Gå til innhold
Hundesonen.no

Dine flauser


yvonne_89
 Share

Recommended Posts

14 år gammel Snusmumrikk går av båten med sin ganske store unghund. Unghunden har stressa en del på båten, så 14 år gamle Snusmumrikk ante vel at det var noe som plagde voffsen, men det var jo ikke akkurat noen mulighet til å komme seg av båten midtfjords. Vi kommer kanskje 20 meter fra båten, midt på Aker brygge, i rushtida, før vofsen puster letta ut over endelig å være utendørs. Voffsen var skikkelig dårlig i magen, og det er ikke lite som kommer ut av en 40 kg hund som er dårlig i magen. Av typen som ikke er mulig å få opp i noen pose uten spatel...

OT, men hva gjør folk når hunden er dårlig i magen og gjør ifra seg på gata? Det er jo ikke mulig å få opp i en pose. Stikke hodet inn i nærmeste butikk og spør etter en bøtte vann? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 86
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da Casper låste meg ute og jeg måtte ringe brannvesenet...

Skulle gå over et overgangsfelt med Tuf, og det var en politibil som stoppet for å slippe oss over. Hadde kommet halvveis og sto ca rett foran politibilen da Tuf bestemte seg for at vi var ferdige med

Dagsfersk flause: Ziva stakk etter en katt som satt like utenfor huset når jeg slapp henne ut i morrest, og løp etter den opp til nabogården. Innen jeg rakk fram dit hadde hun tatt en dukkert i hageda

Skulle gå over et overgangsfelt med Tuf, og det var en politibil som stoppet for å slippe oss over. Hadde kommet halvveis og sto ca rett foran politibilen da Tuf bestemte seg for at vi var ferdige med å gå tur.

Sånn ser det ut når Tuf er ferdig med å gå tur:

10384061_10203555824151029_3336725400675

Jeg prøvde desperat å få han med meg over veien, mens politifolkene lo så de skrek!

  • Like 26
Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Når Khal stopper rett utenfor inngangsdøren til et kjøpesenter, med to turister bak oss som blir vitne til en liten valp som har store mengder med bæsj..

- Eller hopper opp på fanget til en turist som satt vedsiden avv oss på fløibanen for å gi han kos.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker en hendelse for mange år siden da jeg i tenårene skulle gå tur med naboens leonberger. Den utagerte kraftig mot andre hunder, så de hadde nesegrime på den for å klare å holde den igjen. Jeg synes det så så fælt ut, så i ungdommelig overmot fjernet jeg den og hektet kobbelet i halsbåndet i stedet - jeg holdt jo igjen schäferhunder, da skulle jeg vel klare å holde igjen den søte bamsen også.

Pipen fikk en annen lyd da hunden oppdaget en annen hund på andre siden av veien og 60 kg leonberger drar av full kraft - jeg ramler overende og blir bokstavlig talt dratt over veien liggende paddeflatt på magen. Svinger rundt som en breakdanser der jeg suser etter bikkja, mens eieren av den andre hunden ser på med store øyne.

Aldri vært så flau og sint i mitt liv. Nesegrimen ble fort koblet på igjen...

LOL Hurra for det ungdommelige overmotet :flowers:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den gangen jeg kjørte buss til valpekurs, andre eller tredje gang, sånn i begynnelsen av rushtida. Det stod parkert en barnevogn i barnevognsonen hvor jeg pleier å sitte med hund, og det var greit nok.. Valpen var ganske interessert i vogna, jeg regna med det var spennende lukter og uvant fartøy bare. Vi måtte stå ganske kloss oppå barnevogna så jeg hadde ganske stramt bånd. I det hun legger seg ned slakker jeg litt opp i båndet - hun griper sjansen, spretter opp og stuper mot brettet under vogna. Jeg drar henne til meg og stikker hånda langt ned i gapet og får fisket opp EI LEFSE, imens hele bussfølget ler.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

OT, men hva gjør folk når hunden er dårlig i magen og gjør ifra seg på gata? Det er jo ikke mulig å få opp i en pose. Stikke hodet inn i nærmeste butikk og spør etter en bøtte vann? :P

Det skjedde faktisk med meg og Tidi også da hun var valp. Vi var på tur i sentrum og 5 meter fra en kafé, på fortauet, bæsjer Tidi rent flytende.. En stamkunde på kafeen roper at jeg må plukke opp etter hunden og jeg sier det er umulig fordi den er helt flytende. Mannen gir seg ikke, så jeg sier at om jeg får en bøtte med vann, så skal jeg vaske det av gaten. Så da fikk jeg det da.. Ganske flau hendelense det også egentlig :P Bæsjen hennes var ikke så stor da.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

OT, men hva gjør folk når hunden er dårlig i magen og gjør ifra seg på gata? Det er jo ikke mulig å få opp i en pose. Stikke hodet inn i nærmeste butikk og spør etter en bøtte vann? :P

Når pi fikk sprut diaré bak slottet i gaten med rush på vei hjem... Alle glante og det stod en fontene ut av hunden :-P

Skrapet det jeg klarte opp med en pose og forlot åstedet... Til mye Peking og latter :-P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når søster og jeg med min da 11 år gamle collie møter far og datter med 1 år gammel labrador.

