Gå til innhold
Hundesonen.no

Blondie & Tidi


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Takk for omtanke ❤️ Dessverre ble det ikke snakk om måneder en gang ?Tidi fikk sovne inn onsdag 13 mars ? Hun virket noe bedre på søndag og mandag etter at hun hadde fått supplerende medisin

Blondie har blitt 14 år! Hipp hipp hurra!

Tidi var tiltenkt å ha et kull hos oppdretter nå i vinter. Men før hun eventuelt skulle parres, så skulle hun ta ultralyd av hjertet da det er dukket opp en del unge kelpier med hjertefeil. På vei til

Posted Images

For en herlig gjeng! :wub: Rød tispe og lilla hanne var veldig kosete. Svart hanne har skikkelig temperament. Men det er gul som blir med meg hjem :) Den minste lille rakkeren! :wub:

Nå har orange, svart, grønn og rosa reist. Vi er neste :) I kveld er vi hjemme i Bergen.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for alle gratulasjoner :)

Turen hjem gikk kjempe bra! Verden er stor for små valper, men hun tok det kjempe bra! :ahappy: Hun sov på toget til Stockholm, var ute og hilse på mennesker på Stockholm Stasjon. Sov på toget til Arlanda. Var ute og bæsjet litt uten for flyplassen, sov hele veien til gaten (herregud, den flyplassen er jo rene shoppingsenteret!). Kviknet til på gaten og da fikk hun leke litt :) Så sov hun hele flyturen også :ahappy: Tollen tok lang tid da det var noe feil i systemet deres. Jeg var kjempe trøtt, valpen var kjempe trøtt. De visste forresten hvem Jeanette var og at hun hadde 10 kelpier :lol: Som hun hadde vunnet masse med. Bilturen hjem gikk også fint. Litt sutring først, men så sovnet hun.

Hun fikk treffe på Blondie, det var mørkt og det regnet, så det var litt ekkelt. Blondie var flink og bare hilse fint :) Hjemme våknet hun igjen, så fikk hun mat og fikk leke. Da ville Blondie leke med henne, men hun turte ikke helt. Vi kom hjem veldig seint, så vi lå oss ikke før i 2 tiden ca, og det ble hyle orkester da hun skulle i buret for å sove. Sovnet etter hvert så tok jeg henne ut etter å ha sovet en stund også fikk hun sovne i sengen med meg. Så når hun var trøtt nok puttet jeg henne i buret igjen, men da ble det høylytte protester. Jeg var for trøtt til at jeg orket det, det var for seint for at naboene skulle finne seg i det, så i et sekund hvor hun var stille fikk hun komme ut og sov resten av natten i sengen. Da fikk jeg sove helt til halv 9 og våknet av en valp som tygget forsiktig på sengeteppet :) Men vi får finne på noe lurt til i kveld, for i sengen min skal hun ikke være :P

Ihvertfall, si hei til lille Tidi :ahappy:

9720588195_db0236c152_z.jpg

9720588235_8e39efc880_z.jpg

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis!

Og om dette var i Bergen og en moldenser som hjalp deg, så vet jeg hvem jeg skal sparke i leggen mentalt i dag :lol:

Haha, dette var i Bergen, ja! :lol: Hvor han var fra, det husker jeg ikke :P Men de var flere som visste hvem du var :P Han som sa du hadde 10 kelpier og hadde vunnet mye var en Bergenser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidi :wub: Så søtt navn til ei søt frøken! Denne skal nok gi deg noen grå hår før tiden tenker jeg (party-svenske vett), før hun bare blir søt og god :D Gratulerer med valp :)

Takk! :ahappy: For øyeblikket er hun nesten bare søt og god (ihvertfall akkurat nå som hun sover :lol: ), men jeg kan tenke meg om 1-2 mnd, da blir det grå hår :lol:

For de som ikke vet det, så betyr Tidi morsomt på bergensk! ;) Jeg syns det passer bra til en kelpie :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk! :ahappy: For øyeblikket er hun nesten bare søt og god (ihvertfall akkurat nå som hun sover :lol: ), men jeg kan tenke meg om 1-2 mnd, da blir det grå hår :lol:

For de som ikke vet det, så betyr Tidi morsomt på bergensk! ;) Jeg syns det passer bra til en kelpie :)

Og om ca 3 mnd blir hun enda mer Tidi :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk alle sammen :ahappy:

Janson kommanderte meg til å ta flere bilder, for hun var valpesyk :lol: Så her kommer litt til bilder fra i dag. Jeg skal se om jeg får til et oppstilingsbilde i løpet av dagen også :) Jeg vil gjerne ta det hver uke nemlig, så får vi se hvor bra det går :P

Frøken linselus

9723128217_7110bbfe0b_z.jpg

Vaktvalp

9723128203_31af55541f_z.jpg

Blondie ville også posere :ahappy: Hun er ganske snill søster foreløpig uten om at hun liker IKKE når valpen prøver å hoppe opp i sofaen, da kjæftet hun. Så da ble Blondie forvist og etter det har Blondie vært en engel :) Lekte til og med litt drakamp med Tidi!

9726354930_386c7ef529_z.jpg

Begynner å få pelsen tilbake nå :)

9726343780_957b4ce17d_z.jpg

Et bilde oppdretteren tok av oss før vi reiste :wub:

Whoopee1.jpg

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...