JeanetteH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,282
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  106

Om JeanetteH

 • Rang
  Kelpiemafiosa

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

23,165 profilvisninger
 1. Joda, jeg endte jo med å ta slikt forbrukslån hos *jallajalla* pga han sluttet svare meg rett og slett. For han ville ikke gi meg mer finansiering eller forbrukslån som ble garantert nedbetalt innen en mnd. Han kunne jo t.o.m låst pengene mine til det. Men neida! Tror han må gå av men pensjon snart jeg. Når jeg tenker meg om så kom det vel en kundeundersøkelse på mail her som jeg ikke har svart på *hmmmm*
 2. Jeg skulle faktisk akkurat til å spørre om det samme. Jeg har selv solgt to rikhårete til fullpris med bakgrunn av at ingen hund blir syk av det, og alle jeg kjente til fra før oppnådde premiering for andre championat (en hadde t.o.m cert og jeg garanterer jo ikke premiering på de andre valpene liksom). Så de skulle få tilbake penger om de ikke oppnådde minimums premiering innen hunden var 2 år og etter 3 utstillinger. Hundene er nå 5 år og ingen av de er faktisk stilt. Så kanskje ikke den biten var så viktig når alt kommer til alt ). Jeg tar forøvrig også depositum tidlig. Men ombestemmer de deg på bakgrunn av fordelingen av valp så får de pengene igjen, derimot har jeh startet prosessen med registrering, de har sagt ja til valpen osv så får de ikke. (Da er jo gjerne valpen fra 7-8 uker +).
 3. Deeeer ble det veldig punktum for banken min ja. mellomfinansiering ferdig osv. Sender mail til min nåværende bank og vil ha det bekreftet så de fjerner autotrekk for neste mnd og spør samtidig, igjen, om det nå er mulig å øke lånet for oppussing. Og for som svar, uten å spørre om jeg har gjort noe, nei huset ditt har nok ikke økt i markedsverdi siden desember så det er uaktuelt. Ikke spørsmål en gang om hva jeg har gjort i mellomtiden med huset en gang. At jeg har brukt 450000,- på det elektriske og bad liksom. Fantastisk måte å miste kunder på...
 4. I Australia er det helt normalt hundehold med mindre det er en gårdshund som jobber. De er i hagen, går på utstilling og ellers kanskje de er med i en park en gang hver 6 mnd. Og tur er generelt ett fremmedord.
 5. Da var stakkars Synderen påmeldt til sitt første RL stevne i mai. Stakkars må vel lære han noe da?
 6. Jeg har faktisk betalt for spranget selv om det ikke har blitt valper ved to tilfeller. Dette pga det har vært personer som har satt av tid til meg, tatt fri fra jobb osv. Så jeg har ikke hatt samvittighet til å ikke betale for den tiden de har brukt på meg.
 7. Talli sier hun er desperat etter mat selv uten kortison (måtte hun aldri en gang lukte på kortison...) Talli greide tydleigvis rulle seg i noe fantastisk (i følge henne) på morgentur. Rekker ikke dusje henne så greit at jeg alltid har noen våtservietter på badet og fikk tatt det meste på den måten. Satt faktisk ett par sekunder og lurte på om jeg bare skulle hente ett bur i kjelleren og dytte henne inn der også kunne hun skamme seg. Men det hadde jeg vist ikke samvittighet til.. Også irriterer jeg meg over at Jo Nesbø kun er på svensk på storytell. Fant ingen andre bøker jeg ville høre på heller. Hva heter de andre lydbok tjenestene?
 8. Vært oppe siden kl.6 da
 9. Kjenner mange som er fornøyd med den Men vet det var en av modellene som var noe rust greier som gikk på garanti. Så hadde tatt den inn til Toyota for en garanti sjekk. Koster rundt 2-3000 kr (husker ikke) men kan spare deg for mange mange tusen senere. 5 flyttekasser pakket ut med ting, en knust endel av innholdet da jeg mistet den ned trappen... Heldigvis ikke noe av verken fysisk eller sentimental verdi. Talli har vært på ridetur, Sinner har lekt gårdshund og fått en treningsøkt med LP på stallen. Nuuu middag. Også tror jeg muligens jeg må ha billigsalg på hundeleker snart *host* og liner *host* og seler *host* og halsbånd *host* Det blir endel når jeg samler alt på en plass. (3 kasser....)
 10. Så bra! Om den ikke plaget han, virker varm, hoven eller rød rundt så hadde jeg latt den være til i morgen Han er nok utenfor faresonen, men lettere å gi akutt hjelp med blodtrykksfall rundt o.l om den alt ligger i årene:)
 11. @2ne har du sluttet dra til samme tannlege som meg? ...skal jeg være på Kløfta kl 08 for å begynne på.B-96 lappen. Og joda det finnes noen nærmere, men når de starter med fortelle at de har ledig KJØREtime i morgen så gidd jeg ikke. Den lappen er kun teoretisk, men man kan ta kjøretimer. Jeg gidd ikke det og når skolen begynner med å tilby det så gidd jeg ikke melkes for penger. Så må jeg komme meg tilbake til Vinger til kl.1330 for å gi blod og jeg aner ikke hvor lenge kurset i dag varer.
 12. Ja det lønner seg kjøre til Sverige å kjøpe (så lenge du bor innen rimeligheten på avstand selvsagt). Men de selger bare dråper eller halsbånd. Bravecto må du ha resept på i Sverige.
 13. Robur kan også være ett alternativ. Men de er dyrere igjen enn Magnusson. Men syns ikke de er dyrere enn RC. Selv prøver jeg fokusere på kortreist både totalen i produksjon og innhold. Jeg har denne gang endt på Robur som er svenskt og har god erfaring med (og bor jo nesten på svenske grensen nå og handler det i sverige) eller kingsmoore som er dansk. Etter å ha sett produksjon av kjøtt med egene øyner i USA så vil jeg ikke gi det til dyrene mine en gang. Det har ikke noe med holdet i seg selv, fint beite og får ha naturlig atferd. Men du pumpes full av AB osv pga transport etapper over flere runder osv osv osv så holder meg unna det kontinentet i produksjon.
 14. Noen som vet om minste alder på RL er 9 eller 12 mnd? Edit: fant, det sto bare ikke der jeg finner det i LP og Bruks. 9 mnd for de som lurer *titte etter stevne til Sinner*