Jump to content
Hundesonen.no

Guilty pleasures


Tabris
 Share

Recommended Posts

Her er tråden for deres musikalske guilty pleasures. Sanger som dere innerst inne digger, men synes det er pinlig å fortelle til noen.

Mitt første bidrag her er denne tredjeplassen fra Sverige i MGP 2011. Sangen er for meg den ultimate MGP-sangen - overfladisk, intetsigende tekst, kult sceneshow, pen sanger - og en sang som selv i all sin banale enkelhet er så fengende at det nesten er pinlig. Sangen er overfladisk, tåpelig og klisjefylt - og jeg digger den. :icon_redface:

Andre som tør dele? :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 90
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Også må jeg jo trø til med denne. De fleste likte denne i to uker - jeg liker den enda.

samfunnet forteller meg at det er en guilty pleasure. caroline vil bare reise seg opp og danse. :D

Jeg blir som en hypnotisert undulat av disse

Jeg vet - det er litt pinlig, men den er så himla trist liksom....

http://www.youtube.com/watch?v=5_03WVKArFI

Og enda en sånn "hjerte&smerte"-sang...

http://www.youtube.com/watch?v=BTJyRJSftR4&list=ALHTd1VmZQRNpYZBSuo3_hQT853YBstv7Q&index=9

Link to comment
Share on other sites

It's like a car crash

som skjer om og om og om igjen! Det er som et dop jeg bare må fortsette med når jeg først begynner. Så nå er jeg på kjøret igjen...

Det samme gjelder denne.... herregud så mange timer jeg må ha sett på denne :lol:

(men ikke en guilty pleasure da, siden jeg ikke føler skam overhodet.)

Men denne kvalifiserer definitivt som en guilty pleasure

http://www.youtube.com/watch?v=BiPb7CQb7aM

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg er hodestups forelsket i westlife. Jeg har alltid vært det, er det og kommer nok alltid til å være det. Samma hvilken sang, jeg elsker de alle. Men kanskje spesielt denne:

Det er jeg også...... :heart: i en alder av snart 35..... :fear:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg er hodestups forelsket i westlife. Jeg har alltid vært det, er det og kommer nok alltid til å være det. Samma hvilken sang, jeg elsker de alle. Men kanskje spesielt denne:

Westlife :wub:

Det er barndomsbandet mitt! Elsker dem mer enn noe annet! Fantastisk band! De er jo liksom det beste boybandet som har vært :wub:

Skjønner ikke hvorfor du synes det er flau, jeg! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...