Gå til innhold
Hundesonen.no

Klippe meg kort?


laikamor
 Share

Recommended Posts

Jeg er utrolig lei av det lange, tykke håret mitt som henger og slenger. Har lenge hatt lyst til å klippe meg kort, både for forandringene skyld, men også for å få mindre hår her og der... Men jeg er så utrolig usikker, og livredd for å bli misfornøyd. Føler jeg ikke kommer til å passe det, og at det vil få meg til å se rundene ut.

Jeg vil si jeg har en blanding av rund og firkantet hodeform, mest firkantet, også er jeg ganske lav og rund... Tror dere jeg vil passe kort hår, og evt. forslag til frisyre? :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid bytta mye sveiser (pga jobb), både farge, frisyre og lengde, og hver gang jeg får kort hår (korteste jeg har hatt er litt sånn hipp bolleklipp) slår det meg at jeg ALDRI skal ha langt hår igjen. :lol: Og så gror det, og blir plutselig langt. Uansett hvor fornøyd eller misfornøyd du blir, så gror det fryktelig raskt ut, for du merker det brått så mye bedre med kort hår.

Foreslår at du stoler på frisøren du skal gå til for tips til sveis og hva som passer deg, jeg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg elsker den sveisen Nicole Richie hadde for noen år siden. Halvlangt og skikkelig feminint. :) og ganske tung sidelugg, flere etasjer og "ujevne" spisser som gjør det litt ungt og ledig.

nicole+richie.jpg

nicole-richie4224e.jpg

Kanskje det kunne vært noe? :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo lenge hår man får, jo vanskeligere blir det å klippe det. Jeg var supernære å klippe meg en frekk liten bob sist, men endte opp med å bare ta tuppene. Angrer litt på at jeg ikke bare var tøffere. ;)

På google kommer det opp ulike bilder om du søker på "bob haircut for round face", "thin hair", "slim face" osv

Eller slå deg løs med den her! Kjempegøy! Du kan prøve på ulike hårfrisyrer, sminke og det hele. Alt du trenger er å laste opp et bilde av fjeset ditt rett forfra uten hår nedover ansiktet. :D

http://www.instyle.com/instyle/makeover/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får ikke automatisk rundere fjes av å ha kort hår :) jeg har hatt MANGE frisyrer (kort bob, lang bob, barbert halve hodet, oppklippet, pinnkort "guttesveis") frisøren fikser det så det passer deg!

Men har du laaaangt hår nå, anbefaler jeg deg å la frisøren klippe det opp til skuldrene, stoppe der litt.. Kjenn litt på "magefølelsen" sier den stopp, be frisøren stoppe på den lengden og la frisøren lage en passende frisyre. Sier magefølelsen "ta mer" ta litt til Osv.

Hadde en venninne som gjorde det slik, hun elsker sin småfrekke frisyre som er lang i luggen og kort bak :) Hun hadde hår til midt på rumpeballene.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min erfaring er at dersom man er litt rundt i ansiktet og har litt former, så er det ofte minst like fint med en kortere og litt edgy og tøff frisyre. Jeg elsker også frisyren til Nicole Ritchie, Denne er også fin synes jeg! Feminin, litt rufsete, og med tung sideskill:

Women-Short-Hair-Cuts4.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid hatt langt hår, men hver 10 år sånn ca klipper jeg det kort for forandringens del. Det er gøy en kort stund, så blir jeg drittlei av å måtte ordne det hver dag, og lar det gro igjen. For to uker siden fikk det sin første stuss på ett og et halvt år, og det blir nok like lenge til neste gang igjen :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk høre fra en som gikk frisørskole at jeg ikke burde ha kort hår fordi jeg hadde så brei skjeve og da ville den se enda breiere ut. Men jeg elsket å ha kort hår. Det var så enkelt å stelle :) Tørket kjempe fort etter dusjen! Men nå skal jeg ha langt en stund til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er så søt ut at en litt kortere og tøffere sveis hadde vært veldig fint på deg tror jeg. :)

Og om du har en flink frisør så kan dere bruke litt tid til å vurdere og diskutere litt før dere setter i gang. Gøy å finne frem litt bilder av hva du synes er tøft og hva du lurer på om du kunne kledd. De har jo ofte blader og permer med hårstiler hos frisøren som det går an å gå innom og kikke på før eller uten om en time.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har veldig lik ansikstform, og det er lett å finne korte frisyrer som kler oss, både i pixistil, med tung sideskill, oppklippet, rufset osv. Dette pga høy panne og kort hake, de som har like mye av hver, el lite panne og mye hake sliter mere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for mange svar :)

Jeg er enda veldig usikker, selv om jeg har veldig lyst! Tenker å spørre frisøren hvertfall, om hun tror jeg hadde passet kort hår, og evt. om hun har noen forslag til hvordan jeg kan ha det. Jeg stoler på henne, og vet at hun sier det hun mener. Om hun tror jeg ikke vil passe det, så dropper jeg det. Så, jeg har vel egentlig bestemt meg for at om frisøren mener det blir bra, så kjører jeg på :D

Det er noe ala det nederste bildet jeg kunne tenke meg, noe i den duren hvertfall... Også tenker jeg å farge håret litt mørkere, men ikke så veldig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg bestilt time, i morgen klokken 11.45!

Hun jeg hadde tenkt å gå til har ferie, så det ble en annen frisør, men satser på de er like ærlige der... Så får vi se imorgen om jeg bare klipper meg som jeg pleier eller om jeg klipper meg kort :-)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man må nesten ha prøvd å klippe seg kort, minst 1 gang i livet. Sånn for å ha prøvd det! :) Hvordan kan man ellers vite om man trives med det?

jeg klippet meg kort for to år siden, etter å ha hatt langt hår så og si hele livet mitt. Det var veldig uvant, men deilig. Så lettvindt! Lett å vaske og tørke håret, og håret blir sunt av å få en ny start på en måte. Og jeg kledde frisyren også :)

Jeg klippet meg kort to ganger etter hverandre, men så fant jeg ut at jeg trivdes best med langt hår. Så da har jeg spart til langt igjen. Men jeg har ihvertfall prøvd :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...