Gå til innhold
Hundesonen.no

Harly & Lykke


mokken
 Share

Recommended Posts

Har alt skrevet litt i AN tråden, men shit la gå, vi kjører på med en trippelpost! :P

I kveld har vi vært på agilitytrening, bare oss jentene. Hun var SÅÅÅ flink. Og jeg er så glad jeg er for å hatt "all verdens tid", og ikke hastet avgårde. Hun kan jo, må bare huske på ett skritt av gangen, puste med magen og alt det der. For det handler ikke om mangel på kapasitet eller energi når det kommer til trening av Lykke. Men å håndtere galskapen, og få satt det hele i system. Det koker lett over for ivrige damer, spesielt de ivrige damene som har litt mange meninger.

Vi har drevet "baby-trening" i dag, fremoversending med maks 4-5 hinder i slengen. Ingen lyd, ingen stress, ingen kaos.

Fine Lykke :heart:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 781
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lille gærningen! Vi har enda langt igjen, men det går sakte fremover. Takk til @MegaMarie for trening og filming

Først; Harly er påmeldt til agility 1 og hopp 2 (debut) på Voss i begynnelsen av april, gleder meg! På tirsdag var Lykke 10 uker, vi skal prøve å få tatt oppstillingsbilde i løpet av helgen. På o

Helsestatus på Lykke: HD: A AD: A Patella: u.a Rygg: u.a :jump:

Posted Images

  • 3 weeks later...

Latmannsoppdatering! :P

I helgen som var gikk Lykke og kullsøsken MH i Arvika, har skrevet litt i bloggen for de som vil lese.

Spindel her :)

Om 2 uker reiser vi østover for å delta på spesialen, gleder meg til å treffe masse flotte kelpiefolk igjen! :ahappy:

Den hunden som ikke skal stilles har selvfølgelig best pels... :P

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er lykkepilla si det! :)

Det bare varte ikke så lenge, tilbake til gamle synder på trening i går :P

Så mye spennende lesing her som jeg ikke har fått med meg :D Flinke Harly på uoff konkurranse og flinke Lykke på trening :ahappy:

Takk takk :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finfin lp trening i hallen i dag. Luksus å trene innendørs når regnet trommer på taket :ahappy:

Harly har "lekt" med metallen, vi har enda et stykke arbeid igjen på innkomst og avlevering. Der ønsker jeg mye mer sikkerhet og stramere holdning. Men nå har opptakene og grepet på tilbakestrekket blitt mye fastere, et godt skritt i riktig retning :)

Ellers har vi kjørt litt innkalling med dekk, her kan vi ikke ha for mange repetisjoner. Må heller kjører noen rene innkallinger ellers blir noen "smart" og finner ut hvor han mener momentet bør være :P

Avstanden var litt for mye fremdrift på i dag, for første gang siden i fjor høst. Tipper lille elleville var litt høyt oppe i dag. :P

Lykke storkoser seg med nye utfordringer. Har så vidt lekt litt med kl 2 ruta, noe hun tok på få repetisjoner. Hopp over hinder med sitt er så og si ferdig øvelse, må nok pirke litt mer på sitt og bli etterhvert for noen er ganske lett i rumpa :P

Ellers har vi putlet litt på med ett stegs forflytninger og litt fvf. Her må jeg huske å øke tempoet, lykke går nemlig mye bedre om jeg har høyere marsjtakt enn med Harly.

Skulle skrevet så mye mer, men nå er det snart tid for jobb. Lp trening er gøy om dagen! :ahappy:

Mobilbilder, derav mangel på kvalitet!

10314029_10202780237521658_3930129907394

10336800_10202780237681662_1089986436466

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den hundehallen ser litt gøy ut å trene i! Kanskje vi må vurdere medlemskap om vi blir i Bergen :)

Her er litt bilder fra dagens trening med Monica og flokken :ahappy:

Akselerering før første hopphinder

14176243576_2f34e57d28_c.jpg

Satser

14012786617_c09bc16d1a_c.jpg

Og hopper

14012721808_e4b4936987_c.jpg

Dette bildet holdt jeg på til å dø av latter av :lol: Haha, for en stil! Super Lykke!

14199301624_e4bdbc0715_c.jpg

Prøver å konsentrere seg, og har en riktig så fin kropp :ahappy:

14176243536_d6bd88957e_c.jpg

14199301554_2a752e26c2_c.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

hahahahaha :lol::sweat::teehe::lol: for en stil Lykkeliten :lol:

omg, mer som en livlig sel/delfin :-D Men må si at hun var utrolig søt da!! Hahaha!

råfine hunder og bilder :-D du tar med kamera på spesialen Marie? ;-)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Altså de flotte kelpiegalleri-bildene blekner litt i forhold til det fantastiske svevebildet av Lykke.. man ser jo at hun heter Lykke! (Men man ser det også på hode-bildet Sofia har tatt.. oser vill&gærn&"hvor er moroa her da?" Og Harly, han ser bare så klok og alvorlig ut han!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså de flotte kelpiegalleri-bildene blekner litt i forhold til det fantastiske svevebildet av Lykke.. man ser jo at hun heter Lykke! (Men man ser det også på hode-bildet Sofia har tatt.. oser vill&gærn&"hvor er moroa her da?" Og Harly, han ser bare så klok og alvorlig ut han!

Hodebilde var veldig Lykke ja! Oppdretter av pappan i DK mener hun ligner veldig på faren, og det kan jeg være enig i. Men samtidig så synes jeg hun har litt av de samme gummitrynene som @janson sin Gneis har, og de har jo Flo som fellesnevner så kanskje det kommer litt derfra og? :)

Harly er veldig "på jobb" men jeg er utrolig fornøyd med resultatet :D Ettersom han hater oppstillingsgreier så trodde ikke jeg det skulle bli så bra.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke er et veldig passende navn til en kelpie. De er veldig lykkelige nemlig :) Fine bilder :ahappy: Speielt Harly sitt :ahappy: Ser nesten ut som at han har holdt på med dette lenge!

Resultat av panikktrening! Noen ganger ender det og heldigvis bra :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
    • Han fikk vite det når vi hadde hilsa på valpene! 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...