JeanetteH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,257
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  106

Om JeanetteH

 • Rang
  Kelpiemafiosa
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

23,055 profilvisninger
 1. Pigg kan sikkert hjelpe deg med nese funksjon. Jeg fikk en skrekk opplevelse på morgenen i helgen faktisk!!!! Jeg trodde Talli fikk ett anfall! I det jeg våknet så hoppet hun rundt, også deiset hun i gulvet slo hode i døren og lå sprellet og ble helt stiv brått. Jeg løftet jo henne opp og forventet egentlig bli full av tiss og avføring og liksom HALLO hva skjer med deg? Hun sover med BOT dekken om natten og når hun hoppet rundt så hadde hun greid å få begge strikkene mellom tærene på begge bakbeina. Så hun hadde ikke fått noe tak på glatt underlag og antageligvis slått bakhode og blitt borte noen sekunder. I min halvvåkene tilstand var nok rekkefølge på når hun slo hode i veggen annerledes. Var helt fin, fikk surret løs bakbeina og suss i øret og gikk avgårde i 120 km/t ned på kjøkkenet for frokost. Duste hund! Og hele seansen varte vel sånn ca 10 sekunder tipper jeg.
 2. Begynt? Det krydde av de når jeg vokste opp der (1985 - )
 3. Hesten skal ikke bøye seg den vei da Oppe igjen før klokken ringte av en liten Kelpie som gleder seg til sau. (Egentlig tror jeg bare han syns vi hadde sovet lenge nok, men høres bedre ut at han gleder seg )
 4. Han trodde ikke jeg kunne ri tror jeg Neida, det er faktisk ganske normalt når man bomper rundt i galopp i terreng og hesten har styring på når de skal hoppe og når de skal vende litt sånn selv Og ikke holder man balansen i tøylene heller som gjerne vi "europere" er vant med når hesten løper i galopp
 5. Hahaha ja det er liksom meningen du skal bli der en stund og aldri gå utav igjen Vurderte selv slenge foten over nakken når jeg skulle av etter å ha prøvd sikte meg inn på krakken. Men traveren var ikke helt villig til å treffe krakken De selges jo shit billlig på finn.no. Folk vet ikke hva de går glipp av som tursal. Imens du betaler dyredommer for dritt når det kommer til western.
 6. Sinner poser på min helt egene sal, det er en Australian Stocksaddle, (Og ikke kjøpt pga den er australsk, men pga ingen vil ha de så de selges billig på Finn. Og pga jeg har brukt det før og syns de er drit gode!) Jeg har ikke hest, men rir da veldig stort travende traver som prøver fysisk trave meg ut av salen pga det Og jeg var dermed drittlei av at rumpen min ikke passet salene på stallen og jeg dermed humper rundt og blir aldri fornøy med verken sits eller stigbøyler. Westernsalene har for stort horn til å stå i salen ved behov, den her har ett mer moderat, men samtidig stort nok til å holde seg fast ved behov. Som Cowboyen til marianne sa: det er INGEN skam i å holde seg i hornet. Når en cowboy har sagt det, så er det lov Passet heldigvis hesten ganske alright også. Kunne nok vært litt videre ved manken om man pirker, men så lite som den hesten ries i seg selv så overlever den. Hadde vært noe annet om jeg tok den ut hver eneste dag i 1-3 timer.
 7. Ettersom flere kanskje finner ut de skal bruke gulvspesialisten Dette var 3 februar Da måtte jeg legge innlegg på FB siden deres til jeg fikk svar. Dette var i forgårs da jeg heller ikke fikk svar Så tok det da bare noen timer til jeg fikk svar.. og skulle vist ha pengene på konto i går, men det fikk jeg ikke. Og hadde mail kl.23 i går om at de skal komme i dag. Venter i spenning. Men kan vel trygt si at jeg ikke anbefaler de. Var en annen med akkurat samme problemet som også hadde lagt innlegg på siden tydeligvis for å få svar. Nå er innleggene våre fjernet på fb siden deres, selvsagt
 8. Fikk meg en god latter på morgenen, er det sånn teacup ACD? men siden de er litt røffere så ble det Kettle?
 9. Jeg har opplevd det som lettere på magen. Men med en annen ikke Om han liker det klarer du blande i bløtet tørt? Magen til den som hadde store problemer med V&H fungerte ypperlig med 1/3 - 1/2 mengde med tørt sammen med V&H.
 10. Om du prøver provit så kjøp (ulogisk nok ) Den med kylling da den har ett høyere fett innhold enn de to andre typene. V&H Active fullfor laks da den har høyeste kcal pr kg. Har du prøvd bløte föret hans og putte i rett og slett noe av det de billige boksene som fins i butikken som STINKER, men mine hunder blir helt gærne når de lukter det Tror du kan få 1 liter boks for 10 kr eller noe.
 11. Sinner hilser og sier det var gøy
 12. Vi fortsetter prøve. Eller jeg fortsetter prøve. I dag hadde jeg full forvirring over hvilken hånd og hvilken fot jeg egentlig skulle bruke Er ikke lett å lære noe når føreren sliter med hvordan hun skal framføre
 13. Du skal få en kritikk. Men jeg hadde meldt på for norske eller nordiske dommere. De utenfor skandinavia har en litt annen "arroganse" når det kommer til å dømme krypte hunder.
 14. Er vel mye personlig smak og hvor man er i livet hva man ønsker og hva man anbefaler. Personlig hadde jeg valgt schaferhund, kelpie eller jaktlabbis. Men fins mange gode jakt golden, rottiser, maller, working springer osv Smak og behag, hva man liker. Og ikke minst, hvem foreldrene til de hundene er og hva de brukes til.
 15. Min oppdretter (mange år siden nå, da det var Blaze) Likte IKKE de store frontene mange prøver framelske på min rase. Han mente det gikk hardt utover bevegeligheten om det ble for mye bryst. De skulle kunne bruke albuer og skuldre med stor bevegelighet i gjeting mente han, og for å snu på en femøring og bruke fronten som rotor så ville han ha god bevegelighet og dermed også moderat front. Jeg kjøper faktisk teorien hans jo mer jeg ser de med stort bryst i praktisk arbeid. Men da snakker vi ikke steile fronter, men for mye foran.