Jump to content
Hundesonen.no

ingerlise

Medlemmer
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About ingerlise

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

5543 profile views
 1. Jeg hadde en hund som var redd på nyttårsaften, inne. Ute blant raketter var det ingen problem, etter at jeg fant ut det var nyttårsaften ikke noe problem mere.
 2. Har oppnådd det første i år som jeg ikke klarte å oppnå ifjor. Flytte til Spania, har 6 måneder leiekontrakt med mulighet for forlengelse. ? Ellers er det : Lytte til egen kropp Vær egoistisk/ prioritere meg selv. Lærer spansk såpass at jeg kan gå på butikken å skjønne hva jeg handler. Komme igang med trening igjen. ?️‍♀️ Finn kjærligheten?
 3. Noen som vet hvor man kan kjøpe, gjerne i Trondheim ev på nett med kort leveringstid
 4. 10000 for en 1-2 år gammel renraset hund er en helt grei pris, verdi tapet kan umulig vær veldig stor på et par år under normale omstendigheter. Grunnen til omplassering kan være veldig mange, ikke bare at man ikke klarer å ta seg av den, men livet går- det står ikke stille. Dermed kan mye skje på 1år eller 7 år fx, omplasserte hunden min på 7 år pg at den andre ble avlivet å den gjen levende ikke trivdes som alene hund, i den situasjonen hadde jeg to valg kjøpe ny hund å beholde den gjenværende eller omplassering til noen med hund fra før, for meg var ny hund ikke aktuelt pg at livet går å
 5. når jeg hadde hund (tibetansk spaniel) var di som oftes sammen med meg helle tiden å var med der jeg var eller i bilen. di fikk 3-4 ture på minst 30 min hver dag i vinter halv året. på sommeren ble det lengere ture i skogen å fjelle da heller lengere en flere. rasen er ikke en rase som krever mye ,men den ene er veldi kjapp til å springe etter allt av vilt så prøvde hun på spor noen ganger uten at det virket som det intriserte noe serlig. tenker samme som Tonje skriver i føste avsnitte sitt, ting må være gjennomtenk før hunden kommer i hus elles er det lett å ende opp med omplassering.
 6. hvilken bruker du å er du fornøyd ? letter etter tråløse til styreketrening i hovedsak, noen å annbefalle?
 7. Vi kan absolutt ha sol i 4-5 måneder uavbrutt- bare deilig det. Så dra til utlandet etterpå for sol resten av året. ????
 8. Jeg passer hund innimellom men det kunne ikke falt meg inn å be om betaling for noe hunden har ødelagt, du må passe på ekstra vis du ikke kjenner hunden. Vis jeg var eier i å fått spørsmål om å betale for noe hunden har ødelagt har jeg blitt sur, dit ansvar å passe på.
 9. Her er det mere enn nok som skal bort. Men pg psykisk utfordringer fortiden så er ikke treningssenter lett å bruke. Men sykkel sesongen er endelig i gang så prøver å få syklet 1-2 mil annen vær dag. Har godt ned 2 klesstørrelser å ca 20 kg siden juli i fjor. Da jeg var på det største. Men savner å trene på senter, styrke trening er noe jeg absolutt savner. 200kg i beinpress, 45kg i nedtrekk, 45 kg i " skulder trekk" når jeg var der for to måneder siden. Veldig gøy å sette seg nye mål å se framgang, se hvordan kroppen reagerer på trening.
 10. Har en drøm om å kjøpe en gammel bobil, bo som en hippi . Reise Europa rundt å kanskje resten av verden. En gammel bobil kan pusses opp uten at man mister verdien på den, da den i utgangspunktet i er verdt veldig mye. Er ikke økonomi som stopper, med heller det at jeg ønsker noe å dele med.
 11. 40-50 km allt i et rom , utenom bade. Masse vinduer, gulvvarme med tilknytning til vedovn, solcellepanel, regnvann samler til varmeanlegg som inkluderer varmtvann i huset. Utedo/forbrennings do, har aldri skjønt det med å bruke unødvendig vann på et do. Diger tomt så jeg kan føle meg koblet fra resten av verden.
 12. Er i en prosess med flytting til spania, lære spansk, jeg liker kulturen, bedre klima en Norge, forelsket meg i landet ve første besøk
 13. Reise enda mer. Flytte utenlands
 14. Har vært ute hund i 1,5 år nå å nei det blir ikke 3 turer ut for å gå uten en grunn. Men går så mye som mulig så lenge det er et mål med turn, gå for å gå blir det lite av.
 15. Absolutt ikke, ser heller ikke behovet for fire årstider. Sommeren året runt, med 12t dagslys å ca 30 grader er perfekt. Så nå har jeg rømt fra kulden å er veldig glad for å slippe 20 minusgrader, hær er det ca 50 grader varmere altså helt perfekt.
×
×
 • Create New...