Gå til innhold
Hundesonen.no

Dumme ting du lurer på!


ida
 Share

Recommended Posts

  • Svar 767
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det er fordi du tenker for mange skitne tanker når du kjører bil, som manifisterer seg på frontruten på din side, som igjen fører til at vindusviskerne på den siden må jobbe ekstra hardt.

Søtpotetreklamen. Hvis en potet, som ikke er en potet likevel, kan brukes som en vanlig potet - hvorfor er det ikke en potet da?

Er vel en grunn til at Harry Potter har en ugle og ikke en brev due liksom! :-P

Pft, høytsvevende og amerikansk? Jeg vet ikke jeg, det er såpass sjelden jeg spiser middag sammen med andre (jepp, selv om jeg er samboer, vi er ganske opptatt på kveldene begge to), at når jeg først gjør det så sier jeg takk for maten for å si takk for middagen vi spiste sammen. Det er koselig synes jeg, og er det egentlig noe annerledes enn å si takk for besøket når noen har vært på besøk, eller takk for en fin kveld, eller takk for meg? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg :P

Nå er ikke jeg sørlending eller vestlending, og spiser derfor ikke komper, men jeg bor på sørlandet og jeg har aldri hørt om noen som spiser ketchup på komper! Sukker eller smør er vanligst. For meg blir det litt som å ha ketchup på pannekaker, men for all del - jeg spiser jo ikke de rare greiene der uansett, så jeg bør kanskje ikke uttale meg :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg :P

Mamma spiser ketchup på stekte komper, men ikke når de kun er kokte. Har alltid syntes det er rart. Sukker er ganske vanlig å ha på, men vi har aldri brukt det. Jeg bruker salt og smør på, og det er NAM! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mamma sine komper er de beste i hele verden. SÅ DET SÅ! Selv om de er enda bedre dagen etterpå på steikepanna. Man spiser jo ketchup på pom fri og andre potet-ting, så hvorfor ikke komper? Potet=ketchup. Sånn ca. Med mindre det er snakk om mamma-middag med andre grønnsaker og saus til. Da spiser man ikke ketchup på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Perfekt tråd for meg akkurat nå:

Er det rart å si "Takk for maten" når man går fra bordet hjemme hos seg selv og man selv har laget maten? Jeg sier nemlig det, og samboer spurte meg i går "Hvorfor sier du egentlig det, det er jo du som har kjøpt og laget den?"

På besøk hos folk sier jeg det jo for å takke for at de lagde mat til meg og fordi den var god.

Mens hjemme blir det mer som "takk for at vi har så deilig mat å spise" på en måte. Jeg er ikke religiøs, så det er ikke høyere makter jeg takker akkurat, men bare er.. takknemmelig? haha :P

Er det flere eller er det bare fryktelig merkelig? :lol:

Jeg også takker for maten :P Til og med når jeg er alene :icon_redface: Gammel vane vond å vende?

Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? :lol:

Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer.

Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg.

Jeg sliter også med det der. Mulig fordi jeg har bihulebetennelse :P

Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg :P

Ja, ketchup og potetball(som jeg kaller det) skurrer fælt i mine ører. Forsåvidt aldri hørt om den kombinasjonen heller :huh: Hva man spiser med kommer jo litt ann på hvor i landet man er fra, har jeg hørt. Likheter kan det jo være både her og der.. Men vi (bor i Romsdal) spiser ikke noe annet enn bacon til, evnt smør/surmelk, mens på sunnmøre er det normalt med sirup og sukker. Studert der ett halvt år, og måtte jo bare smake når veninnen min gjorde det av vane. Det var faktisk godt, men foretrekker å spise mormors hjemmelagde "clean" :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...