Gå til innhold
Hundesonen.no

Mikke & Gneis


Guest janson
 Share

Recommended Posts

  • Svar 275
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Den diskusjonen kan dere vel ta i en annen tråd. Jaggu har frøkna blitt høy! Og mikke må man bare digge.

Hahah Akkurat på det stevne har jeg også dårlige erfaringer! Jeg TRYNA under foten i mine egne skolisser hahaha Dritt stevne!

Gratulerer med dagen, Mikke!

Guest Belgerpia

Ja, jeg kjenner jo at jeg bare må kommentere - for sen skjønn tilen valp og hvilken formidling av akkurat Mikke du gir gjennom de fantastiske bildene. Virkelig flotte bilder - jeg kjenner jeg gleder meg til flere fra din kant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hverken negativt tatt eller ment! :wub: Mikke er jo ikke akkurat uvanlig det heller, men syntes synd på tullingen som gikk navnløs så da fikk det bli det. Vurderte faktisk lenge Micke, men da jeg googlet Mikke/Micke så fikk jeg færrest hundebilder på Mikke og da fikk det bli det!

Vi ses kanskje på Bjerke? Regner med at du stiller der som vanlig? Lurte på om vi skulle ta en liten tur og kose oss siden FBK ikke har huket tak i meg i år. :)

*klippe bilder*

Vi kommer til Bjerke ja! Norma er påmeldt, til tross for at hun ikke er heeeelt i utstillingskondisjon. Det hadde jo vært hyggelig å treffes :wub:Veldig lenge siden sist, og mye har jo skjedd siden den gang :D

Flotte bilder du har tatt forresten! Stemningen og lyset er fantastisk fint, og Mikke er ikke akkurat det verste motivet heller :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hups. Fikk en følelse av at det var på tide å oppdatere litt her igjen… :)

Først av alt takk for alle fine ord! De varmer virkelig! :wub:

Anette: Isj. Jeg endte opp med å være dekket av gjørme etter at KamikazeMikke satte i gang og så deg på avstand først da jeg var på vei ut for å møte privatsjåfør. Neste gang!

Mikke har nå rundet 5 måneder og er fortsatt en tanke schizofren og suicidal, men ellers verdens søteste! Sommeren har vært ganske rolig da jeg ikke har hatt sommerjobb i år og vi tilbrakte blant annet to uker på hytta i Sverige:

01.jpg

Mikke fikk hilse på Mälaren for første gang og det endte med bølgejakt og et par svømmetak ved et uhell.

02.jpg

Morfars gamle støvler gjorde en stor suksess! Om det var pga lukten vites ikke..

03.jpg

04.jpg

Jeg så for meg at det skulle bli mye fisking av Mikke i sommer, men gutten satt pent i båten og det var fint lite å bekymre seg over der.

05.jpg

Mikkemannen har sterke meninger om det meste og jaggu fikk jeg høre da jeg hadde glemt kveldsmaten - skålen ble kastet vegg i mellom!

Vi var også en liten tur i Valdres for å gå litt i fjellet og for Mikkes del sjekke ut årets lammeskit:

06.jpg

Den tror jeg definitivt falt i smak.

Ellers har Mikke mistet de fleste tennene, han har begynt å markere (men løfter ikke på benet!), og han har fått prøve seg på sporkurs! Sistnevnte var spesielt populært. Jeg har også begynt på skolen igjen og det betyr litt mer alenetid for junior. Som blant annet resulterte i en serviettmassakre. En svært blodig en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En serviettmassakre faktisk :P Det der var jo faktisk beroligende (uansett hvor blodig den var) :P

Vel, du har mye å glede deg til! :D :D

Han har jo blitt kjempestor :P:D

Ja, jeg skjønner ikke helt hvordan det skjedde. Plutselig så var han sånn! :P

Og litt blanda bilder:

01.jpg

Jeg har begynt med fotostudier og når man da kan gjøre leksene i skogen så blir det noen fine turer på oss.

