Jump to content
Hundesonen.no

Caius - Min Saluki


Synnikken

Recommended Posts

Nå greide jeg ikke vente lengre! :P

Men måtte opprette tråd til Caius, han er i skrivende øyeblikk tre uker og tre dager gammel.

Han er en Sort/Silver saluki fra kennel Noor Inca (Tøfflus her på sonen) Jeg eier han sammen med Kristin :P

Litt bilder av goingen vår:

Salukibebisser006.jpg

Salukibebisser014-Kopi.jpg

Salukibebisser016.jpg

Salukibebisser031-Kopi-Kopi.jpg

Hva oppdretternavnet hans blir vet jeg ikke 100% sikkert ennå, men blir Noor Inca Bar *ettellerannet* :P

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 146
 • Created
 • Last Reply

Kan ikke si annet enn: :P

Heeelt enig! :P

Nyyydlingen! Gleder meg til å se han i og rundt utstillingsringen :P

Jaa! :P Han er alt så si alt påmeldt valpeshow :P også skal han debutere på NKK Bergen... :P :P

Ellers så tenker jeg ett valpeshow på romjulsutstillingen om jeg kommer meg dit også Valpeshow på Manger og Ølen.. :P Får se. :P

Link to comment
Share on other sites

Hurra for nok en nusselig valp som skal bli bergenser :P

:P Hvilken rase har du?

Bergensere får skrike ut om de har snille voffer i alle fasonger og farger som vil hilse på søtnosen når den tiden er inne! :P

Link to comment
Share on other sites

:P Hvilken rase har du?

Bergensere får skrike ut om de har snille voffer i alle fasonger og farger som vil hilse på søtnosen når den tiden er inne! :P

Rina er super sosialiseringstante med valper :P :P

Og han er nydelig :P

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup: Hvilken rase har du?

Bergensere får skrike ut om de har snille voffer i alle fasonger og farger som vil hilse på søtnosen når den tiden er inne! :innocent:

Ingen ennå. :icon_redface:

Vi er i venteperioden fremdeles, og den er lang. Vår lille briard jente kommer ikke til verden før i april. Men jo flere søte bergens hunder som dukker opp jo flere mulige lekekamerater er det når tiden endelig kommer :banana:

Link to comment
Share on other sites

:icon_redface: Hvilken rase har du?

Bergensere får skrike ut om de har snille voffer i alle fasonger og farger som vil hilse på søtnosen når den tiden er inne! :thumbsup:

*jegharalleredeskreketutidenandretrådenatjegSKALhilsepå*

Gleder meg til å se den lille i ringen :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Rina er super sosialiseringstante med valper :thumbsup::banana:

Og han er nydelig :drool:

Da har vi en date! :hyper: Hahha, selvfølgelig er han det :innocent:

Ingen ennå. :icon_redface:

Vi er i venteperioden fremdeles, og den er lang. Vår lille briard jente kommer ikke til verden før i april. Men jo flere søte bergens hunder som dukker opp jo flere mulige lekekamerater er det når tiden endelig kommer :kiss:

Spennende da! :huh: Håper alt går som det skal og at vi i juni kan møtes å hilse på veslejenten deres :devil:

*jegharalleredeskreketutidenandretrådenatjegSKALhilsepå*

Gleder meg til å se den lille i ringen :P

hahah! Deg spør jeg ikke engang, regner bare med det :P Gleder meg jeg også! :P

Link to comment
Share on other sites

Da har vi en date! :innocent: Hahha, selvfølgelig er han det :icon_redface:

:thumbsup: Juhuuuu. Jeg og Rina gleder oss! Hviske: Også er det mulig det kommer et lite troll hit i november, så da er det enda en som vil være med på sosialisering

Link to comment
Share on other sites

Å snå snøøøøøt! Stankelbein allerede ser jeg :innocent:

Hihi! :banana: Heeelt enig, lange ben som han helst ville strekke heeeeeeeeeeeeelt ut eller krysse for å skjule sine edlere deler :devil::icon_redface:

Herlig liten krabat som jeg gleder meg å følge :drool: Stor gratulasjon fra oss :thumbsup:

Tusentakk for det! :hyper:

Link to comment
Share on other sites

Jeg må jo bare le av deg da, er jo blitt helt skrulluki du :innocent:

Men han ER en fining og jeg tror han blir en STOR glede i livet ditt :banana:

*ler* For å si det sånn, jeg lever i min egen lille boble føler jeg. :thumbsup:

Er jo sånn det skal være når man har fått lov å kjøpe drømmevalpen :drool::icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Guest Belgerpia

Altså - han er en superskjønn valp, vakker farge og jeg skjønner at du er forelsket - MEN nå skal jeg komme med ett lite råd som kanskje er pittelitt ufint. Men du skal ha en hannhund og det er vel liten tvil om at du ønsker å stille ut, er det ikke da litt dumt å være 100 på at man skal ha akkurat den valpen ved tre ukers alder? Jeg ville ikke gjort det, jeg ville ventet til jeg var sikker på at bittet var ok og at testiklene var på plass der de skulle....

Link to comment
Share on other sites

Takk for det Peersen :icon_redface:

BP: Joda, jeg har jo tenkt på det da, men får ta sjangsen. Får bare krysse det som krysses kan. Elles er det vel ikke meningen at jeg skal ha valp ennå :thumbsup: noe jeg håper det er.

Innerst inne ville jeg ikke velge valp allerede nå, men siden kullet er så jevnt og han bare valgte meg så ble det bare sånn :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med valp! Han er helt nydelig, og noen ganger så blir det jo bare sånn.. Valpen velger eieren og ikke omvendt. De neste fem ukene til du kan få han hjem går nok passelig sakte, men det kommer jo til å skje noe nytt hver eneste gang du ser ham frem til da. Kan nesten se dem vokse hvert øyeblikk. :icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...