Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

Nei, jeg ville holdt meg unna Rema-sushi! (Uansett, egentlig :P ) Jeg har dobbeltsjekka med jordmor om sushi er greit, og det var null problem, sa hun :) Enhver sushikokk med respekt for seg sjøl jobber vel med ferske råvarer.

Har spist endel remasushi, den er helt grei egentlig, men tar ikke sjansen nå, nei. :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Begynte å lure på hva du tulla med, så sjekka facen din, og hvor er det blitt av Mariemannen?

Hallo! Du må jo gripe sjansen når du har han. Nummer er første pri! :D Jeg vet ikke hva jeg gjør på byn, men jeg kommer alltid hjem med numre, og deler vist ut mitt, og jeg har samboer :P haha. Fy Ane!

Gratulerer så mye med dagen, Margrethe :) Håper du og dere får en fin dag! :flowers:

Hehe, du henger lenge etter. Det er ikke noe jeg vil skrive om her uansett.

Ja, jeg vet. Burde sagt noe ihvertfall, men ble visst ikke mer enn den blikkvekslingen. Jeg skulle gjort det legendarisk! Det var så kort tid, så jeg rakk ikke å tenke på hva jeg kunne si :P Og ja, fy Ane! :lol:

Inne fra fin tur i stallen med Gunhild. Blondie var god og fornøyd i den nye genseren sin :aww: Etterpå måtte jeg kjøpe noe mat på søndagsåpen butikk, fordi jeg var for lat til å ta to turer til butikken i går. Så fylte jeg bensin og vasket den grå bilen min slik at den ble hvit igjen :D Nå skal jeg redigere bilder av 101 dalmatinere :aww:

Gratulerer med dagen Margrete :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er babyboom på sonen nå :P

Grattis er vel på sin plass da :)

Men jeg skal ikke klage, forhåpentligvis har jeg en liten hårete baby her om tre måneder, og det hjelper endel!

Da er det halvtime til familebursdagen til kjæresten begynner, berlinerbollene (uuuten fyll) skal snart inn i ovnen for tining og så rulles i sukker. Gleder meg allerede! Og håper tanta hans har med sine fantastiske og luftige boller!

Med andre ord, så tror jeg at jeg må gi alt på trening til uka :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vakkerpia!!

Jaah. :ahappy::wub:

Sånn apropos praten om koseører og kosehoder - dette fjeset bare ber om å bli nusset på og kost med og øretafset :wub:

543882_10151397485775631_1080544848_n.jp

Det gjør det, helt klart! :wub:

Fantastisk lys ute nå, med ferskenfarget himmel og sol på fjellene!

Og jaggu skal det bli like pent i morgen og!

A'a. syns det var spennende :ahappy: Har ikke sett mer enn en episode selv da, så jeg får ikke røpa noe :P

Pelsmølje fra playdate i dag!

484761_10152484849685341_1922325344_n.jp

Er glad Thorvald var så snill me'n jeg. Flinke gutten min. Han er egentlig god selv om han har vært dust i det siste :wub:

Herlig bilde!

Akkurat nå er jeg veldig glad jeg ikke maste TJ med meg på tur, for han støvsuga både 1. og 2.etasjen mens jeg var ute han, og har rydda i skjenken i tillegg. Da gjenstår det bare å sette på en maskin eller to med klær (og henge de opp selvsagt) så er dagens husarbeidsplikter unnagjort.

Og så var det den forbaska prosjektoppgaven da ... 1.utkastet skal levers i morgen, og jeg er skikkelig ikke motivert for å rette opp i det jeg allerede har skrevet (fikk inn et nesten fullstendig 1.utkast til vurdering sist gang) samt skrive miljøprogram. Jaja, det er vel bare å bite tenna sammen og få gjort noe fornuftig på den. Har enda noen timer på meg, skal ikke leveres før 13 i morgen. :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

..har jeg sett Free Willy 3,på tv..

