Pringlen Skrevet 8. Januar 2015 Rapporter Skrevet 8. Januar 2015 Hmm.. selv om jeg alltid lager middag, så ser jeg jo at resten av dagene er litt varierende... "Frokost" (kl 14) to klementiner. "Lunsj"en boks snurring middag: fiskeboller i saus med løk, eple og gulrot. Rødvin... kvelds: hvit geitost... Siter
Teserere Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: smoothie av mango, bringebær, blåbær, banan og vaniljekesam lunsj: omelett med paprika, løk, spekeskinke, fetaost middag: rester fra igår, kjøttsuppe kvelds: suppe og et eple Siter
laikamor Skrevet 9. Januar 2015 Forfatter Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: to polarbrød med skinke, og noen druer ved siden. Lunch: go morgen yoghurt, kanskje en frukt. Middag: hamburger av svinekjøttdeig. Med polarbrød, salat og litt kesam m/hvitløk. Det som er planlagt foreløpig, blir nok noe mer også. Polarbrød til kvelds kanskje Siter
Ane Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: 1 hjemmelaget skillingsbolle Lunsj: 2 hjemmelagede skillingsbollerMiddag/kvelds blir det taco med karbonadedeig, uten ost og rømme. Siter
Betty Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: Fortsatt to grovbrød, mager salami og leverpostei. 1 glass juice Lunsj: 1 banan, 1 eple og litt cottage cheese og kanel Middag: Hjemmelaget pizza. Kvelds utgår antageligvis pga sen middag, og jeg sikkert kommer til å spise et stykke for mye. Siter
Maria Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 I dag: - Frokost; det samme igjen. Cheerios med melk. - Lunsj: To grove skiver med jubelsalami og gulost. - Mellommåltid: Go morgen zero, en appelsin - Middag: Reinskavsgryte med tyttebær - Dessert: Fruksalat med vaniljekesam Får gjester i kveld, så serverer muligens ost og kjeks eller noe sånt. Siter
Stine Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: Frokostblanding, blåbær, biola. Lunsj: 2 knekkebrød med kokt egg og en hel plommetomat. Middag: Wok med masse grønnsaker, fullkornsnudler og en eller annen woksaus. Kvelds: Havregrøt kokt på vann med en most banan, kanel og sikkert litt rosiner. Mellom/snack: 1 eple og kanskje 1 beger yoghurt. Siter
Gjest Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: havregrøt med banan, blåbær, mandler og melk oppå Formiddagsmat: to skiver grovbrød, én med hjemmelaget leverpostei (fra jula), alfalfaspirer og agurk, og én med ost, tomat og brønnkarse Mellommåltid: gulrot og noen hasselnøtter Middag: Tomatsuppe med tortellini, gulrøtter, sellerirot, spinat, løk, røde linser og kikerter Kveldsmat: sannsynligvis grønnsaksdip (gulrøtter, selleri, eple, grønnkål, løk, det som ellers måtte befinne seg i kjøleskapet) og kesam med noe urter i. Siter
Guest Gråtass Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Lunsj: 2 halvgrove skiver med gulost og paprika. Te. Middag: rester av gryta fra i går og mos. Farris. Kvelds: tre små hjemmelaget knekkebrød med ost, to klementiner og en neve mandler. Kopp kakao (lavkalori). Siter
Lillekrapyl Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Fredag og fri, så ikke en sunn dag. Frokost: Skyr kirsebærkyss og en kaffe mocca Lunsj: To ostebriks med baconost, og en iskaffe cappuccino Middag: Hjemmelagede kjøttkaker i brun saus med poteter og kålstuing Kveldsmat: Superchips og sjokolade Siter
Teserere Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Frokost: Frokostblanding, blåbær, biola. Lunsj: 2 knekkebrød med kokt egg og en hel plommetomat. Middag: Wok med masse grønnsaker, fullkornsnudler og en eller annen woksaus. Kvelds: Havregrøt kokt på vann med en most banan, kanel og sikkert litt rosiner. Mellom/snack: 1 eple og kanskje 1 beger yoghurt. Blander du bananer onn o grøten? Siter
Stine Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Blander du bananer onn o grøten? Moser en banan og rører inn i den ferdige grøten ja Da blir det søtt og fyldig Siter
marjea Skrevet 9. Januar 2015 Rapporter Skrevet 9. Januar 2015 Vanlig frokost er en porsjon All Bran med ekstra lettmelk og en liten neve (20-30 kanskje?) rosiner. Lunsj: to havre-knekkebrød med leverpostei og agurk + et eple. Middag varierer, men er ofte en kyllingrett av noe slag. I dag var det med fullkornspasta, løk, sjampinjong, vårløk og fløte(saus). Siter
