Gå til innhold
Hundesonen.no

Cruftsvinneren går ikke tur...


pippin
 Share

Recommended Posts

Guest Belgerpia

Uansett hvor "vanlig" dette er, og hvor mange nordmenn det finnes som ikke går tur med bikkja si så er dette forbanna trist lesning. Og det er like lite ok uansett hvem som gjør det.

Trist som f... er det faktisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper resten av jordkloden kommer til vett og blir slik som oss nordmenn- mestre i å finne snuplasser. :rofl:

:lol: Men det er noen av oss som er himla flinke til å gå i ring også :D

Dette er jo bare trasig trasig og jeg får helt vondt i meg når jeg vet at det der ikke er den eneste hunden som har det sånn, enten det er pga eiers forfengelighet eller latskap. Jeg kjenner at jeg faktisk blir litt voldelig anlagt når jeg leser om sånt, jeg.

Når jeg går ut på tur, så er det vel vitende om at ja, jeg får ekstrajobb når jeg kommer hjem. Det MÅ oftest litt stell til etterpå, det BLIR skitt og sand på gulvet, det er en del av pakka når man skaffer seg hund med pels liksom.

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sykt, tenk for et kjedelig liv. Da jeg fikk papillon, og begynte å snakke med noen i det miljøet på utstilling. Så var det faktisk en utstiller med mange hunder som sa hun aldri gikk tur med hundene sine, for hvis de fikk kvist og kvast i pelsen, ville det slite på pelskvaliteten og dermed ødelegge for utstillinga. Skulle jo trodd en trent kropp ble satt mer pris på enn i verste fall en litt slitt pels hehe.

Ikke alltid gøy med Oscar for han har enda litt myk valpepels og den suuuuger til seg søle , så han ser ikke ut somregel etter en tur, men det kunne aldri fallt meg inn å la være av den grunn. Sånn er det bare, og man finner rutiner på slikt også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et godt eksempel på dette er hvordan det på Crufts de siste årene har blitt demonstrert og senere arrangert konkurranser i en "helt ny hundesport" som basically er å jogge med hunden. Det har vært fokus på utstyr en trenger (riktig løpesko, seler, løpeliner, potefett, whatnots), og det har vært arrangert freaking kurs for å lære britene å jogge med hundene sine.

Noen som har sett slike kurs i Norge? ;)

I Sverige i hvert fall!

http://northcrewdogtraining.blogspot.com/p/kurser.html

Sånn litt OT.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stort sett hver gang jeg er ute og kjører bil, om det så kun er til butikken som er 5 min unna, så ser jeg noen som er ute og går med hund.

Utstillingsfantaster er jo alltids spesielle, uansett hvilket land de kommer fra.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er ille med dem som synes det er helt greit å ha bikkjene på utstilling hele helga uten at de får strekke på beina og se noe annet enn innsiden av en utstillingshall eller bilburet også, jeg... :whistle:

Det synes ikke jeg. :aww: Det hadde vært noe annet om man hadde vært på utstilling hver eneste helg hele året, men det er det vel få som er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig trist :(

Og det er nok ikke felles for alle som bor her i England nei.. Ser hunder ute å går tur, eller leker i parken nesten hver gang jeg er ute. Selvsagt finnes det de som ikke burde hatt hund, men vi trenger ikke se lenger enn til Norge for å finne det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...