JeanetteH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,296
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  106

Om JeanetteH

 • Rang
  Kelpiemafiosa

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

23,296 profilvisninger
 1. Norge har meget strengt regelverk på legemidler, også til dyr. Om alle de her FB dødsfallene hadde vært real og rapportert inn som dødsfall som følge av bravecto så hadde nok legemiddelverket stoppet det ganske kjapt.
 2. Jaja da ser jeg (igjen) at å varsle ikke fungerer. Nå har jeg gitt beskjed om samme hund siden brukskravet ble innført og det blir ikke gjort noe med. Ser ut som det er bare til å si "ja" til cert i ringen og NKK følger ikke opp når det blir gitt beskjed om at det er gitt ut 3 cert på feil vilkår siden 2015. De skal vel fungere som kontrollorgan for eget regelverk vel?
 3. Så lenge man har hest som hobby så skal det være gøy! Jeg sa det samme selv om en hest for en stund siden, at nå syns ikke jeg det var noe gøy å ri/kjøre en hest lengre som bare prøvde kaste meg ut av salen eller sparke meg ut av vognen. Og jeg kommer heller ikke til å ri noen av typen sine hester om jeg ikke trives på ryggen på de. JEG gjør det for å kose meg og tjener ikke penger på den hjelpen jeg gir. Så da skal jeg føle meg "happy" nå jeg sitter der. (nekter også kjøre, men den spørs det om jeg slipper unna med i lengden med mindre jeg begynner leke monte ) Pittelitt, er tilbake om en mnd eller tre Gubbe fulgte vist med huset Siden han også går under katagorien oppvaskemaskin om jeg bare husker före han så er det veldig greit
 4. endelig en dag hjemme i sofaen. Eller det er vel å skryte på seg noe jeg ikke gjør Akkurat nå tenker jeg flytte en kommode inn på stuen. Også skal Sinner og jeg trene, så skal jeg å midtföre noen hester hos naboen også skal jeg trene en økt med Sinner igjen også skal jeg gå en lang tur også skal jeg ta inn hesta for kvelden også skal jeg sikkert noe meg som å sette sammen 3 stoler og skru fast en bordplate osv osv osv
 5. Jeg og @Perfect Image har min og din Arya
 6. Talli apporterer 5 kg uten større problem når hun var yngre. Selv veide hun 15-16 kg da
 7. Å milde ... nå melder jeg meg ut av HD diskusjon nr.2
 8. Skal sies at om jeg går i kjent beiteområde så har jeg de alltid i bånd. Men jeg går kanskje i det 1-2 ganger i sesongen liksom Ellers blir det jo jogging og sykling og da får de gjøre jobben sin
 9. Hele tiden! Når det kommer til Talli. Sinner begynner jeg få ganske godt grep på og enda ikke sett han jage, men holder han litt mer i ørene. Talli jager ikke og nedlegger ikke, og om hun skulle løpe av nysgjerrighet eller revir så kan jeg kalle henne inn i full fart selv på 500 meter eller mer. Hun går løs med hestene hele året overalt. Jeg blir overrasket om hun som 10 åringen kommer med en ny side av seg selv. Sinner bryter jeg hver gang jeg trener, og til nå har han faktisk gått løs. Men det blir naturlig nok litt mer kontroll på han nå når det livner til i skogen og se hvordan han forholder seg til verden. Foreløpig ser han ut til å være som Talli, + jeg kjører han på sau og temmer han rett og slett. Vil nesten tro jeg får enda mer kontroll på han som forventer ett start signal før uthenting.
 10. ...føler jeg meg litt "scream and shout" Men innser at om jeg hyler for høyt så kan jeg bare slutte som oppdretter for jeg kommer aldri til å få låne noe Når man ser noen skal avle på ett kull som alt har 3 kull etter seg og er bare 4 år selv. Hvor nå det ene kullet som har blitt 1 år klør 50% av de så mye at de behandles. Godt det også er avlivet halvsøsken pga hjerte da. Kan ikke vente, kjører på med 2 kull til og samme linjer..
 11. Variasjon-Variasjon-Variasjon tenker jeg. Både fysisk og mentalt. Å for eksempel ta hensyn og forholde seg til en sykkel er en type mosjon, kløv en annen osv som både krever mentalt og fysisk tilstedeværelse. Å ikke gjøre det samme hver eneste dag så det blir rutine krever ofte mer av hunden enn at du går akkurat på meteren like fort og like langt. Bare å gå, sykle eller jogge 5 km gir hunden helt andre sanseinntrykk og hva de skal forholde seg til på sin vei og hvordan de møter ting på veien. Nei istedenfor å fjerne ting, så har jeg 100% mer tro på at variasjon skaper en mer fornøyd hund enn rutiner (med mindre den er så skral at hverdagen ikke kan vike fra rutiner, men det er for det meste unntak og ikke regel.)
 12. Om du har tabell så er det lønningskontoret.. Jeg har gått opp lønnstrinn fra andre halvdel av 2016 og får igjen på skatten i år også. Har hatt tabell i alle år siden jeg begynte statlig og får igjen ca 300-3000 kr hvert år. Og jeg har ikke bare grunnlønn, men hel haug med tillegg som er bevegelig alt etter røde dager og hvilken vakter jeg har.
 13. Enig, det som beskrives kaller jeg å passivisere en hund. Slutte gi den en "mening" i livet.
 14. Vi kommer vel i mål en gang Veldig sakte for min del, Sinner hadde masse fart på forje trening, men heldigvis så sluttet han med det igjen i hagen siden vi for det meste svinger Tunnel har han lært og begynt så smått på slalåmen. Dette er første gangen med litt "høyde" på hinderene (35 cm) har akkurat vært på joggetur og jeg har bare snudd i dusjen og skiftet imens han lekte ute med Talli så benyttet meg av at han var varm i kroppen.
 15. Jeg venter på "Meanwhiles cat o' nine tails" ass...