Gå til innhold
Hundesonen.no

Din ferie sommeren 2012


HHC
 Share

Recommended Posts

I sommer skal jeg veldig lite jeg! Skal på et par konserter og iallefall en festival, ellers ingen planer. Skal jobbe mye da, men har tre uker fri sammenhengende. Det som er mest herlig og forlokkende med min ferie er at den ikke er fullbooket av planer og reiser :lol: Til vanlig synes jeg livet består av vel mye logistikk (selv uten barn og mann! Har klart å fylle timeplanen aldeles på egenhånd med 60% jobb, fulltidsstudier, hund og trening rundt fire dager i uken, så kan skylde meg selv), så det å kunne ta ting litt på sparket, litt etter været og litt etter lommeboken høres helt fantastisk ut for min del!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • Svar 139
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Wow. Så du finner det provoserende når folk prioriterer sine kroner annerledes enn DU ville gjort? Har du god utsikt fra den pidestallen din? Fordi DU av en eller annen grunn mente du måtte kutte ut

Jeg kan hvertfall ikke klage på dårlig råd da, som har både hester, hunder OG katter. For et luxusliv jeg lever! Seriøst. Livskvalitet HELE året fremfor to-tre uker, sier nå jeg.

Håper jeg kan ta med hunder og hest opp til Tolga og være der endel i ferien. Ri lange turer innover fjellet på Buggen, og lure bonden til å være med å bade i et iskaldt fjellvann. Han er lykkelig uvi

Vi skal til Cap Esterel i Frankrike i to uker:)

Jeg var en uke i Cap Esterel med familien min da jeg var 15, fint sted:) Vi gjorde ikke så mye akkurat den uken vi var der, men var innom St. Raphael, St. Tropez og Cannes. Cannes var skuffende synes jeg, St. Raphael kjedelig, men St. Tropez var et fint lite sted, og gøy å se på de enormt store, dyre båtene og rikingene. I fjor sommer var jeg i Nice, det var en kjempetrivelig by, anbefaler en tur dit om dere har mulighet.

I år skal jeg 10 dager med familien (foreldre og bror med kjaereste) til Sør-Tyskland og Alsace, pappa flyr ikke, så vi er avhengig av kjøreavstand for han. Vi har leid hus noen dager i Tyskland og noen dager i Frankrike, samt at vi har jo bil, så blir nok litt kjøring rundt. Mine foreldre er veldig interessert i vin, samt at jeg jobber med mat og vin, så det blir nok et par besøk hos vinprodusenter, og vi har allerede bestilt bord på to michelinrestauranter :D Lurer på om jeg kan få refundert noe fra jobben hvis jeg kaller det en studietur.. :huh:

De 10 dagene er nok det eneste jeg tar meg fri, men håper på en helg på hytten til mine foreldre og så skal jeg seff gå massemasse fine turer med fjompen, legge spor, og kanskje det blir et kurs om jeg finner noe og har råd.. Lenge siden vi har vaert på kurs nå. Og så skal fjompen vaere med på utekafe og drikke vin :D

I september håper jeg på å få dratt en (lang)helg til Krakow sammen med en venninne for å besøke en kompis som har flyttet dit. Elsker gamle, øst-europeiske byer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal forhåpentligvis en liten tur til Side i Tyrkia :heart:

Ligge på stranden fra 10-11 til 16-17, dusje.. Sove til 20ish, tusle til Side.. Spise middag, stikke opp i sølvbutikken å preike piss, litt alkohyler og dans... Mhmmm! Jeg elsker Side.. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gubben maser om en uke i utlandet, så må vel det :P Jeg vil kun et sted, men blir for dyrt.

Vi får se ha det blir til. Har ikke det største budsjettet, og jeg er kresen på hotell men vi finner vel et sted vi kan dra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var en uke i Cap Esterel med familien min da jeg var 15, fint sted:) Vi gjorde ikke så mye akkurat den uken vi var der, men var innom St. Raphael, St. Tropez og Cannes. Cannes var skuffende synes jeg, St. Raphael kjedelig, men St. Tropez var et fint lite sted, og gøy å se på de enormt store, dyre båtene og rikingene. I fjor sommer var jeg i Nice, det var en kjempetrivelig by, anbefaler en tur dit om dere har mulighet.

Takk for tips! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne sommeren er det fokus på hus og hage. Mye arbeid skal gjøres på huset, og jeg skal bruke minst mulig penger på andre ting. Men jeg lider ingen nød! Min egen veranda på en varm sommerdag er slettes ikke feil, jeg har tusen gode minner fra grilling og kosing der. Et par hundre meter unna ligger en fin badestrand, der har jeg tenkt å tilbringe litt tid i sommer når været er bra.

Men vi har jo campingvogn, Sara og jeg. Og laaaang sommerferie. Vi skal til Morokulien på en spesialutstilling. Kanskje tar vi en liten tur nedover Sverige etter det? Og så kan jeg tenke meg å dra med sneglehuset til fjells et sted og gå litt tur. Gleder meg til sommeren jeg! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

vi skal i bryllup til seychellene :D værste med å dra er hvordan lille minien har det :D har ikke funnet ut hvor vi skal gjøre av han :(

Litt off topic dette, men det er lenge siden du har vært her!

Hva er minien? :) Papilllon?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

lenge siden ja! er vel år siden :P

minien er selvfølgelig Timon enda ja! som er papillon :P går på sitt 7år nå :D

Åh, herlig :) Hyggelig at dere er tilbake! Nå har jeg jo papillon selv og plutselig :P

Hadde det ikke vært for at jeg bor langt unna Sandnes og skal jobbe masse så hadde en papillongutt vært hjertelig velkommen hos meg i sommer!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...