Jump to content
Hundesonen.no

Har du funnet din(e) raser?


Kristiin

DIN rase  

159 members have voted

 1. 1. Har du funnet din rase?

  • Ja
   108
  • Nei
   51


Recommended Posts

 • Replies 86
 • Created
 • Last Reply

Nei.

Familien skal skaffe valp en gang til neste år, men har enda ikke bestemt oss for rase. Pappa liker Border collien og Dansk-svensk Gårdshund, samt at han har sett noen blandinger som han liker veldig godt. For min del så vil jeg ha en Gårdshund (helst ei tispe), men liker også andre raser som Aussie, Border collie, Labrador (ikke minst), men Labradoren og Aussien blir kanskje for store og tunge for vår familie :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Svarte nei jeg. Fordi jeg har mange raser jeg kunne tenkt meg å prøvd. Å treffe blink på første, er jo veldig avhengig av hva man leitet etter i utgangspunktet. Så for meg, blir nok ikke terven den eneste rasen.

Jeg er veldig fasinert av Portugisisk vannhund i grunn. :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har funnet mange raser jeg, men jeg vet ikke om den neste blir en som jeg allerede har..? Og siden jeg er litt "ustabil" i rasevalg, så må jeg vel stemme nei?Jeg liker liksom å prøve flere raser, og syns det er positive og negative ting med alle. Men jeg liker kombinasjonen stor og liten hund, og siden de ikke kommer i samme rase, antar jeg at jeg nok ikke vil holde meg til en rase fremover..

Link to comment
Share on other sites

Verken ja eller nei! Nå har jeg jo bare en liten valp, da, men jeg tviler på at det finnes noen superfantastisk ideell rase "for meg".(selv om man sikkert aldri skal si aldri :whistle:)

Tror allikevel at jeg har gjort det beste rasevalget jeg kunne gjøre akkurat nå!

Link to comment
Share on other sites

Jeg må jo si ja... og svarte ja, bc er definitivt rasen for meg og Tassen blir ikke den siste :whistle: Men er samtidig nysgjerrig på andre raser og vil ha det også (i tillegg til bc :ahappy:) Nå til våren får vi flatcoated retriever og det tror jeg nok også vi kommer til å trives godt med :ahappy:

Men uansett rase så må den være energisk og full av liv ellers syns jeg det blir for kjedelig...

Link to comment
Share on other sites

Til den bruken jeg har i dag så har jeg funnet min rase ja.

Om ting skulle drastisk endre seg når det gjelder aktivitet så hadde jeg nok byttet rase til en som hadde vært mer "mascot", vet hva jeg hadde valgt også.

Men det skal endel endringer til før jeg kutter helt ut den rasen jeg har, jeg hadde nok heller valgt litt andre linjer før jeg hadde gått bort fra rasen.

Link to comment
Share on other sites

Stemte nei.

Men det er fordi whippeten er en hund jeg trives med og ha i hus.. men det er ikke det jeg ønsker av en hund i helhet . Den mangler en del ting som gjør at jeg savner noe som er mer Hund liksom... Men på en annen måte kunne jeg svart ja også, fordi jeg tror håper/tror det altid vil være en whippet her i huset.

Link to comment
Share on other sites

Neeei ... Det vil si- det er mange raser jeg kan trives godt med i hus med ulikt utgangspunkt. Elsker borderen og sheltien, men det er absolutt ikke de eneste rasene jeg trives med.

Link to comment
Share on other sites

Nei. Jeg er liksom stadig på jakt etter den perfekte rasen for meg, og forandrer mening hele tiden om hva som blir min neste hund :whistle: Så langt er det portugisisk vannhund som står mitt hjerte nærmest. Den eneste hunden som jeg bare MÅ bort til hvis jeg treffer en, og som er den første hunden jeg får øye på blant 1000 andre. Men så er det dette med pelsstellet som gjør meg litt usikker... I tillegg har frøkna mi vært noe krevende for meg de første par årene, men så er jo ikke alle portiser helt like som henne heller...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...