Jeg vil ha en "Willy" <3 :D

Hundene styrer med sitt,og jeg kan tenke meg de går av skaftet når det om 20min kommer ei venninne innom,som hverken de eller jeg har sett,siden før jul ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gikk en god tur med jentene i formiddag, så var det å gyve løs på skraping av lim igjen. Det er nå unnagjort, og vegger og gulv der inne er vasket. Hadde egentlig planlagt å sparkle der i dag også, men jeg bestemte meg for at resten av dagen i dag så skal jeg slappe av. Litt helg må jeg også ha :aww:

Og så har jeg stekt en kalkun! Veldig god og mør - som vanlig :P Den må jo nødvendigvis renses og fryses i løpet av kvelden. Skal lage en salat også, til lunsjen i morra :) Og så må jo selvfølgelig jentene få smake :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...er jeg steik forbanna på folk som ikke kan holde bikkjene sine under oppsyn på tur. Er det virkelig så vanskelig å ha bikkjen i bånd hvis man VET man har en hund uten innkalling som holder seg utenfor synsvidde??! Djeses christ altså! Vi var på fjelltur, på en sti ganske mange bruker, og fikk brått en illsint rotte av en shiba-lignende sak i trynet. Den lille jævelen KLIKKET på Em, som bare er søt og smiskete og absolutt ikke hverken trenger eller fortjener å bli forsøkt spist av en drittsur liten liksomrev :gaah: Fikk grepet tak i den og kastet båndet mitt i renneløkke rundt halsen på idioten, og vurderte sterkt å bare binde den fast til et tre og gå videre. Slepte den dog med, og bokstavlig talt kastet den på eier (som vi møtte langt oppi skauen) med en herlig reprimade om hvor mye sånne idioter ødelegger for oss andre som enten har kontroll på bikkjen, eller har den i bånd. Eier derimot, mente det måtte være heeelt lov for hunden å "ta seg en runde". Ikke ****! :gaah:

Ellers så var turen nydelig da. Det er fremdeles tungt, men det er velfortjent etter å ha skulket med alt kaoset som har vært i høst. Par turer til, så tror jeg vi bør være i rute igjen :) Em måtte slepe på 2 kg vann i kløven sin opp, men slapp gratis unna ned igjen. Veldig greit :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært ute å lekt med ball i snøen. Aïda virker helt fin når vi er ute, men så snart vi er inne igjen er hun ikke seg selv. Virker småkvalm...
Dakar liten.

Du vet du har tatt nok sukker på havregrøten når den knaser i kjeften på deg.

Mmmmm, nammenam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært på 2-timers tur med Rotaflor og lille, søte Frida-frosk. Og når hun skjønte at Mocca ikke er skummel, men kan løpes med, ja da løp de da :) Og Margrete, dette er min fødselsdagsgave til deg; vi gikk på VANNET!!! Tenker du ble glad for en slik gave ja, det kan du ta med deg innerst i sinnet ditt og suge på når ting er teit, du fikk meg ut på vannet du, helt uten å vite om det :lol:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilig dag ute, selv om sola ikke viste seg fram i dag :). Det er så deilig å ferdes i områder der folk stort sett har kontroll på sine hunder, og de som ikke har med seg hund bare smiler og nikker og peker og ler litt når vi kommer *fnis*. Og det beste av alt er jo at bikkjedyret oppfører seg pent og eksemplarisk og kun bjeffer av glede før jeg har fått skia på beina. I dag hadde jeg kanskje litt flaks, for vi for avgårde i sedvanlig full fart, og etter noen meter oppdaget jeg at den ene bindingen IKKE var festet (takk og lov for at vi var i skisporet). Da var det bare å huke seg ned mens bikkja løp i ellevill glede og feste bindingen skikkelig igjen :).

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så lei av at kroppstermostaten min ikke virker :( Jeg fryser nesten hele tiden. Det vil si, når jeg er ute eller i aktivitet er det ikke noe problem, men så snart jeg er i ro begynner jeg å fryse. (jeg frøs tilogmed på kveldene i egypt når det var over 30 grader). Og det er uavhengig av hvor mye ull og netting og fleece jeg har på. Jeg har vært sånn flere år nå, så garderoben er proppfull av kvalitetstøy av ull og silke i forskjellige tykkelser. Men det hjelper jo ikke. Jeg tror tilomed at jeg er varm, blir sprengrød i trynet, men fryser inni meg :hmm: Det hjelper en kort stund å drikke noe varmt eller aktivisere meg. Har tatt alle slags blodprøver og alt er helt normalt. Noen andre som har det sånn? :icon_confused: Syns det er så slitsomt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lyst til å bake boller, men har ikke bakepapir :( Går de an å smøre brettet med smør istedenfor? Eller bruke aliminiumsfolie?

Smør plata med litt smør/margarin du, det var sånn vi gjorde det før bakepapirets tid!

Krilo: Ha med et tøybur som du setter på badet, der høres det ikke så godt om det blir litt voffing, og hunden føler seg hjemme i buret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...