Guest LXT Skrevet 12. April 2011 Rapporter Share Skrevet 12. April 2011 I dag blir det tandoori-kylling med ris og nanbrød. Jeg har fått øynene opp for indisk mat, men foreløpig er jeg redd for å prøve noe annet enn ferdige sauser blandet med kylling og ris ved siden av. Hvis noen har oppskrifter/tips, setter jeg pris på det! Namnam! Indisk er kjempegodt, spesielt tandori. Det er en av mine favoritter I dag blir det Toros mexicanske gryte med kyllingkjøttdeig. Tilsetter en boks med røde bønner, en liten hermetikkboks med tomatpure, en liten boks ananasbiter inkl juicen, fire opphakkede fedd hvitløk, en halv opphakket rødløk og en solid dæsj med chilipulver og fire hele piripiri. Rasper masse parmesan over, nam nam Det spiste Sandra og jeg på fredag også, så vet du det Pinnekjøtt og kålrabistappe Pinnekjøtt har jeg aldri lært meg å like... Men kålrabistappe er kjempedigg! I dag skal jeg ha kjedelig Fjorland, fordi jeg har igjen fra helgen hvor jeg trodde det lønte seg å ha noe superenkelt tilgjengelig. Men etter Ingvilds tandoritips så blir det det til helgen kjenner jeg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandyEyeCandy Skrevet 12. April 2011 Rapporter Share Skrevet 12. April 2011 Hehe, i går spiste jeg noe så himla ekkelt at jeg vurderte å ta bilde av det og legge ut her. 3 kyllingfileter med en liten kjele bernaisesaus (altså hele Knorr-posen). Masse krydder. Nesten en halv kg med smør (jeg kan nærmest føle konturene av smørblokka inni magen min i dag), og fordi det blei for flytende, måtte jeg lage litt couscous i tillegg. Snakker om murstein, fytti katta. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest LXT Skrevet 13. April 2011 Rapporter Share Skrevet 13. April 2011 Sånn, da har jeg laget handleliste for middager en stund framover. Takket være denne tården Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ElleBelle Skrevet 13. April 2011 Rapporter Share Skrevet 13. April 2011 I dag har vi kyllingfilet med ris, saus og hvitløksbaguetter. NAM! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Symra&Pippin Skrevet 13. April 2011 Rapporter Share Skrevet 13. April 2011 Jeg fant denne på nett, den skal jeg lage i dag: Ingredienser: 300 g torsk (fersk eller tint fisk fra frysedisken) 1 rødløk i båter 1 stor gulrot i lange staver ½ purre i biter 1/2 brokkoli delt i små buketter 1/2 pk sukkerterter 1/2 rød paprika - strimlet 1 boks hermetiske tomater 1/2 dl grønnsak- eller fiskebuljong 1/2 finhakket rød chili (fjern frø) 1 fedd finhakket hvitløk 1 dl matfløte 2-3 ss lettrømme 1 ts basilikum Noen dråper saft fra en sitron Olje, salt og sitronpepper Server med poteter eller ris til. Fremgangsmåte: Her skal alt i én kjele! Skjær først opp løken og fres den i kjelen i olivenolje. Ha i gulrøtter, purre og paprika og la det surre med noen minutter til. Ha i hvitløk og chili og fres raskt. Så tilsettes tomatboks, buljong, salt, sitronpepper og basilikum. La det få småkoke i ca 10 min. (Sett evt på poteter i mens). Rør inn fløte og rømme. Del fisken i passe store biter, og ha den og brokkolien over i gryta. La alt putre i 5 min til, og så vender du forsiktig inn sukkererter Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Emilie&Bella Skrevet 14. April 2011 Rapporter Share Skrevet 14. April 2011 Stekt ris og egg kjempegodt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 14. April 2011 Rapporter Share Skrevet 14. April 2011 I går grillet vi, to sommerkoteletter, to kalkunmedaljonger. Fullkornsris og salat + en bakt løk. Nam. I dag skulle vi egentlig hatt kyllingsalat, men det blir lasagne hos svigers istedet. Sutrer litt over det, men da blir det kyllingsalat i morgen heller! Lørdag blir det laks med kokte poteter og grønnsaker bakt i ovn, og søndag hjemmelagde kjøttkaker med alt det tilbehøret som skal være til. Nam. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SFX Skrevet 14. April 2011 Rapporter Share Skrevet 14. April 2011 I går spiste jeg middag på Shell på vei til siste kurskveld - baconpølse i brød, cola og troika. Men så kom jeg til pappa 2330 for å være her noen dager, og da hadde han middagen klar, søte pappa'n min! Så da ble det svenske köttbullar, potetstappe, brun saus og grønnsaker. I dag har vi hatt koteletter, kålstuing, poteter og bretagne kyllingsaus - min favorittsaus! Og i morgen skal vi trolig ha pannekaker og masse bacon til. Jeg er sååååå mett, og det er sååååå godt å spise skikkelig mat for noen dager Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 14. April 2011 Rapporter Share Skrevet 14. April 2011 Ehmm.. Jeg har da hatt gourmetmat i dag, nemlig prior ostegrill av kylling og kalkun med speltlompe. Sånn er det når innlevering av semesteroppgaven nærmer seg - rask mat er gull verdt! Om det var godt? Ikke sånn spesielt... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kristiin Skrevet 14. April 2011 Rapporter Share Skrevet 14. April 2011 Stekt kjøttpølse, hjemmelage potetstappe og ketchup! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Symra&Pippin Skrevet 14. April 2011 Rapporter Share Skrevet 14. April 2011 God gammeldags kjøttsuppe her! Kokte en bit høyrygg av storfe (som Dagros heter så fint når hun blir mat), gulrøtter, hvitkål, kålrot, løk, sellerirot, selleristang, purre, blomkål, buljongterninger og masse hakket frisk persille på toppen. Mer enn nok suppe igjen til i morgen også! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
