Jump to content
Hundesonen.no

LindaM

Medlemmer
 • Content Count

  1075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

2 Followers

About LindaM

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 05/11/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  vestfold
 • Hunderase
  Finsk Lapphund
 • Mine dyr
  Chantie, Finsk lapphund, født 23.05.08

Recent Profile Visitors

8031 profile views
 1. LindaM

  Hakasitas Aslan

  Verdens fineste Thorvald! Nydelige bilder Har ikke vært her inne på en stund nå, så blir litt på etterskudd, men gratulerer så mye med patella-frie knær! Det er jo fantastisk!
 2. Om noen har et ekstra startnummer eller to til lørdag tar det veldig gjerne
 3. Morsomt med positive tilbakemeldinger! Siden er 800px bred, og tenkte at jeg ville ha noe som så ok ut på de fleste skjermer. Ser på statistikken over de 100 som har vært innom i dag at 18% har 1440x900, 11% med 1280x800 og 64% "øvrig"... Det å endre på bredden nå vil bli veldig mye jobb, så får ev. vurdere å gjøre den bredere om jeg endrer mer drastisk på designet senere. Skal sjekke ut mer om det med scrollingen Og favicon har jeg helt glemt bort, men det skal jeg ordne! Klikkbar link til forsiden kan jeg også få til. Takk!
 4. Når du nevnte skyggen ser jeg det, tror hun mener selve rammen(borderen som hun sa) rundt den. Gikk inn på filen og så nå, og tror at grunnen til at den har blitt duset ut er fordi den ble veldig pikselert, og jeg er ingen ekspert så fant ingen måte å fjerne det på. Men jeg skal prøve meg litt frem, for er egentlig enig i den.
 5. Hmm, vet ikke helt om jeg skjønner hva du mener?
 6. Det vet jeg ikke, jeg har bare prøvd i Firefox og Safari. Tror grunnen til at det skjer er fordi jeg har lagt det i en iframe. Mulig det går an å ordne, skal sjekke det ut litt nærmere Takk! Det var hyggelig Har endret skriften fra rød til sort nå. Mulig dere må laste inn siden på nytt før det synes (f5 eller cmd+r).
 7. Takk for svar Jeg har ikke sett på hjemmesiden på en annen data enn min egen, men hos meg skjer det ofte at når jeg skal scrolle meg til toppen av siden igjen hopper den mellom de forskjellige bildene, og det ser jeg ikke på som helt optimalt. Fargen på titlene kan jeg fikse på!
 8. Siden er ikke ferdig helt enda, men vil gjerne vite hvordan dere opplever den, hva som mangler eller kan forbedres osv. Jeg er ikke helt fornøyd med fotoalbumet, men har foreløpig ikke funnet en bedre løsning. Det mangler også en god del teks foreløpig, men håper at det kommer om ikke så alt for lenge. Excusemyfrench.no
 9. LindaM

  Lena og Aili

  Skikkelig sjarmerende frøken, altså!
 10. LindaM

  Hakasitas Aslan

  Fineste bamsehunden! Utrolig trist med knærne hans. Men får håpe han aldri merker noe til det!
 11. LindaM

  Lena og Aili

  Nei, det er det nok ikke Men det er jo en veldig vakker frøken. Min kan du se bilder av her
 12. LindaM

  Lena og Aili

  Ikke rart hun er flott da, halvsøster til Tiva og greier, hehe Her skal jeg følge med!
 13. LindaM

  Finsk lapphund

  Nydelig! Hvor er hun fra? edit: Må være blind, men nå tar en tur inn i tråden hennes Sukkersøt var hun, hvertfall!
 14. For noen utrolig herlige små nøster!
×
×
 • Create New...