Mannen spør forsiktig: Skal dere ikke ta hunden i bånd? Vi i kor: Neida hun er så fantastisk snill hun.... :wub:

Sekunder etterpå hang hun i halsen til en vettskremt labrador,med oss som sjokkert publikum.

En eneste utagering på tolv år,så flau....... :icon_redface: :icon_redface:

Eller når schäfer Hårek ble sendt i bilen på avstand...og stolt landet på nabobilens panser :icon_redface::icon_redface:

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går tur med verdens beste Bo en solrik senvinterdag. Bo bestemmer seg for å tømme blæra på en brøytekant for deretter å sparke, med alle krefter, tissesnø bakover. Rett bak oss går det to pent kledde ungjenter med takeaway-kaffen sin, de ble fulle av "snø"...

Eller en 1.mai da vi, ei venninne, Bo og meg, sitter sammen med resten av Løkka i Birkelunden og nyter sol og fridag. Et brudepar kommer ut av Paulus kirke akkompagnert av kirkeklokker. Ser at Bo blir litt urolig før han bryter ut i full "sang" til kirkeklokkene. Til stor forlystelse for folka i Birkelunden, kanskje ikke så godt mottatt av brudeparet (hvem vet egentlig, da jeg var mer opptatt av rødming og forsøk på å få sangeren til å holde munnen på seg)

Etter den hendelsen "sang" han alltid til krikeklokker uansett om de var live eller på tv/radio.

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Chicka gikk som hun alltid gjør løs i nabolaget da vi kommer forbi butikken.

Mobilen ringer og jeg stresser med å få den opp, når jeg har fått tatt mobilen så er Chicka borte vekk...en dame stod med overrasket uttrykk og pekte på butikken.

Jeg løp inn i butikken og fant hun igjen i bleieavdelingen på vei mot brødavdelingen (heldigvis ligger den litt langt inne i butikken)....var litt flaut å gå igjennom kassen med hunden når kassadamen syntes hun var sååå søt osv, akkurat da kunne jeg solgt hun for kr2.50 og en Bugg :icon_redface:

Hun har også klart å rase ned sykler utenfor sportsbutikken fordi hun gikk og så på en mann som spiste is.

Sykler som raser sammen ser ut som dominobrikker, og er ikke veldig lette å få til å stå opp igjen alene, det var FLAUT, Chicka stor bare ved siden av meg og pratet :D

Den første løpetiden sin fikk hun på det nye lyse teppet til svigerinnen min, heldigvis så fikk vi det bort, men jeg var jammen ikke høy i hatten en stund der.

Også en liten flause Chicka gjorde alene for seg selv.

Da vi bodde på gården så viste hun at hun ikke fikk lov til å gå opp i stallen alene.

Vi bodde rett ved beitet og ridebanen, rett bortenfor der var stallen.

En dag som jeg satt inne og Chicka lå ute foran huset (trodde jeg), så hadde Chicka tatt seg en tur på beitet (det var lov), men hun var litt for langt borte på beitet, nesten helt borte ved stallen.

Ei venninne av meg kom for å hente hesten sin og så Chicka stod fornøyd og spiste hestebæsj.

Hun hadde sagt: Hei Chicka, er du her?? Hvor er mammaen din da?

Chicka hadde bare sett på hun med et raskt flaut blikk og løp hjem igjen, hun pleier egentlig å overfalle venninnen min når de møtes, men denne gangen ble hun tatt skikkelig på fersken.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nok av de episodene med jentene..

- Min tidligere hund tok livet av både favorittkaninen til onkelen min og en av kaninene til familien til @Ane. Tror jeg kunne ha dødd på stedet begge gangene..

- Mayah sprang inn i hønsegården til tidligere nabo og tok livet av en av de renrasa premie- og avlshønene... Han tok det heldigvis meget pent ettersom han eide husky da, og tidligere hadde hatt malamute.

- De gangene jeg har gått i bystrøk med begge jentene, og de bestemmer seg samtidig for å overfalle meg og bite meg i armer og jakker. Jeg har ikke sjans til å late som jeg har kontroll engang :lol:

Den kanskje beste: Mayah hadde kommet seg ut av halsbåndet da hun stod bindt i mine foreldres hage. Flink og rolig som hun er hadde hun bare krypet gjennom hekken til den nyinnflytta naboen (som ikke ante at jeg hadde malamuter), trava inn i stua gjennom den åpne verandadøra og hoppa opp i en lys, ny sofa (med møkkepoter....). Jeg hørte bare et hyl i det jeg så Mayah ikke lå i hagen og utropet "Hva gjør du her, ulv!?". Tok ikke lange tida før en logrende og fornøyd Mayah kom tilbake gjennom hekken, og jeg hørte en verandadør smalt igjen på andre siden. Ops. ..

