Gå til innhold
Hundesonen.no

Letohallen 28-29. april


Bananen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 78
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Amiga slo til etter mye nervepirrende runder og ble norsk utstillings champion :jump: Takk til Benedicte som gikk med hun og Whoopsis og JeanetteH for moralsk støtte under nervesammenbrudd

Gratulerer alle sammen, kjempebra. Jeg stilte Cora i dag og hun sto for championatet. Entret ringen sånn ca. 0945 og Cora oppførte seg kjempebra i ringen og fikk denne kritikken (jeg skjønte ikke al

Jäger var på sin aller første utstilling i dag han. Bir og Big 4 :berner: Gratulerer så mye alle sammen!

Blaze BIR og BIR Veteran *suprise* :lol:

Måtte "krangle" meg til BIR sløyfen da, de mente det holdt jo med BIR veteran. Sa bare noe om at for 350,- så skal jeg ha "alt" :lol:

Hjemme og tygger litt ben, så en tur så skal vi tilbake til gruppene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært oppe og tittet sammen med Pim, og stilt Amiga. Resultatet hennes kommer av Anette senere. Men en ting - jeg digger valpen min! Kom fra USA i går, men hun var ikke mye berørt den jenten der :wub:

Edit: og der kom resultatet! Gratulerer så mye igjen Anette :D Og lykke til i gruppen, Jeanette!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen resultater enda da vi ikke skal før i morgen, men nerver er det ikke mangel på. Jeg holder på å få sammenbrudd før jeg er i hallen alt! Ikke det at jeg kan skjønne hva som er så skummelt. Enten så går det eller så går det ikke! :)

Gratulerer til Bananen (Kamar?), Jeanette og Anette! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer Amiga og Blaze og Kamar!

Vi startet dagen på Ekeberg, der det var en eneste hund som Kovu fikk lekt med, heldigvis en ung vorsteh-tispe med litt futt i, så han fikk rast av seg litt.

Etter litt heseblesende og småstresset leting (første runde gjennom hallen så jeg INGEN soniser, på vei ut igjen så jeg RHL og Aridgeocrats-folket) fant jeg til slutt L8L og vi stod og diskuterte om ridgeback kom til å kollidere med fransk bulldog, da vi endelig fant dagens redningskvinne, Yodel.

Ungene var rikignok ikke helt enige i det, men Yodel stilte Kovu fram til en excellent, ck, 2 uhk og 3 bhk. :D :D :D Han snudde seg litt i bhk, men ellers gikk og stod han kjempeflott! Så da må vi vel gå for Drammen og Bjerke da...

John Wauben sa:

2 y old, nice masc. type, g. mask head. Parallell g. skull, nice expr. Muzzle needs to become stronger. G. neck and top line. Nice ridge. Well ang. Corr. tail. G. forechest. Developing body. A bit loose in elbows. Corr. feet. g. muscle. Corr. temper. Tail set a bit high. Movem w/suff. drive.

So, mer markert snute, og trenger å "bli voksen". Han sier "good top line" og "correct tail", men også "tail set a bit high", betyr det rett og slett at han løfta den for mye når han logret?

Kovu oppførte seg som jeg hadde forventet "i beste fall", så når vi flytter utendørs og får litt mer luft så blir det nok enda bedre! Tusen takk Yodel, som stilte opp til tross for hylende og trette barn!

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørsmål: NKK Drammen er 3 dager før Kovu blir 2 år. Dvs. at han KAN stille i unghund. Bør vi det? Eller er det like greit å ta fatt på AK først som sist?

Personlig ville jeg holdt han i UK så lenge som mulig, kanskje spesiellt fordi han fremdeles er ung og trenger å utvikle seg. Men det er meg, da. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Personlig ville jeg holdt han i UK så lenge som mulig, kanskje spesiellt fordi han fremdeles er ung og trenger å utvikle seg. Men det er meg, da. :)

Sånn i forhold til cert-jakt, det har ikke noe å si hvilken klasse vi går i da? (om vi får cert på nkk blir jeg overrasket, men man kan jo håpe)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn i forhold til cert-jakt, det har ikke noe å si hvilken klasse vi går i da? (om vi får cert på nkk blir jeg overrasket, men man kan jo håpe)

nei,man får CK for å konkurere om cert ;) det kan du få fra 9mnd. Amiga fikk sine to 10mnd gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer alle sammen, kjempebra.

Jeg stilte Cora i dag og hun sto for championatet. Entret ringen sånn ca. 0945 og Cora oppførte seg kjempebra i ringen og fikk denne kritikken (jeg skjønte ikke alt, ikke lett å lese, men, men):

Strong bitch

V.g. head and expo. ?

Dark eyes Ex neck.

Ex. chest.

V.g. omg. ?

Ex. tail.

Moves well.

Hun fikk da sitt siste cert og ble norsk utstillingschampion og BIR :bananas::jump:

csc_0960.jpg

dsc_0971.jpg

På grunn av valpene hjemme ventet vi ikke på gruppene.

Så er det tidlig opp i morgen igjen, men det går bra. :aww:

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blaze ble 2.BIG i dag, slått av en K.Collie :jump:

Da gjor det ikke noe å bli uplassert i veteran akkurat :P

Edit:

Rase og gruppedommer var det samme: Manola Poggesi. Hennes kritikk av Blaze:

Typ head. Nice expr. Corr ears. Balance in body. Corr coat. Moved free.

Var det noen andre enn meg som la merke til hvor sykt glatt det var der inne i forhold til før?

De må jo ha behandlet gulvet med noe, t.o.m Blaze tok seg sammen og ikke gasset avgårde som normalt.

Endret av Jonna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...