02.jpg

Men det er ikke alltid like lett. Finner jeg et motiv kan jeg være sikker på at Mikke raser gjennom det 2 sek senere. Ellers har han plutselig lært å plukke blåbær selv!

03.jpg

To vanlige syn: Mikke er et myrmeldyr + «lyset er på, men ingen er hjemme». Rare dyret mitt! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...
  • 4 months later...
Guest janson

Tusen takk for alle fine kommentarer! Jeg leser dem og setter stor pris på dem, men jeg er senil og glemmer fullstendig å takke for dem. :aww:

Ellers er det en stor dag her i huset. Mikke fyller nemlig 1 år. Selv klar jeg ikke helt å tro på det. Jeg synes han nettopp var slik:

5574051552_7ec0f1f22a_o.jpg

Men han er jo egentlig slik:

5574058860_f621c973d0_o.jpg

Dagen har vi så langt feiret med en fin tur i solskinnet og litt ekstra godt til frokost. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Guest janson

200411.jpg

Mikke takker for gratulasjoner!

(sorry for crappy mobilbilde, men det skjer at Mikke smiler og da må man jo prøve å fange det med det man har tilgjengelig! :ahappy:)

*Marie*: Nå er det noen måneder siden jeg målte høyden hans sist, men da lå han på en 50-51 cm. Rundt 21 kg når det kommer til vekt. Hvor mye er Balrog om dagen?

Aya: Tusen takk! Det er Mikke som gjør utrolig mye rart, og det gjelder bare å være på plass til rett tid og med kamera i hendene. :lol:

OB: Du er min helt! Takk for fine ord. Og ja, det finnes en hel haug med ting jeg virkelig ikke kan/er dårlig på! :aww:

5636229240_5533639058_o.jpg

5635562657_b7c7bd65eb_o.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Min hund Pia fikk dette midlet mot innbilt svangerskap. Og etter å ha tatt dette etter anvisning fra vetrineren i 4 dager datt hun om 2 ganger i løpet av en dag i noe som så ut som epileptisk anfall.. Ser ikke at det kan være noe annet enn medesinen som var årsaken til dette. Og fikk beskjed om å kutte ut medesinen da det var visst uvisst om hvordan denne virker.
    • Labtispe (noe partisk her). Ønsker du ikke heftigheten til jaktlinjer har man jo dual, eller også linjer av standard som ikke er blant de tyngste. Finnes absolutt standard labs som er flotte med funksjonelle kropper (og hjelper jo når de holdes slanke og spreke).    Lagt til: Ellers gjelder de samme linjene golden også, med mindre pelsstell enn på springer.
    • Hei sonen!  År 5 uten hund. Nå er jeg lei. Har vært innom de fleste rasene (altså vurdert) og har over gjennomsnittet (nerde) kunnskap om raser, men allikevel sliter jeg litt med å lande. Kanskje dere kan hjelpe?  Springer eller Sheltie. Meeennnnn. Springer: redd pelsstell men skjønner at man kan klippe den I sportsklipp uten å barbere eller ødelegge pels.  Sheltie: hater bjeffing, ser på fb gruppene at 9/10 sliter med unødvendig bjeffing og at de ikke egner seg I ymse sport grunnet lyd...   Hva skal jeg med hund?  Familie hund som jeg kan trene med og dra på kurs/seminar med. Lære mer hands on, har masse bok kunnskap men mangler litt hundespråk forståelse og hvordan løse problemer. Går turer i fjell og skog. Er mye ute og diller med barna.  Jeg har stor familie, 2 små barn, 1 stort. Mye barn innom på besøk.  Kom gjerne med andre forslag, men har vært igjennom alle rasene og slått de fra meg av forskjellige årsaker. Hjertet mitt vil en ny bruksschæfer tispe men hjerna sier nei  
    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...