Gå til innhold
Hundesonen.no

Staffene Aïda & Twiggy


Teserere
 Share

Recommended Posts

  • Svar 591
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud, vi har fått opprykk til elite idag Jeg har ikke landet enda, og det har egentlig ikke helt gått opp for meg enda. Dette er så stort for meg, dette har jeg jobbet mot lenge, og endelig er d

Da får jeg si Velkommen til familien Twiggy! Sent fra min SM-G850F via Tapatalk

Twiggy har blitt junior allerede  Har ikke planlagt utstilling i nærmeste fremtid, men bror og søster debuterte i helgen, og smellvakre broshan klinket til og vant juniorklassen og ble 4. beste hannhu

Posted Images

Herregud, vi har fått opprykk til elite idag :hyper: Jeg har ikke landet enda, og det har egentlig ikke helt gått opp for meg enda. Dette er så stort for meg, dette har jeg jobbet mot lenge, og endelig er drømmen virkelighet! Jeg er så utrolig stolt av min lille hund :wub: Veien hit har vært opp og ned, men mest morsom! Men vi skal jo ikke gi oss her, nå starter jakten på førstepremiene, og forhåpentligvis championatet :icon_redface:

Så god følelse som jeg hadde i ringen idag har jeg aldri hatt før! Aïda ga så mye av seg selv, og leverte krutt i alle øvelsene! Hun gikk så godt som hun kan - bedre kan hun ikke nå :D

10369980_10154452462995463_3279663895806

næææææææ

Er det deg?? Hihi det visste jeg ikke da vi møttes i Arendal (vinke) Taco er med på bilde ditt og alle greier :D

gratulerer så mye med opprykket til Elite!! Men det overrasker ikke, dere var jo kjempeflink. Så masse flott fra dere under kursfestivalen :bananas:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis! :D:ahappy:

Gratulerer så utrolig mye!

Wuuhuu! Gratulerer så mye! :D

Er der staffer som innehar N LCH? :)

Takk :ahappy: Ja det er 2 i Norge foreløpig (samme fører forøvrig) og mange i Sverige (som har LP-championat) :) Det er minst 5 ekvipasjer i klasse 3 som jeg vet om, så det blir nok flere snart!

Gratulerer med opprykk, godt jobbet! :D

Imponerende :). Grattis så mye :)

Det er jo helt fantastisk! Dere to altså :wub: Gratulerer SÅ mye! :D

(Også lurer jeg på hvor dere gikk fjelltur? nydelig landskap!

Hum, hva skjer med quotene...? Takk alle :flowers:

Kaja: det er på Blefjell (Kongsberg), veldig fint, og nærme som er deilig :D

Gratulerer :)

:)

Gratulerer så mye! Det opprykket kom jo superfort! Heia dere videre! :D

Takk, ja det var veldig uventet!

næææææææ

Er det deg?? Hihi det visste jeg ikke da vi møttes i Arendal (vinke) Taco er med på bilde ditt og alle greier :D

gratulerer så mye med opprykket til Elite! Men det overrasker ikke, dere var jo kjempeflink. Så masse flott fra dere under kursfestivalen :bananas:

Haha, samma tilbake, er du deg!? :icon_redface: Tusen takk for hyggelige ord :flowers:

Gratulere så mye :icon_clapping:

:)

Der fins ihvertfll 2 staffer i Norge med NLCH tittel, tror begge er svenske LCH også. De bor i Sogn. Moro at en så uvanlig rase i LPsammenheng kan nå så høyt !

Ja det er stas :ahappy: Jeg tror staffen er undervurdert.

GRATULERER! :D Detta er så utrolig godt gjort av dere altså, utrolig morro at du har greid detta med ei lita laff :)

Takker og bukker :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Idag startet vi uoff. i kl3, da vi ikke har alle eliteøvelsene i boks enda. Fin mulighet for konkurransetrening. Veldig fornøyd med attityden, og Berntsen likte henne godt! Når hun jobber er det veldig bra, men det er det å få henne til å jobbe gjennom hele programmet da :P mest fornøyd med FVF, god kontakt gjennom hele. Sureste idag var avstand, begynte så nydelig, hadde ett moment igjen, så knirket dommeren med skiltet og jeg mistet Aida litt, ble dk. Her er poengene:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Gratulerer! Jeg måtte løpe for å rekke Høøks i Moss før det stengte, så jeg hørte bare at hun sa at det var likt mellom 1. og 2.-plassen. :P

Flotte løp på begge staffene. Nå håper jeg at jeg slipper å konkurrere mot deg på en stund. ;)

Takk :) ja det skilte vel ca 25 sekunder på tiden. Gøy med 2 staffer på pallen da! Jeg får forte meg å få 3 førstepremier jeg da :P hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Vi er godt igang med å trene inn og perfeksjonere eliteøvelsene, og har hatt et par knallbra økter siste uken!

