Jump to content
Hundesonen.no

Nyan

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Nyan

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 06/12/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://cwngallery.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drammen, Norge
 • Interesser
  Hund, fotografi, spill og film. Skulle gjerne lest litt mer, men døgnet er for kort!
 • Hunderase
  Whippet x 2
 1. Så vakker og sjarmerende hun ser ut! Hva blir kallenavnet? Gratulerer så mye!
 2. Hehe, har tråden din friskt i minnet!
 3. Det kommer! Hun er kjapp til å "posere" når jeg tar frem kameraet. Sånn har hun visst vært helt siden hun var bitteliten i følge oppdretter. Takker! Particolor i seg selv er ikke så uvanlig, men det at hun er "rammet inn" er ganske morsomt. Lille banditten! Søsknene er sorte/hvite, blå/hvite, og en rødbrindle hann med hvit maske. Skikkelig blanda drops.
 4. Takker! Hun er en artig liten sak! Ganske kraftig for alderen. Navnet hennes ja.. Har ikke sett noen andre rundt med det, men da har vi en til på Sonen! Hun er kalt Java fordi "pappa'n" er IT-programmerer, og fordi vi hadde en fantastisk liten rottefrøken før som het det.
 5. Navn: Rappfoten's Anja Kallenavn: Java Farge: Hvit, fawn particolor med sorte "frynser"? Født: 07.02.2011 Mor er Siprex Cille og far er Bad Boy Cosmo. Lille rampen er snart fire måneder gammel, og her er noen bilder fra første uka vår og frem til nå. Skulle ønske jeg hadde bilder av hun og Nemi sammen, men de sitter sjeldent stille samtidig. Ellers er hun som valper flest veldig lærenem og morsom å trene, men napper litt og synes aldri hun får godbiten raskt nok. Proppfull med energi og påfunn. Java 10 uker. Her hilser hun på naboens gamle schæferhann. Ikke redd for noe som
 6. Nyan

  Oskar sier hei

  Kjempeflott liten herremann, og veldig fine bilder!
 7. Koser meg med Nemi og ny valp! Full rulle!

 8. Nyan

  Whippet

  Nemi også holder på sånn! Enten oppe i senga, eller når vi er på tur og hun løper i høyt gress! Helt fnatt! Veldig gøy å se på. :-D
 9. Vakre lille Tipsi! Så flink til å stå!
 10. Nyan

  Whippet

  Heisann whippetfolk! Fant ikke noe annet passende sted å poste dette, så here goes: Dere som har whippettisper, hvordan er målene på dem rett bak ørene, altså der hvor hodet slutter? Har lyst til å bestille loop martingale bånd, men er førstegangseier og vet ikke helt åssen ca mål jeg kan gå etter. Vet såklart at det er variasjoner, men er som sagt ute etter cirkamål. Og utålmodig som jeg er har jeg ikke lyst til å vente heeeeelt til hun blir stor!
 11. Nyan

  Spansk Galgo

  Ja, ser desverre slik ut.. Hmms.. Har selv whippetvalp nå og er storfornøyd, men vurderer sterkt galgo som neste hund da jeg får meg egen bopæl igjen. Virker som en veldig trivelig og stabil hund med mye av det samme gemyttet som whippet, men med litt ekstra størrelse og lyd etter hva jeg har hørt. Hehe! Men har aldri truffet en selv, og aner ikke hva prisen eventuelt ligger på hos oppdretterne. Så da må man spørre og grave litt.
 12. Nyan

  Spansk Galgo

  Har sett og hørt litt om denne rasen den siste tiden, men er det noen her inne som har den eller har erfaring med den? Det virker ikke som den er så veldig utbredt i Norge, men har sett at det er et flertall oppdrettere i Sverige. Er veldig nysgjerrig, og synes de er veldig fascinerende.
 13. Whippet :-) American Bulldog 1 Alaska husky 1 Alaskan Malamute 4 Australian kelpie 3 Australian shepherd 11 Azawakh 2 Basenji 10 Basset fauve de bretagne 1 Beagle 1 Bedlington Terrier 1 Berner sennenhund 9 Bichon frisé 1 Bichon havanais 1 Bearded collie 7 Belgisk fårehund, groenendael 8 Belgisk fårehund, malinois 1 Belgisk fårehund, tervueren 9 Blanding 16 Boerboel 3 Border collie 9 Border terrier 1 Boston terrier 1 Boxer 6 Briard 2 Breton 2 Bullmastiff 1 Cairn terrier 2 Cavalier king charles spaniel 8 Chinese Crested 1 Chinese crested powderpuff 2 Chow chow 1
 14. oppdaterer profilen litt og litt. =)

×
×
 • Create New...