HHC Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 I kveld blir det mexicansk salat her i huset, altså: Tortillachips med tacokrydret kjøttdeig toppet med ost, samt frist salat rundt, toppet med rømmedressing, guacomole (feilstavet kanskje, men NAM! ) og salsa. NAMNAM - det er fredag! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Caroline Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Salat med fusilli, en halv avokado, en tomat, noen ostebiter (skalk som måtte brukes), egg og noen skiver spekeskinke, pluss litt rømmedressing oppå. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Knekkebrød med philadelphia og salami + en gulrot. (Et forsøk på å tømme kjøleskapet før jeg drar hjem på påskeferie.) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Gråtass Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Pyttipanne, med kjøttdeig og purre. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 God gammeldags kjøttsuppe her! Kokte en bit høyrygg av storfe (som Dagros heter så fint når hun blir mat), gulrøtter, hvitkål, kålrot, løk, sellerirot, selleristang, purre, blomkål, buljongterninger og masse hakket frisk persille på toppen. Mer enn nok suppe igjen til i morgen også! Å, nå fikk jeg skikkelig lyst på kjøttsupper som mamma laget den - med auka og perra (kjøttboller og melboller). I dag var menyen følgende: Fiskepinner og potetbåter med maldonsalt og nykvernet pepper - stekt i ovnen, samt smørdampet brokkoli. Servert sammen med gulrotstrimler og minitomater - og en "liten" dæsj remulade . Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Debbie Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Siri? Hvordan lager du melboller? Husker jeg spiste det som barn, men husker ikke hvordan de lages.. Det er vel ikke bare mel og vann? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Siri? Hvordan lager du melboller? Husker jeg spiste det som barn, men husker ikke hvordan de lages.. Det er vel ikke bare mel og vann? Jeg husker ikke sånn mål da (det tar jeg alltid på feelingen), men blander egg, mel, vann, salt og pepper og blander til en sånn halvseig masse - også legger man dem i kokende, saltet vann med ei teskje eller noe. Når de flyter opp er de sånn ca ferdigkokt . Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Symra&Pippin Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Jeg husker ikke sånn mål da (det tar jeg alltid på feelingen), men blander egg, mel, vann, salt og pepper og blander til en sånn halvseig masse - også legger man dem i kokende, saltet vann med ei teskje eller noe. Når de flyter opp er de sånn ca ferdigkokt . Sånne brukte moren min også å lage. Og alle med beardis har smakt kjøttsuppa til en viss mann i beardismiljøet, han bruker å lage en kjempekasserolle full, komplett med melboller på utstillinger. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 15. April 2011 Rapporter Share Skrevet 15. April 2011 Sånne brukte moren min også å lage. Og alle med beardis har smakt kjøttsuppa til en viss mann i beardismiljøet, han bruker å lage en kjempekasserolle full, komplett med melboller på utstillinger. Å, en sånn mann skulle man hatt rundt ringen i dag også . Jeg har aldri fått mine boller til å smake helt som dem mamma laget - jeg gadd jo aldri å følge med på det DEN gangen liksom - så jeg har på en måte komponert mine egne . De smaker godt da . Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 27. Juli 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2011 Idag blir det villris, naanbrød, kyllingstrimler og tikkamasala Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 27. Juli 2011 Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2011 Biff stekt i ovn og fløtepoteter + brokkoli Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tulip Skrevet 27. Juli 2011 Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2011 Dagens middag blir stekte koteletter i rømmesaus med kokte poteter og aioli til. Om det er noe spisende i grønnsaksskuffa damper jeg det, men jeg har ikke turt å kikke i den ennå... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Enits Skrevet 27. Juli 2011 Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2011 ristet skive med speilegg og stekt westfalerskinke Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kristiin Skrevet 27. Juli 2011 Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2011 Dagens middag: pai fra igår, hamburgere, flinktsteik, maiskolber, potetsalat og tykkpølser og potetstappe. Ehehe... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.