Jump to content
Hundesonen.no

civga

Medlemmer
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About civga

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 05/13/1993

Contact Methods

 • MSN
  LinnKristin.B@hotmail.com
 • Website URL
  http://fluffydogz.norblogg.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Finnmark
 • Hunderase
  Australian Shepherd

Recent Profile Visitors

6816 profile views
 1. Hei noen som kan hjelpe meg? Jeg holder på med å bestille flybilletter og skal ha med meg et stellebord, og regner med at den gjelder som spesialbagasje. Men så kommer problemet, for å bestille spesialbagasje må man velge det som et av disse alternativene: - våpen, windsurfing utstyr, surfebrett, snowboardutstyr, ,dykkeustyr, fiskestang, kite utstyr, sykkel.. Og stellebord passer jo ikke under noen av disse kategoriene.
 2. Jeg tenkte å bestile en blåser. Men det bør være en kraftig blåser da jeg har en fluffy aussie som jeg ikke vil bruke flere timer på å føne. Så hvilken blåser er best for en langhåret/fluffy aussie?
 3. civga

  Kenzo og Kodak

  På tide å oppdatere litt.. I mai slo Kodak til og ble norsk utstillingschampion på første forsøk! Nå har vi hatt pause fra utstillinger og agility stevner siden vi nettopp har flyttet og da har mye av pengene gått til å ordne huset osv.. Likevel har vi vært aktive å trene både agility og lydighet. Kenzo har blitt helt kanon på agilitybanen, så jeg gleder meg virkelig til å begynne å konkurrere med han igjen! Nye oppstillingsbilder av Kenzo kommer også litt senere.
 4. civga

  Kenzo og Kodak

  Nei, Kodak har ikke blitt pappa, hvordan det? Men han får snart damebesøk av en tispe fra Australia, så det blir spennende og se om det kommer noen mini Kodak'er snart - - - Nå er våren også kommet til Finnmark, mye av snøen har smeltet, men fortsatt så er det skiføre. Misunner alle dere som bor sørpå, ser på bilder at alt er grønt der! Vi har hatt en lang pause fra lp treningen pga av at vi har flyttet og mye av tiden er blitt brukt til oppussing av det nye huset. Selv om det ikke har blitt mye av lp trening på oss så har vi jo vært aktive, skiturer hver dag, så aktivitet har ikke gu
 5. De er nydelige alle sammen! Kendra er favoritten min, og hun ligner kjempe masse på tante Summer!
 6. Gratulerer med nydelige små aussie babys! <3 Blir spennende å følge med på denne tråden, foreløbig er Lupin favoritten min, elsker tegningene!
 7. Vet dere om det er mulig å se gruppefinalene fra gårsdagen i reprise?
 8. Det der var vel ikke BIG-Gundog? Det var jo så få representanter
 9. Hvor kan man se oversikt når tid BIG finalen er?
 10. civga

  Ads

  Tusen takk! Om du ønsker å bestille annonse hos meg, ta kontakt på PM
 11. Takk! Da fikk jeg ordnet stamtavlene på hjemmesiden
×
×
 • Create New...