JeanetteH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,437
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  107

Om JeanetteH

 • Rang
  Kelpiemafiosa

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

24,064 profilvisninger
 1. Folk reiser land og strand og til utlandet for utstilling. Men en tur på en konkurranse DA blir det fryktelig langt brått.
 2. Det er vel de siste 3 årene i raseklubben "vår" ett bra eksempel på... Så mye skriking på årsmøter, skuling og hat pga uenighet har jeg aldri sett maken til.
 3. Altså jeg er skyldig i å pensjonere to hunder ved rundt 8 år fra konkurranse. Det betyr ikke at hunden var i fysisk dårlig stand liksom eller at livet deres er "over" selv om de ikke konkurreres mer med innen bruksgrenen eller lp. Edit: selv med kelpie som er bruksrase er det ekstrem uvilje mot krav for cert på rasen. Så mye motvilje at folk nå tilslutt kastet håndkle inn som ville ha det. Vi snakker dritt slenging på høyt nivå. Så etter 3 år ble det endret. Og når dette da blir mer og mer normalt å se som premiert arbridshund (tønnebryst, tunge mager, manglene vinkler) Forøvrig en tispe... 4-5 år om jeg husker rett. (Litt ironisk er at på kelpie er manglene vinkler bak en "show" ting)
 4. Pakke kommet fram
 5. Mine valper går også ned til 2 måltider rundt 3-4 mnd. De spiser også dårlig i tannfellings perioden
 6. Vet... jeg fikk beskjed på en av de siste at om det skulle registreres flere titler så måtte noen fjernes.
 7. Jeg har fått både tysk veteran og junior 2017 registrert Mener jeg leste de skulle begynne registrere jr og veteran jeg? Denne hunden hadde forresten ikke mer plass på dogweb CIB Norduch Nbch FIuch CHuch WW08 NV05 NV06 NV10 NV11 NV13 DKV10 NordV10 NVV12 NVV13 EUWV13
 8. Saken er jo den at hvis hunden skal føle seg METT og samtidig ikke legge på seg så må det faktisk være endel fyllstoffer som "fyllet" men ikke gir noe særlig til næring. Så da driter de endel. For min del så plukker jeg heller litt større ruker og en hund som ikke er overvektig og tar skade av det. Men nå har jeg en hund som blir ekstrem uten nok i magen.
 9. Men spørs om jeg hadde kommet noen vei om jeg samlet på så mange unghunder
 10. Har innsett at muligens selv jeg har mine begrensninger og beholder ingen hjemme selv fra neste kull (to unghunder på under 2 år og en 11 åring som ikke forstår sine begrensninger enda ) Så jeg kommer til å sette 2 valper på för neste kull eller to halve. Har 1 muligens 2 forverrer klar alt som jeg vet ting fungerer bra med og vi har samme syn på hvordan ett hundehold skal være. Så da blir det tidligst en 2020-21 valp på meg om alt fortsetter som nå i hundeholdet her hjemme.
 11. Om jeg noen gang får noe strihåret i hus som er en hannhund så skal den hete: Reidar. Oddsen for at det kommer noe strihåret OG hannhund i hus er minimal
 12. Men hvis du VET hun kjøper noe, og bare kjøper noe ubrukelig.. ønsk deg ullsokker og ullundertøy i det minste. Tipper du har bruk for det om du vil ha gave eller ikke. Bedre enn noe ubrukelig blir trua på deg
 13. Jeg endte med Royal Canin Satiety når Talli ikke så ut etter forje kull jeg hadde og stjal ALT (det er alltid mye mat framme pga valper, valper som strør litt mat her og der osv). Da prøvde vi først V&H i porsjoner, og måtte ned i 50 gram 2*daglig med tilsatt grønnsaker for at vekten skulle gå ned. Hunden ble helt desperat. Andre light for funket ikke, hun holdt vekten eller det ble så lite at hun ble helt desperat. Dette er da en meget aktiv og feit hund (og kastrert) Så endte med Royal Canin Satiety, ethvert måltid ble veid (det ble det over også, men vi fortsatte med det) og da begynte vekten gradvis gå ned og magen hennes ble mer mett. Mulig det er dritt for, men jeg har også en hund som kan overleve på sagmugg Hun fikk også snack imens hun var på slankeren i form av fish4Dogs sine fiskeskinn som hun digget (og minimalt med næring) og dermed følte at hun faktisk fikk snack - faktisk snacks hun var sikker på var mye bedre enn alle andres Nå vant vi en sekk med RC veteran, og det funker faktisk bra for henne og hun er mett - uten at omfanget har økt til de grader igjen.