Gikk selvfølgelig og beklaget og forklarte at ulvene var mine. Hun tok det heldigvis veldig fint :)

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hottie, min kjære skrulle, som aldri går langt. Bortsett fra når svigerfar og jeg stod og prata, og hottie surra rundt.

"Er hun løs hun da?"

"jada , hun går ikke langt"

Og idet setter bikkja i fullt firsprang (som er ganske raskt når man er saluki) og borte var hun.

"eh - hun pleier hvertfall ikke det..." :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flauser? Neeeehhhh... sånt har man da aldri opplevd... :icon_redface:

*nekter å innrømme at det muuuuligens så lite klønete ut da jeg nå nettopp var ute og luftet den yndige, og hun i sin iver etter å sjarmere den søte goldengutten på den andre siden av gangstien, greide å gå MINST to runder rundt meg og surret inn både meg og krykkene sånn at jeg brått stod på ett bein og forsøkte å løsne opp floka....*

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min svoger var på besøk i sommer, han er av typen som liker "kustus" på bikkjene og tenker mer Nordenstam enn klikkersk for å si det slik. Vi hadde ikke sett han på 7 år og han har aldri møtt Pax før. Pax virrer rundt som vanlig, glad og litt gira over besøk, og gir kanskje ikke inntrykk over å være være under noe kustus, noe jeg sånn egentlig ikke synes er så farlig. Svoger spør om han pleier å få spise ved bordet. Jeg svarer at nei selvsagt ikke, sånt er ikke lov, noe svoger var skjønt enig i. I det øyeblikket sniker Pax snuta over salongbordkanten og jafser i seg en bolle som ligger på et fat :icon_redface: Tror ikke svoger var veldig imponert over oppdragelsen på bikkjeskinnet, hehe.

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagsfersk flause: Ziva stakk etter en katt som satt like utenfor huset når jeg slapp henne ut i morrest, og løp etter den opp til nabogården. Innen jeg rakk fram dit hadde hun tatt en dukkert i hagedammen deres og så løpt inn verandadøren med den største selvfølge og dratt med seg elghunden deres på en lekerunde gjennom hele huset. Jeg trodde jeg skulle dø av skam og fikk ikke beklaget mange nok ganger, men damen i huset var like blid hun og sa at det var helt i orden, elghunden syns det var kjempestas med damebesøk han! Og jeg måtte bare si fra om jeg trengte hundepass om jeg skulle bort noen gang eller ville ha Ziva i hundegården sammen med deres hund om dagene, for han kjedet seg så fælt. Her var jeg forberedt på en skikkelig skjennepreken om løs bikkje ute av kontroll med beitende kyr på alle kanter, og så tilbyr dama seg å passe kjøteren istedenfor :P

  • Like 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Misty (min mors sheltie) var med oss til Sverige og vi hadde leid campinghytte. Vel fremme på campingen pakket vi ut av bilen og skulle til å ta hundene ut av buret. *poff* så stakk Misty av som en rakett, og rett inn i hytta til en rimelig sjokkert og (heldigvis) lattermild familie :icon_redface: Jeg døde litt inni meg,men de tok det veldig pent og var visst glade for litt besøk :lol:

Misty var veldig fornøyd med seg selv, og jeg var skarlagensrød av skam :icon_redface:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom på et par epioder med Tarik:

- Han var jo en nokså heftig og begeistret type, så istedenfor å løpe rundt salongbordet for å hilse på de i sofaen, løp han like gjerne rett over bordet, og etterlot flere dype striper i treverket...

- Skulle ta tog med Tarik og Ziva, og Tarik brukte et litt for stort halsbånd. Først vred han seg ut av halsbåndet når jeg skulle gå på toget, og løp gjennom flere vogner før noen endelig fikk tak i han. Når vi var kommet av toget skulle vi ta buss videre, og da kom han seg ut av halsbåndet mens jeg betalte for oss, og løp av bussen og midt under bussturen fant han ut at han ville av når bussen stoppet for å ta på nye passasjerer, så jeg måtte løpe ut av bussen, få tak i dyret og så komme oss inn igjen. Heldigvis var busssjåføren grei nok til å vente til vi vi var trygt ombord igjen, og en av passasjerene ga meg setet sitt så jeg slapp å stå mitt i midtgangen med bikkjene.

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og Koda gikk hjem fra jobb for noen år siden. Hadde med meg en pose med kakeform og litt annen. Vi hadde kommet nesten hjem og det siste stykket gikk over golfbanen.