* På ruta har det gått opp et lite lys, og det er jo så deilig når ting løsner. Jeg jobber både med forståelse av selve ruta og plassering inne i den, samt trygghet på å løpe langt alene - med fart.

* Apportdirigering har hun også begynt å få forståelsen av, jobber mye med bevisstgjøring av alle bukkene, men at hun skal høre på meg hvilken hun skal plukke. Noen lurer jo hundene litt, men jeg vil at hun skal vite at det ligger 3 der.

* Så overtrener vi på apport over hinder, så hun skal hoppe uansett hvor jeg hiver apporten! Det er gøy :)

Her er prinsessen sammen med prinsen sin :wub:

1010482_10153953338995437_248889848_n.jp

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Takk for svar😊 Tar imot alle råd og tips.  Vi fikk valpen da han var 11 uker gammel, så den var rundt 13 uker da vi forsøkte valpegrinda. Hva gjør dere andre når man skal starte alenetrening? Tenker at å ha tilgang til hele huset vi være et for stort område for valpen?
    • Siden du skriver at dere snart har hatt valpen i snart 4 uker ,går jeg ut fra at den er 11-12 uker gammel? Dere begynte å stenge valpen inne i valpegrind da den var omtrent 10 uker gammel, altså mens den fremdeles er for en liten baby å regne.  Selvfølgelig gråter og hyler den, noe annet ville vært rart. Hvalpen ble tatt fra sin mor og søsken , der den hadde tilgang til både trøst  og lekekamerater hele tiden, til å bli plassert på et fremmed sted uten denne trygghetsfaktoren og ikke minst muligheten til å herje og leke/få utløp for energi på en normal måte.    En normalt valp har MYE energi og har behov for å få utløp for den på en god måte. Faktisk mye mer energi enn de fleste tror, hvis man ikke er vant til hvalper/har sett hvordan hvalper forholder seg til hverandre. Å stenge hvalpen /hunden inne i grind/bur er IKKE god dyrevelferd.  Ikke oppnår man noe positivt heller, med mindre man anser tvangspasifisering for et gode..  Når det kommer til renslighet, så lan faktisk en slik fremgangsmåte forsinke eventuellt hindre framgang, da hunden lærer at det nytter ikke å si ifra ( pipe, hyle , gråte), den er tvunget til å gjøre fra seg der den er.  Å få en valp renslig er som regel MYE arbeid, man må ha øyne både i nakken og på siden av hodet og følge med HELE tiden, så lenge hvalpen er våken . Apropos våken..nei, normale hvalper sover ikke 20 timer i døgnet, da er den enten ikke frisk eller så ‘sover’ den av tvang. Noen hvalper/hunder sier tydelig ifra hvis de må ut og gjøre fra seg, andre gir vag/utydelig beskjed, dette gjelder både voksne og hvalper. Hverken hvalper eller voksne hunder gjør fra seg ‘på trass’ inne, uansett hva enkelte påstår.  Selv om hvalpen nettopp gjorde fra seg ute, så kan den godt ha behov like etterpå. Forøvrig er ofte stress og frykt en utløsende faktor når det kommer til tømming, akkurat som hos folk. Så når hvalpen blir stengt inne i denne grinda, så kan stresset være med på å utløse trang til tømming. Kvitt dere med grinda og behandle hvalpen som et familiemedlem og som den babyen den er. Det vil komme både dere og ikke minst hvalpen til gode 🙂 For tidlig igangsetting av  ‘hjemmealene’ trening kan trigge seperasjonsangst, så her vil jeg ha gått veldig forsiktig frem med tanke på starten denne hvalpen har fått.        
    • Vi har lå hatt valpen i 3, snart 4 uker, og har for et par uker siden begynt med litt trening på å være i valpegrind.  Rasen er Brasiliansk terrier.  Valpen begynner å bli stueren, men vi må følge godt med enda siden den ikke gir lyd fra seg når den skal ut. Regner med dette går seg til. Valpegrinda står på stua, og etter råd fra noen andre krympet vi den inn til å ha plass til bare senga.  Men, valpen hyler og piper og bjeffer med en gang den lokkes dit. Slenger inn noen godbiter og sier «på plass», og stenger grinda. Etter 20-30 min roer den seg og sovner. Vi er innen synsrekkevidde for den, og vi har valgt å ikke gi den noe oppmerksomhet når den driver på slik. MEN, han både tisser og bæsjer inni der, selv om han like før var ute og gjorde ifra seg!  Jeg har også sittet utenfor grinda uten at han når tak i meg, men hyler fortsatt, men kanskje ikke like lenge.  Målet til slutt er jo at han på sikt skal kunne være hjemme alene mens gutten er på skolen fra høsten av, 6 timer ca.  Men slik det ser ut nå virker det som at vi kan glemme dette🙄 Noen råd? Spør hvis jeg har glemt å informere om noe😊
    • 🤣🤣🤣 det er minst 5 år til 🤣
    • Du får si fra når han er voksen og veloppdragen.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...