordervet I dag skal jeg være grei, for nå har det vært myye fisk siste tiden. Så da blir det fullkornspasta med hjemmelaget tomatsaus (freser gulerøtter,paprika og løk lenge og vel i olje, splasjer oppi knuste tomater, krydrer, salter og sukrer bittelitt- og kjører nedi stavmikseren ) selskapserter og kjøttdeig. Om det er det jeg har i fryseren... Muligens kalkun/kyllingpølser. Og revet ost på toppen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Annegru Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 Prøvde ut en oppskrift på mongolsk/kinesisk biff i dag, og det var så innmari godt! Smakte akkurat som en saus jeg brukte hele tiden i japan, så det var skikkelig deilig mimremat Oppskrift for de interesserte: http://www.tablefortwoblog.com/2013/01/07/take-out-fake-out-mongolian-beef/ kjære vene, dette så jo vanvittig godt ut! Men... corn starch... er det maisstivelse? Får man det på vanlige butikker? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 kjære vene, dette så jo vanvittig godt ut! Men... corn starch... er det maisstivelse? Får man det på vanlige butikker? Maizena? I dag skal vi ha fiskebller i hvit saus... ååååh som jeg elsker det! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Annegru Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 (endret) Maizena? I dag skal vi ha fiskebller i hvit saus... ååååh som jeg elsker det! øøøh... nettopp pinlig... Da prøver jeg mongoliabiff i kveld. I går scorte jeg mange husmorpoeng. Jeg tok opp frossen gresskarsuppe fra fryseren (som jeg laget fra bunnen av MINE EGNE gresskar som jeg har DYRKET SELV (Fryktelig stolt om noen skulle lure )) på morgenen og da jeg kom hjem fra jobb innså jeg at jeg hadde glemt å kjøpe brød/baguetter til å ha til. Så da bakte jeg like godt noen grove bakepulverrundstykker med solsikkefrø til å ha til suppen. Hele middagen unnagjort på en halvtime (inkl. oppvask!)! Endret 30. Januar 2013 av Annegru 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fillerya Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 Finnbiff og hjemmelaget potetstappe Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Garmen Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 kjære vene, dette så jo vanvittig godt ut! Men... corn starch... er det maisstivelse? Får man det på vanlige butikker? Maizena ja, som Maria sier Pølse og stappe i dag Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 Ble tomatsuppe med makaroni og egg med rundstykker ved siden av i stedet for fiskeboller. Det får vi ta i morgen Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Debbie Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 Pannekaker idag, og pannekake med sjokolade til dessert:) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Symra&Pippin Skrevet 30. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2013 Karbonader og spaghetti (orket ikke koke poteter). Litt kjedelig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Gjett hva vi skal ha i morgen, da!? Tam-taaaaa! Det blir (hold deg fast), TACO! O' store fredagstaco. Kreativ jeg, nemlig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 31. Januar 2013 Forfatter Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Gjett hva vi skal ha i morgen, da!? Tam-taaaaa! Det blir (hold deg fast), TACO! O' store fredagstaco. Kreativ jeg, nemlig. Samme her 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Puttiva Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Jeg har hele dagen hatt lyst på taco i morgen, og prøvd å finne mer kreative ideer, men faller stadig tilbake på denne tacoen. Så da blir det vel taco i morgen da! Her og Vurderer dog å tipse sambo om at han kanskje kan lage hjemmelaget salsa istedenfor, omnomnom! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Jeg har hele dagen hatt lyst på taco i morgen, og prøvd å finne mer kreative ideer, men faller stadig tilbake på denne tacoen. Så da blir det vel taco i morgen da! Her og Vurderer dog å tipse sambo om at han kanskje kan lage hjemmelaget salsa istedenfor, omnomnom! Jammen... Taco ER godt. det er faktisk noe av det beste jeg vet. Kunne sikkert spist det hver dag. Har det nok minst en gang i uka tror jeg. Men litt ulike varianter fra gang til gang, da. Lyst på hjemmelaget guacamole i morgen jeg.. det er godt det! Slik lager jeg min egenkomponerte: - 1 avocado - Litt tomat (en halv tomat eller et par-tre cherrytomater) - En "dasj" med fersk limesaft - Et hvitløksfedd - En teskje hakket chili (- Løk. hender jeg mikser i litt løk og) - Salt og pepper Dette mikses med savmikser og er SYKT digg! hoho Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Jeg skal ha taco i dag! Har glemt å ta opp kjøttdeig da, så den får få litt ekspresstining nå før jeg lager middag. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Stekt laks, poteter, gulrot og agurk. Og rømme i tillegg ( til samboer.) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tavi Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Ovnsstekte kyllingfileter surret i bacon, med hvitløksbaguetter, ris og wokede grønnsaker til. Må finne på en smart saus, om vi ikke bare tar soyasaus. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Her blir det et par kyllingfilèter med løk stekt i sånn stekepose med karrysausgreier på... serveres med ris. Er ikke helt overbevist om at jeg synes det er sånn veldig stas, men jeg får vel smake først kanskje Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
HHC Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Alt for stor porsjon, ja ja - rester i morgen 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Her blir det et par kyllingfilèter med løk stekt i sånn stekepose med karrysausgreier på... serveres med ris. Er ikke helt overbevist om at jeg synes det er sånn veldig stas, men jeg får vel smake først kanskje Skepsisen ble bekreftet .... *urk* Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Åh, enmannstacoen min ble så perfekt at jeg slet med å slutte å spise da jeg ble mett. Heldigvis har jeg rester til to middager til! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Denne oppskriften på pastalaks: http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Pastalaks Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mirai Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Idag blir det noe slags svinestek (sånne flate skiver) med brokkoli og ost, og ovnsbakte poteter . 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
idaemiliee Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 I dag ble det fiskeburger med grovt hamburgerbrød. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hermes Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Lam i karri. Ble veldig bra. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Debbie Skrevet 31. Januar 2013 Rapporter Share Skrevet 31. Januar 2013 Laks med grønnsaker i form. Med krydder og fløte på. Ris ved siden av. VELDIG GODT. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.