Jeg stoppet for å få bedre grep om posen og båndet, det jeg ikke fikk med meg var at Koda hadde på mystisk vis klart å gå en runde rundt meg.

Så fløy det opp en fugl. Koda for etter, båndet strammet seg og det siste jeg ser før jeg lå på ryggen i gresset var beina mine som var høyere oppe enn hodet mitt. Var ganske raskt oppe på beina og så meg omkring, heldigvis var det bare noen få golfere som fikk med seg hendelsen. Tror de fikk seg en god latter.

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Det var flaut når Nuka bestemte seg for å drite i vannet på en populær badeplass. Vi hadde badet, og var på tur opp av vannet. Bare en kvart meter fra land driter hund, og jeg drar henne på land i fortvilelse - i håp om at det ikke kom noe i vannet. Men joda, det kom i både vannet og på marka..

- Det var også flaut når vi var på ferie i Lofoten, og gikk på ei strand hvor det var fjære og langgrunt. Når vi kommer langt ut, og vannet når Nuka til knærne - jo DA skal hun drite... det er noe med henne og vann altså... og det værste var jo at det var mange barn og voksne som badet rundt oss...

- Det var flaut den gangen jeg var på NRH kurs hvor vi hadde hundene løs på slutten av dagen. Plutselig er hundene borte, men får øye på dem borte med bilene. Jeg ser til min fortvilelse at Nuka har hoppet inn i forsetet på en av de andre bilene, hvor det tydeligvis sto en åpen forsekk. I det neste øyeblikket så kommer hunden til bilens eier, og hopper inn på motsatt side og skal forsvare bilen og maten. Nuka forsvarer tilbake "maten hun fant". På toppen av det hele kom det halvveis inn en flat-hanne på "Nukas side", som bare var interessert i å lukte på Nuka. Så Nuka var så godt som innespærret, og det ble et helt rabalder inne i den lille bilen. Heldigvis gikk alt bra med hundene, men jeg var ikke så særlig høy i hatten etterpå..

- Det er flaut når Nuka står bundet fast i kroken på bilen, ser meg sitte ved et bord med mange andre folk lengre bort, og hyler de lyseste tollerpipene sine. Alle andre rundt bordet hadde schæfere og maller (NRH kurs), som bjeffer høyt og gromt. Når Nuka skal lage sånne klagelyder, så er de så lys at hun må prøve flere ganger før det i det hele tatt kommer ut lyd. En av de rundt bordet kommenterte "se, den tollern der borte er helt lydløs! Den prøver alt den kan - men får det ikke til! Ikke mye halsing på den der!" Alle snur seg, vi ser nuka åpner munnen som om hun skal bjeffe - men ingen lyd. Plutselig kommer det en lyd som kan minne om en brannvarsler som varsler om at det er påtide å bytte batteri. Og alle flirer, og jeg blir helt rød i toppen og avslører at den brannvarslern tilhører meg..

- Det er også flaut når jeg kommer hjem og oppdager at Nuka har nappet trusene mine ned fra klesstativet. De ligger strødd omkring, og gjerne i flere biter..

- Det er flaut når Nuka springer løs, og ikke anser meg som prøver fortvilt å kalle henne inn.. spesielt om hun gjør dette på runderingstrening..

- Har mange flere avføringsflauser, men nå er lista lang nok :P

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tinka satte meg i en del pinlige situasjoner når hun stjal mat. For eksempel da vi gikk på en sti med en skråning på den ene siden, og hun jumpet ned skråningen for å stjele kanelbollene til noen som satt like nedenfor stien. Eller da vi var på skitur og hun gikk løs (hun var ikke akkurat noen trekkhund, så det var like greit å ha henne løs når det var (tilsynelatende) folketomme områder), og hun plutselig satte avgårde et par hundre meter gjennom nysnø for å stjele matpakka rett ut av hendene til et par andre skigåere. Og jeg satte etter gjennom nysnøen med ski på beina. Etter litt om og men kom jeg fram, men da hadde hun jo for lengst spist opp brødskivene deres. Heldigvis kunne jeg tilby Kvikk Lunsjen min som plaster på såret... Men det var ikke en særlig kul situasjon å være i akkurat.

Det flaueste jeg har opplevd med henne var da hun klarte å komme seg ut av bilen på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter. Hun var uten halsbånd og bånd, og hadde helt lukket ørene for mine rop og plystring. Så hun satte avgårde over parkeringsplassen, med meg løpende etter. Selvfølgelig gikk hun inn på dette kjøpesenteret, men gikk heldigvis ikke inn i matbutikken. Jeg fant henne i en klesbutikk og var temmelig rød i ansiktet da jeg løftet henne opp og bar henne i armene mine (25 kg labrador) ut av kjøpesenteret og over parkeringsplassen.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...