Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeg får ikke i meg frokost. Noen tips?


Strøssel
 Share

Recommended Posts

Guest Dratini

Hverken jeg eller gutten klarer å spise frokost, nå er han inne i en periode hvor han klarer 1/2 ristetbrød med hvitost (og gastromat) innen han drar til skolen, ellers spiser han ikke på flere timer. Jeg har aldri klart å spise frokost (til mine foreldres store fortvilelse), går gjerne 5-6 timer ++ innen jeg klarer å få ned ei halv brødskive. Ei heller frukt, yoghurt eller "left-overs" klarer jeg å svelge ned. Jeg rett og slett brekker meg... Har aldri drevet med periodisk faste eller LCHF, så det er utelukket for min del.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte bare å nevne at det jeg skrev og linkene jeg postet var mer for å si at man ikke trenger å føle at man MÅ :) Ønsker trådstarter av en eller annen grunn å spise frokost så selvfølgelig, kjør på med tips. Jeg bare tenkte mer at om hun føler det unaturlig så er det faktisk ikke feil å ikke spise frokost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har heller aldri klart å spise frokost (her har også mine foreldre fortvilt). Jeg blir rett og slett kvalm av å spise de første timene etter at jeg har stått opp. Men om jeg trenger å få i meg litt energi, feks om jeg vet at det blir lenge til jeg får tid til å spise lunsj, så synes jeg at smoothies, salater (gjerne med litt kyllingkjøtt og kald pasta i) og oppskjært frukt veldig gode alternativer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er dårlig til og spise frokost, og gikk ofte 6 timer fra jeg sto opp til jeg spiste første måltid på jobb. For all del det fungerer, og jeg har vell aldrig hadt noen problemer rundt det, men etter jeg begynte og ta med meg en proteinshake eller smoothie og drikke på vei til jobb, merker jeg at jeg har mer energi enn uten. Så selv om det fungerer uten er det tydelig at kroppen setter pris på litt næring også.

Så det er mitt tips, smoothie eller proteinshake er lett og få ned på morgenen og iallefall smoothie smaker skikkelig godt.

Om det er bare brød som er problemet så er det jo bare og lage litt ekstra til middag dagen i forveien og varme opp rester på morgenen. Eller lage salat for et par dager i slengen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg må nesten spise frokost for vist ikke går det ca.18-20 timer mellom hver gang jeg spiser? står opp kl.8 og drar 8.30 er hjemme kl.14.30 å etter det drar jeg ut med hund , eller drar på skyting, da kommer jeg ikke hjem før 18-19 og da skal man jo lage mat så blir den 20 osv... tror kanskje jeg må prøve med frokost for og si det sånn :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke et frokost-menneske, men siden det er det første rådet man får når man skal slanke seg, så tvang jeg meg til å begynne med det. Nå er det en kjapp liten porsjon med frokostblanding med melk før jeg drar på jobb.

Alternativet er en yoghurt.

Hvis du liker varm mat, hva med å koke opp litt havregrøt med melk? Putt oppi epler og rosiner, eller litt syltetøy om du vil? Det er ganske fort gjort, og om du ikke har noe imot ferdigløsninger så kommer det sånn "nudelpotter" med havregrøt også, bare hell i litt melk eller vann og snurr i mikroen i to minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er heller ikke noe frokostmenneske, spiser veldig skjelden før 12-13 eller enda senere. de dagene jeg jobber fra 09-12 så spiser jeg dagens første måltid etter jobb og etter tur med hunden, da er klokken gjerne 14. Da blir det enten salat med masse kjøtt, eller en brødskive. (er ikke noe brødmenneske heller, så det blir gjerne salet, eller middagsrester om vi har)

De dagene jeg jobber fra 14-17 så spiser jeg salat eller noe i 12-tiden, og så blir det ikke mat før jeg kommer hjem fra hundetrening i 21-tiden.

så lenge man fungerer uten så synes jeg det er noe tull at man "må" ha frokost. Magen min er i allefall ikke våken når jeg drar på jobb halv ni, så om jeg stapper i meg ei brødskive eller noe da, så blir det bare krøll og magen blir veldig, veldig sinna på meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det går SÅ lenge mellom hver gang du spiser, da skjønner jeg at du må. Og noe annet du må, er å ta med deg mat! Enten lag noe dagen før som holder seg bra i en plastboks, rester osv. Finn produkter på butikken som kan holde seg i romtemperatur noen timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...