JeanetteH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,202
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JeanetteH

 • Rang
  Kelpiemafiosa

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

22,854 profilvisninger
 1. har du råd: alltid Miele!
 2. Oppdretteren din er gjerne de rette til å søke hjelp med der når det kommer til hverdag ting. Eller valpekurs. Ser at klubben har hatt ett oppsatt som er avlyst, men kan jo være greit å si at du er intressert og brått er dere nok til å få det gjennomført? Bare hyggelig
 3. Det står på siden til NSchK avd Oppland. Treningstider
 4. Du må huske at klubb er noe som er frivillig, det er slik med klubber at man gjerne selv må møte opp og gjøre en innsats Hva med å møte opp på miljø/utstillingstreningen på onsdager og prate med folk?
 5. Har du tatt kontakt med NSchK avd Oppland?
 6. Røntgen tar jeg tidligst en uke før forventet ankomst. Noe særlig tidligere enn det så kan man ikke telle antall pga skjelettet er ikke helt klart enda.
 7. hø? Først tenkte jeg at det var P1 som hadde skyvd seg inn på innsiden. Men er det dobbelt sett hjørnetenner??
 8. Det ligger sånn tynt lag med "snøish-frost" men det er liksom ikke nok til at det lyser opp i mørke. Må liksom ha hodelykt etter det blir mørkt. Kjedelig, liker gå uten lykt i skogen på vinteren jeg.
 9. Elgkarbonadene var utrolig god! Luksus mat for meg som ikke har elg i frysen uten å bruke en formue Fikk tilbake da at SELVSAGT skulle valpekjøperene godkjenne via meg først at Agria skulle ringe. Piss meg i øre liksom "Hei her er valpen din, og kan jeg få lov til å gi all personlig informasjon om deg som jeg har til ett forsikringselskap så de kan kontakte deg? Selv om jeg alt har anbefalt deg å forsikre valpen før du henter den så alt er klart fra dag 1." får sovesyken når det ikke er noe snø og "lys" ute. Nå skal vi ta en rolig morgen. Så skal vi inn til Oslo og få massert Talli litt, og Sinner skal vel bare håndteres og "øve" på slikt. Han er litt ung for massasje enda
 10. Der ble det EKSTREMT slutt mellom meg og Agria. Har jeg helt glemt at jeg har vært i breeders club der siden sikkert 2006 eller 07 eller noe. Aldri benyttet meg av det og har vel heller ikke brukt Agria på omtrent like lang tid som selskap. I dag fikk jeg tlf fra mitt "nye ombud". Hadde ikke tid til å prate og skjønte ikke helt greien, men ville da sende meg en mail. "Tilbudet" var da at jeg skulle få valpepakke til mine valpekjøpere mot at: "Valpepakkene blir fremsendt til deg som oppdretter mot at Agria får lov til å kontakte dine valpekjøper med tilbud om forsikringsdekning." Så JEG skal da gi ut personopplysninger om mine valpekjøpere. Og ja, jeg skal få noen poeng også for det. Er det virkelig lov at jeg skal gi ut personopplysninger på den måten? Ombudet gikk tilbakemelding på å melde meg ut av breeders club ASAP. Frekt syns jeg!
 11. Ja har jo vært med på 3 runder selv nå. Og folk haler og drar med første budet av ulike årsaker. Siste runden jeg var med på ble jeg så drittlei av å sitte på gjerdet at jeg bare kastet inn ett lavt bud for å få ballen i gang. Folk prøver liksom av en eller annen grunn hale ut det første budet selv om de vet det blir flere runder. Er jo bare til å kaste ut under prisantydning for å komme i gang liksom Jeg kommer ikke til å si ja til annet enn prisantydning eller over, så jeg har jo alltid den nei muligheten uansett. Det huset du beskriver høres jo ut som man kjøper tomt der huset må rives og bygges på nytt. Hørtes "billig" ut..
 12. Sånn om 4 hunder eller noe Bakombytte er jo fortsatt uforståelig for meg, så foreløpig bare later jeg som om det er noe jeg forstår også vet jeg at det er litt kontrovers rundt bruken av det jeg ikke helt vet hva er Uansett greit å ha finansene klar Fikk melding av megler kl.9 om at hun startet ringe rundt. Vet ikke hva som er normalt jeg, men hun skal vel lokke fram ett første bud Altså det er bare til å innse at bergensk er egentlig en stor talefeil ...fikk jeg tlf om at det er en pakke for levering hos meg. Vet jeg venter på en pakke, men trodde den kom på posten. Og det er liksom en (eller to?) dager siden den ble sendt. Kanskje det gikk kjapt denne gang
 13. Ja altså det var ikke "ikke spennende" for meg. Sånn uten å være arrogant (lov å håpe) så er det lenge siden jeg ble utfordret når det kommer til hundetrening og det jeg har surret med siden 2000 liksom Så selv om dette var en øvelse og helt grunnleggende så ble det jo "utfordrerne" og litt andre tankesett enn jeg er oppdratt og bruker. Blir det Jeg VAR SÅ LYKKELIG for snøen. Da slapp jeg plukke hundebæsj Hørte på radioen at nå var siste tatt i Hedmark. Så da er ulvejakten over for denne gang. Også er ikke Talli glemt altså Hun fikk trene en time når det var visning. I morgen skal jeg hente hundehusene *mohohhohoho* så da kan jeg snart rigge ordentlig hundgård. Hundehusene vil stå på innsiden av garasjen, og selve gården blir med to vegger og tak i en carport greie mellom to garasjer. Tror det kan bli ganske greit for de å være i når jeg er på jobb.
 14. Det var ikke så spennende, jeg hadde nok problemer med å sette ned venstre foten, slippe hunden og kaste leken på rett tidspunkt med høyre hånden. Og enda mer komplisert: ha hunden på høyre side, sette ned høyre foten og slippe hunden samtidig med høyre hånde og KASTE leken med venste. WTF liksom Stakkars instruktøren må ha hatt SÅ lyst til å overta treningen *fniser* Synderen var kjempe flink Og er faktisk litt høy på seg selv i kveld. Tror han bygde seg godt med en hel time trene alene med muttern! Da har det vært visning og jeg tror jeg prøver holde huset sånn nesten "visnings klar" fram til lørdag. I tilfelle noen vil titte innom igjen. Men med 6 stk på visning og alle ville på liste etterpå så vil jeg (eller megleren sa det) tro første bud kommer kl.9 i morgen. Kryss fingrene for meg!! Sånn med tanke på dialekter osv: jeg er vel en eneste stor talefeil og som er også dialekt forvirret og hermer etter folk sin dialekt ubevist... Slå den dere!!!
 15. Det som slår meg er collie kort eller lang. Om du liker sheltien som type så fins det jo også fine både kort og lang. Kjøp fra foreldre som er litt mer aktive og mentaltestet.