Jump to content
Hundesonen.no

Tins

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tins last won the day on January 5 2021

Tins had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About Tins

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 07/19/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bjoa
 • Hunderase
  Belger

Recent Profile Visitors

2305 profile views
 1. Godt nyttår, soniser! Jeg går inn i nytt år med forkjølelse og en lett understimulert hund. Prøver på å finne på mye inne dog. Har store mål for dette året, fikk ikke gjort så mye av verken trening eller miljøtrening som jeg hadde planlagt i siste halvår i 2020. Wish me luck ?
 2. Hei! Noen her som vet om det er greit å gi hunden utvanna pinnekjøtt/ben for å ha noe å tygge på? Mvh noob
 3. Jeg og dyret koser oss hjemme, glad vi skal være her til langt unni januar ?
 4. Har en terv på litt over året nå, og det blir samme rase på neste hund også. Har funnet ''min'' rase, selv om jeg har småtenkt på mange andre, f.eks schæfer, aussie og kelpie... men ingen måler seg
 5. Herregud, sonen<3 Her inne har ikke jeg vært på månedsvis. Har savna det!
 6. Og med det var finværet over... i dag skal jeg trene kondis, og gjøre noe morsomt med bikkja. Spor eller markering på kong. Ellers er det greit kjedelig å være permittert fra jobb, spesielt når man bor der ?
 7. Hei igjen. Nå er det gått noen måneder, og jeg har holdt på som bare det. Tatt gode tips og råd av den tråden her, samt en oppdretter av samme rase som jeg har, som er kommet med supre råd. Jeg har trent masse med hunden, og prøvd å gjort alt «riktig» og sliter veldig nå. Jeg tror underbevisstheten min har skjermet ham for alt ukjent, for å så i en periode trodd han har blitt bedre. Vel, nå er han blitt verre, og har begynt å utagere mot folk. Og før noen sier noe: ja, han er en tervhann midt oppi drittungealderen. 7 mnd. Kanskje det er bare jeg som er uerfaren, men jeg vet ikke om det er
 8. Vurderer å kjøpe meg kursplass da han skal holde kurs med innlæring i spor i mai. Men før jeg bruker 1500kr på det vil jeg spørre om det er noen her som har erfaring med ham? Er det verdt pengene? Send gjerne PM ?
 9. Tusen takk for tips, det skal jeg gjøre!!? velge og vrake mellom 4-5 forskjellige bosteder er jo drømmen, det
 10. Hei venner! Så, jeg vurderer å flytte til Bergen innen ubestemt tid. Har sett litt på finn og hybel.no etter steder å bo, men ikke store utvalget. Det forventet jeg heller ikke å finne, mtp hunden jeg skal ha med meg. Men noen som har noe tips om hvor man kan finne hybler/kollektiv der det er lov med hund?
 11. Tins

  Vinterbilder!

  Bart på veien, masse snø i skogen- det liker vi!
 12. Hei og godt nyttår sonen! Når man skal teipe opp hundeører- holder det med bare sportsteip, som man tvinner rundt? Trenger man noe mer, og hvor løst/stramt skal det være?
 13. Tusen takk! Vi er fremme i trøndelag nå, og jeg har nettopp stått fra noe komalignende søvn ? jeg var helt utrolig sliten i går, og jeg og Dex holdt på å sovne på stasjonen på Stjørdal. Men bortsett fra det, så har det gått over all forventning! Ikke en eneste lyd fra Dex på verken 6t kjøretur eller 7t togtur. Hadde ham i tøyburet sitt, med tissepad under, masse bein og leker inni. Men! Det ble utrolig varmt på toget om natta, så ha med masse vann. Det som var litt fint er at han fikk slite seg ut på Oslo S. Oppdage nye ting å møte masse mennesker. Vi dro klokka 12 på formi
 14. Update: Ble litt tidligere hjemreise fordi vi fikk skyss fra Bjoa til Oslo. 6 timer i bil, og ikke en lyd. Koste oss masse på Oslo S, og Dex hilsa på masse mennesker. Tok heis for første gang, gikk opp rulletrapp og se på togene, så han er dørgende sliten nå, so far so good- ikke en lyd. Bare 6 timer og 30 minutter igjen da ? For dere som har lest «fryktaggressiv valp»-tråden min.. vi har en hund ved siden av oss. Krysser fingre og tær for at det går fint. Flinkisen min.
 15. Tins

  Instagram! ?

  Gjerne bruk #hundesonen, så jeg kan stalke litt rundt via hasjtag ?
×
×
 • Create New...