Guest Jonna Skrevet 10. Januar 2015 Rapporter Skrevet 10. Januar 2015 Ettersom jeg spiser alle måltidene på jobb i dag så er de ganske planlagt: Frokost: 2 knekkebrød med avocado og sitronpepper. 40 gram peanøtter Lunsj: 2 egg og en halv pose pannemix Middag: 4-5 biter hjemmelaget tynn pizza av grov bunn. Siter
Malamuten Skrevet 10. Januar 2015 Rapporter Skrevet 10. Januar 2015 I går: Frokost 4 brødskiver med leverpostei lunsj 4 brødskiver med egg mellommåltid proteinshake og nøtter før skitur middag strimlet svinekjøtt, wok grønnsaker, ris og sur/søt saus. yoghurt nøtter til godis. I dag: Frokost 3 brødskiver med hvitost og paprika på lunsj resten av woken fra i går, minus ris for den spiste jeg opp. middag hjemmelaget pizza eller taco lørdagsgodt resten av yoghurtnøttene. Siter
Tabris Skrevet 10. Januar 2015 Rapporter Skrevet 10. Januar 2015 Frokost/Lunsj: Skive med kalkunpålegg Middag: Joikakaker med beintråkka stappe (kudos til de som tar referansen) Kveldsmat blir antagelig havrefras med gresk yoghurt og mager vaniljekesam. Digg blir alkofritt øl og popcorn. Siter
Stine Skrevet 10. Januar 2015 Rapporter Skrevet 10. Januar 2015 Nattmat: Knekkebrød med tomat og agurk. Frokost: overnight oats med Biola, blåbær og skogsbær. Sov over lunsj. Middag: Rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner! Kvelds: Bananpannekaker med nyrørt jordbærsyltetøy. Siter
Stine Skrevet 11. Januar 2015 Rapporter Skrevet 11. Januar 2015 Nattmat: 2 biter sjokolade, litt potetgull og en eske med Dent Frokost: 2 stk bananpannekake med nyrørt jordbærsyltetøy. Lunsj: Knekkebrød med kyllingpålegg, 1 plommetomat og 1 appelsin. Middag: Hjemmelagd pizza med skonke, sopp og annanas. Kvelds: Troor kanskje jeg sovner før jeg rekker å spise kveldsmat Siter
Malamuten Skrevet 11. Januar 2015 Rapporter Skrevet 11. Januar 2015 Litt rar form de siste dagene så matlysten er litt så som så: Ingen frokost(eller nesten en liter med styrk sjokomelk for å ha noe i magen, men det tells ikke som frokost) lunsj taco, siden jeg har igjen fra i går middag resten av tacoen og blir noen skiver med brød til kveldsmat. Siter
Gjest Skrevet 11. Januar 2015 Rapporter Skrevet 11. Januar 2015 I går (tar ikke med i dag siden jeg er fyllesyk og bare har spist pizza fra Dolly Dimples ): Frokost: Ca et halvt stort beger med vaniljeyoghurt med havrefrokostblanding med rosiner oppi Lunsj: En troika (jeg er flink til å spise på jobb...) Middag/kvelds: Hjemmelaget hamburger med ost, bacon, salat og andre grønnsaker Siter
Tekopp Skrevet 12. Januar 2015 Rapporter Skrevet 12. Januar 2015 Frokost: gresk yoghurt med nøttemusli og blåbærsyltetøy. 1 glass juice og en espresso lunsj: 2 knekkebrød med makrell i tomat, kaffe og vann middag: chili sin carne (med squash og litt linser) og fullkornsris. restemiddag kvelds: bananpannekaker? har veldig lyst på.. Siter
laikamor Skrevet 12. Januar 2015 Forfatter Rapporter Skrevet 12. Januar 2015 Igår var ikke en veldig sunn dag. Frokost: ett grovt rundstykke og 1 glass biola. Middag: hamburgertallerken på ei kro. Pga vi ikke hadde strøm gikk vi ut for å spise middag, så da ble det slik. Kvelds: 2 grove skiver med kjøttdeig og ost. Idag: Frokost: to skiver med skinke Lunch: go morgen yoghurt og et eple. Middag: kylling i pita. Kanskje ei skive eller to til kvelds. Siter
Stine Skrevet 12. Januar 2015 Rapporter Skrevet 12. Januar 2015 Sovna ikke før kveldsmaten igår, så da ble det 3 stk eplemuffins med vaniljeis, og 1 brett med Sfinx konfekt (delte med C altså ) Siter
Maria Skrevet 12. Januar 2015 Rapporter Skrevet 12. Januar 2015 I dag: - Frokost: Same same.. Cheerios med melk! - Mellommåltid: Blomkålkvaster og gulrøtter i staver - Lunsj: Pågen kjernesunt 2xbrødskiver. En med lett kremost og en med falukorv. - Mellommåltid 2 og 3: Go morgen zero, banan, appelsin - Middag: Corntortillas med mais og cottage cheese - Kvelds: 2xknekkebrød med falukorv (tror jeg) Siter
Betty Skrevet 12. Januar 2015 Rapporter Skrevet 12. Januar 2015 Frokost/lunsj: 3 husmann knekkebrød, to med leverpostei en med mager salami, og masse paprika. Mellommåltid: 1 banan Middag: Lapskaus Kvelds: Aner ikke enda Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.