Jump to content
Hundesonen.no

Crufts 2018


Debbie
 Share

Recommended Posts

Bare lager en tråd så vi kan snakke om hva det skal være om årets Crufts.

Første dagen i dag, og jeg har koste meg med agility, noe annet av ymse underholdning- men godt at ikke alt skal være så proft.

Nå er det gruppenes sin tur- alltid like spennende..

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 121
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I disse tider er det ikke rart man blir redd når noen stormer frem på den måten under et stort arrangement.  Synes refleksen til whippetdama var god, mannen kunne vært bevæpnet og begynt å plaffe ned

Men jøss da, problemet er da ikke at hundene synes den personen som kom løpende inn i ringen var så fryktelig skummel? Problemet er at noen kom løpende inn i BIS-ringen i hundre og helv*** bare minutt

En løpende mann, ja selvsagt. Men her var det en fyr som kom løpende uten at eierene visste HVA det dreide seg om. I disse tider tenker man fort mye rart. Og man blir REDD. Selvsagt merker hundene eie

Posted Images

Briardene ble dømt i dag, og jeg må si at dommeren hadde god smak :D 
Vinnerhundene hun satte opp er aldeles fantastisk flotte hunder.
BIR m CC ble den finfine CH Boondock's Our Ms R Steele, finskoppdrettet men bor i Tyskland. Hun har felles linjer bakover med Yasmine :)
BIM m CC ble BIR-hundens sønn, fra juniorklassen Ecco Mr C Steele de la Porte de Pantin. Han er også kjempelekker og bestod sin gjeteranleggstest i Frankrike da vi var der i fjor høst. 

Res CC for hannhundene har jeg ikke hørt om, mens res CC for tispene gikk til BIM-hundens søster :D Riktig storeslem for den familien med andre ord. 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jeg er veldig begeistret for nuffen, rottisen, og boxeren. Og så sjarmerte GD meg, der den lå og vrikket seg rundt på gulvet, ikke lett å være tenåring på Crufts. Ja fikk både nuffe og boxeren.

Eieren ble litt overveldet gitt:) Så herlig å se noen bli så glade. 

 

Edited by Debbie
Link to comment
Share on other sites

I working group så likte jeg flere av hundene, de som ligger nærmest mitt hjertet så klart de polare; Alaska Malamute, Grønlandshund og Siberian Husky samt Canadian Eskimo Dog som ikke er FCI godkjent (pr idag ?) . 

Synes alle var fine representanter for rasen. Siberian'en var typisk engelsk og ligner mer på hva mange kaller brukslinjer (liker ikke begrepet), men den var ikke så gal. Ikke den peneste jeg har sett heller riktignok.   

Derimomt synes jeg Siberianen i Eukanuba Stakes Final (Champion Stakes) er smashing. Sett mye til ham tidligere da, og mora er en tidligere Junior Warrant Winner + Crufts Winner. Kanskje litt partisk der mao. 

Junior warrant Siberian Huskyen var tjah... not my cup of tea (selv om mange nok tror det pga at den er en såkalt showhusky). Skulle ønsket en del bedringer på den selv om hunden er ung. 

Nuffen falt jeg ikke noe spesielt for, hjelper ikke at den vant gruppa :P 

 

I pastoral så var det jo igjen de nordlige spisshundene som fanget min oppmerksomhet mest; Samojed og Buhund. Lapphunden var jeg ikke noe overvettes fan av utfra hva jeg så der og da.

Bordercollien som vant gruppa så jo ut som en pen hund, men ikke slik jeg er vant til å se en BC så litt "fremmed" for meg, og hvor god BC den var skal jeg overhodet ikke uttale meg om. 

Alt i alt synes jeg ingen av hundene fra gruppefinalene i dag var virkelig wow. Var ingen som fanget blikket mitt ekstra mye.

Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå, Snøfrost skrev:

Bordercollien som vant gruppa så jo ut som en pen hund, men ikke slik jeg er vant til å se en BC så litt "fremmed" for meg, og hvor god BC den var skal jeg overhodet ikke uttale meg om. 

Den er importert fra Australia med så ‘rent’ australsk showblod som mulig (alle fem første ledd er iallefall champions), så det er ikke så merkelig :lol: 

Kjenner at dette er veldig fjernt fra rasen jeg har i hus :P 

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, maysofie skrev:

Er den engelske boxeren noe forskjellig fra våre? Syntes den så så virkelig tung ut i hodet?

Reagerte også veldig på hodet, men kroppen var utrolig lekker:)

Var ikke buhunden veldig stor?

BC var veldig fremmed.

Kos dere i dag, jeg skal jobbe.

Link to comment
Share on other sites

av utstilling viser de kun gruppefinalene.

Var kjempegøy med whippten synes den fortjente å vinne- lekker.

Gleder meg til imorra. Ser at jeg går glipp av ag pga jobb, men alt legges jo ut på Youtube etterhvert- så kan jo se det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...