Gå til innhold
Hundesonen.no

Tråden for tegning


Mirai
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.6k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Denne tråden har jeg ikke sett før! Jeg liker også å tegne!!  Nå er det riktignok en liten stund siden sist, nærmer seg vel snart året for siste tegningen.. Tidsklemma. Men skal snart sette igang igje

Tegnegleden er for meg utrolig givende. Ekstra mye når andre gleder seg over tegnearbeidet mitt. Jeg er så heldig å få tegne mange forskjellige motiv på bestilling, men det jeg liker absolutt best å t

Denne tråden er jo dau! Her er en tegning jeg tegna til broshan, som drømmer om vorsteh Referansebilde fra vom og hundemat:

Posted Images

Oi, den så veeeldig blå ut, men jeg vil tippe det er kanskje litt ekstra blått pga. når man laster opp på nettet blir det gjerne litt kluss med fargene :) Men bra du er fornøyd!

Tror jeg fikk ordnet avataren din nå...?

Jaa den blev lite extra färgad och ändrad i det jag lastade upp den via nätet hehe.

Jaaa tack för hjälpen IW :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Kan jeg komme med et forslag? Det hadde vært kult om vi kunne gjennomført det.

Vi er vel mange som synes det er gøy å tegne digitalt her på sonen og vi vil utvikle våre skills videre. For å gjøre dette, og samtidig "presse oss" til å bli mer kreative, hadde det ikke vært morsomt om vi, en fast dag i uken, hadde kommet opp med et ord eller en følelse, også hadde vi hatt en uke på oss til å komme på et bilde med tilknytning til det ordet? Var det forståelig hva jeg mente?

Noen som kunne tenke seg å være med på det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er med, for jeg trenger det. Min kreativitet er innskrumpet som en liten rosin. Jeg klarer ikke å ta ting fra hodet og få det ned på papiret rett og slett. Vet jeg mangler kunnskap om perspektiv, "foreshortening", farger, anatomi skygger, lys, ja, alt! :P hehe.

Evt. kan vi jo også ta f. eks ett bilde som vi må tegne etter for frihånd, eller også lage andre regler?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Yay så bra! Vel, jeg har så og si ingen skills, men det er nå morsomt å få prøvd og øvd på å bli bedre på sånt :D Jeg trenger alt av trening fra tegning i seg selv til skygger og lys og alt det du nevner over :P

Jeg liker også den ideen din! For det er også veldig god trening. Vi kan jo kanskje gjøre begge deler? Eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er med på alt, men jeg vet fra erfaring at det er vanskelig for meg å f. eks ta et ord, og så tegne det ut fra hodet :) Må ha referanser og hjelp til alt det jeg nevnte over, fordi jeg ikke har nok erfaring eller skills til å kunne bare tegne noe selv om jeg får en slags ullen idè ^^

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Ok, ja jeg ser den :) Hmm.. Men hva om vi f.eks legger ut et bilde som vi må tegne frihånd, men at vi også kan tolke det på en annen måte og tegne det annerledes, men samtidig holde oss innenfor tema?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...Noen timer til uti tegningen:

6878102967_908e046398_o.jpg

Ang. fugler, så speedpaintet jeg en dompapp for et års tid siden. Fikk lyst til å prøve å tegne en fugl på nytt, skal se om jeg kommer over noen kule papegøyebilder som jeg får lyst til å prøve meg på.

Julie: Jeg har sett mange geniale fjær-brushes som sikkert er gøy å leke med på deviantart ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte jo prøve litt fugl etter at det ble nevnt, som pauseinnslag mellom den andre jeg holder på med.

Jukset litt og tok bare hodet, haha, så lite fjær som mulig. Ara med pels, kanskje? :P

Ble ikke helt fornøyd med øyet, men kan ikke ta mer tid til å pirke med det nå.

ara2z.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...