JeanetteH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,341
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  106

Om JeanetteH

 • Rang
  Kelpiemafiosa

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

23,613 profilvisninger
 1. Ganzie:
 2. Jupp...
 3. Tibakmelding på kelpie er at den kutter pels vs furminatoren. Aldri opplevd at furminatoren kutter pelsen på mine, så da holder jeg meg til "the winning team"
 4. Var det ikke @Caroline som fikk valper etter en parring på dag 20 eller noe?
 5. Jeg jobber 3 skrift turnus og det fungerer slik hos meg: helgene får hundene minimum. De dagene jeg jobber kveld/dag får hundene annenhver dag trim/trening. Nattevakter er det bare trim. Og siden jeg jobber 3 skrift så har jeg også friuker og gjerne bare 4 dagers uker, ergo så får det trim/trening ++++ de dagene jeg har fri. Hundene er vokst opp med at det skjer ikke noe til veldig-veldig mye og har ingen problemer med det. MEN jeg har alltid sørget for å ha 2 hunder siden dagene mine også er veldig lange og de har god selskap i hverandre. De dagene jeg jobber så går det jeg har av fritid til sove og være med hundene.
 6. Blææææ byttet fastlege nå. Hadde egentlig ikke lyst, men er litt tungvindt med legen 1 time unna om det er noe.
 7. Blir som å si du har spist bacalao for du har smakt tørrfisk og tomat sammen
 8. Det fins også "allergi" dyner til barn.og kjøper du størrelse barn så er de enkle å vaske.
 9. Det ble HD -A og AD - 0/0
 10. https://lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2017/EMA-finner-inget-samband-mellan-Bravecto-och-allvarliga-biverkningar-for-hund-och-katt/
 11. Hunder er jo individ: noen har lavere og andre har høyere smerteterskel. Men er du ikke fornøyd og tror noe er galt så drar du heller en gang for mye til en veterinær. Hva som er normalt/ikke normalt er rett og slett umulig å stille diagnose på over nett.
 12. Dra til en annen veterinær! Fentanyl som er morfin kan også føre til forstoppelse. Uansett: har du ett annet veterinær kontor i nærheten og du føler at hunden ikke får behandling der du er: få en second opinion! Har selv hatt 2 keisersnitt og 2 vanlige kastreringer på tisper. Normalt har de hatt smerter 1 døgn etter at narkose og første smertestillende har gått ut og siden vært normale på dag 2.
 13. Sinner har våknet Så glad jeg ikke gikk i fellen og maste på han. Akkurat nå er han så fokusert og vil mer og mer og mer. Måtte det vare
 14. Da er jeg tilbake til nopp, proplan har blitt bæsje for. Jeg innbilte meg det ikke sist. Lot foret få en sjanse til pga det gratis tilbudet men herlighet! Mengden bæsj i hagen er trippelt. Spise opp dette så blir det tilbake til Robur (men først må de også spise opp 30 kg RC som vi vant på spesialen )