Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Huskyen Yara

Recommended Posts

Ja, så ble man plutselig mamma da! Var litt spontant men herregud så glade vi er! Jeg og kjærsten har gått og fantasert om en ny hund i 2 år nå. Jeg har jo som dere alle vet hatt abstinenser som fy! Så kom vi over denne jenta på Finn da og så havnet hun her gitt! Det ble en ny husky (ikke noen overraskelse der :P )

Det er hennes 2. dag her idag. Vi tok toget for første gang igår og det gikk så fint! Hun er så flink! Og så behagelig! Hun legger seg ned og venter hvis vi står stille. Er nysgjerrig, tøff og litt småskeptisk som valper flest. Veldig tillitsfull og vi fikk kontakt raskt! Hun kommer fra løpslinjer og jeg gleder meg virkelig til vi kan trene sammen! :D Det blir spennende å se hvordan hun utvikler seg.

 

_MG_0262.jpg

_MG_0291.jpg

_MG_0304.jpg

 • Like 13

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulerer! Kjenner en husky Jara fra før...

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
19 hours ago, Mardina said:

Nydelig 😍 Har du ikke Mana lenger? 😊

Nei desverre. Hun ble omplassert for noen år siden, men bor hos faren til ei venninne så jeg får jevnlig oppdateringer og bilder og kan hilse på osv. Veldig koselig :) 

 

Yara er fryktelig søt! Hun sover fint om natta. Vi har på alarm bare for sikkerhets skyld, slik at vi unngår uhell. Hun er veldig kosete og ligger i armkroken og sover som et slakt. Tar seg tilrette i sofaen (hun skal få lære seg å spørre etterhvert ja gitt :P ). Litt skummelt ute med fremmede hunder og folk haha. Så hvis noen med stabile hunder vil sosialisere en dag det er fint vær si gjerne ifra :D Hun hilste på en fin golden igår og han var skummel så hun måtte bjeffe litt på han :P Men hilste fint tilslutt da og da var det greit. 

Blir spennende å se henne utvikle seg!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/25/2019 at 6:43 PM, Shokata said:

Grattis :) Kan få hilse på tullingene mine ❤️ De er fine med valpiser

Ja :D

 

Dagene går og jeg synes allerede hun har vokst en del på en uke haha. Hilst på litt flere hunder og gått en del tur. Kost oss i hagen og trent inn litt innkalling og sitt osv. Her er noen bilder fra dagens kveldstur :) Blir spennende å se når hun vokser inn i ørene :P 

 

ya2.jpg

ya3.jpg

ya6.jpg

ya7.jpg

ya8.jpg

 • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulerer 🙂 Hun ser herlig ut! Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg 😍

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/1/2019 at 1:16 AM, Heidihj said:

Gratulerer 🙂 Hun ser herlig ut! Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg 😍

Ja jeg er skikkelig spent! Hun er fin altså ❤️ Gleder meg til alle turene vi skal på sammen! :D

On 7/1/2019 at 5:13 PM, jma said:

De øynene da 😍

Jaaa ❤️ 

On 7/1/2019 at 5:24 PM, sidnajse said:

Så herlig😍 Også er du virkelig flink å ta bilder!

Tusen takk!! Jeg synes det er skikkelig morro å ta bilder av hunder for tiden :D 

6 hours ago, trill said:

For noen øyne :wub: 

Ikke sant ❤️ hehe :D 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • I dag la jeg interesse for en hannvalp. Han er født 13.juli, og vil derfor være leveringsklar i september. Han kom litt på et dumt tidspunkt, men likevel så perfekt. Skal møte oppdretter 9.august når jeg er ferdig i militæret. Ikke er han rasen jeg egentlig skulle ha, og ikke kjønnet heller. Men jeg kunne ikke la han gå fra meg. Slik at nå blir det spennende å se hvordan han utvikler seg😁 Kanskje jeg blir hundemamma i 2019 likevel? 
  • Jeg hadde stort hell med å trene på "vi holder sammen lenge" med tollerfrøkna mi som gjerne rulla på apporten, og spytta ut så fort hun så hånda mi. Blir som variant av å jobbe med frys-target mot hånda med dummy i munnen, bare at jeg holdt i siden på apporten, og ikke at hun trykte den i hånda på meg (gjorde også det, men syns det ble litt tydeligere for henne om jeg holdt i siden). Om hunden ikke vil ta den om du holder den i ro foran funker det ofte å bevege den litt vekk fra hunden, ved at du beveger den bakover eller går i en sirkel.  Hvordan tar du mot hunden når hun kommer inn med dummy? For mange kan det funke fint å bare vri seg litt til siden, og bevege hånda vekk fra hunden og ikke mot, slik at de må trykke på litt ekstra for å få den i hånda - og ikke at en gjør seg klar til å ta ei keeper-redning. Jeg gikk over til det etter å ha hatt problem med rulling og slaskete grep rundt meg hos eldste, kombinert med det jeg skrev over. Yngste har jeg konsekvent gjort det, og hun avleverer bedre enn eldste. Og jeg har vært så vill og gal at vi har hatt drakamp med dummy som belønning. 😎 Jeg pleier også å veksle på om jeg tar imot med en gang, eller om de må gå litt fot først, eller jeg kan plutselig løpe i motsatt retning. Bryte forventningene litt sånn at de konsentrer seg mer. Noen ganger må eldste også markere på nytt før hun har avlevert, eller sitte/stå og holde den ved meg ei stund, før jeg tar imot. Og noen ganger får de gå rett i belønning.    
  • Ja du skrev det, men slik du foreslår er mer preget av at dette MÅ hunden gjøre i stedet for å la den selv ta valget og holde for å belønninga. Det er den lille forskjellen.
  • Dette  er enkelt å få orden på.  Som sagt, beveg hånda rundt hodet på hunden, samtidig som du gir kommandoen Hold!  Gjenta Hold! mens du holder hånda under apporten.  Først bare helt kort, for deretter å forlenge hvor lenge hunden skal holde.  Ros masse når hunden holder.  Hvis hunden slipper, korriger med Nei!, og deretter legg apporten inn igjen, og ros masse når hunden holder.  Slik lærer hunden fort hva du ønsker den skal gjøre.  Husk at atferd endrer seg pga konsekvensene.
  • Det er akkurat det min gjorde. Hun venter ikke på slipp, men slipper i det jeg griper etter apporten. Og i og med at jeg fryktet hun skulle miste den har jeg vært lynkjapp med å ta den. Tror det er dette som har forplantet seg bakover og gjort at hun begynner å løsne grepet allerede før hun kommer helt inn. Fordelen er at jeg nå kan jobbe med dette uten å gå helt tilbake til start. Jeg får jobbet med den biten uten at hun frivillig og perfekt plukker opp en dummy rett ved meg. Ulempen er at det kanskje er kortsiktig, det er fremdeles et litt skjørt korthus all den tid vi ikke har jobbet inn hvert element isolert først. Vi får sjå.
 • Nylig opprettede emner

×