Jump to content
Hundesonen.no

ebmille

Medlemmer
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ebmille last won the day on July 13 2018

ebmille had the most liked content!

Community Reputation

106 Excellent

About ebmille

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 03/27/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Miniature american shepherd

Recent Profile Visitors

3691 profile views
 1. Jeg søker hun nr 2. Fra før har jeg en Miniature american shepherd tispe. Hun er helt super i sportsarbeid! Lettlært, svært førerorientert og masse «go». Dessverre er hun en noe nervøs type med svak psyke. Det blir bedre og bedre med alderen, men hun er svært sensitiv og kan utagere mot det hun synes er skummelt. Ellers en perfekt hund for meg - det er bare at jeg så gjerne vil ha en jeg kan utdanne til noe «nyttig», som redningshund eller terapihund (store drømmen er å utdanne en lesehund som kan brukes som terapi og støtte i pedagogiske situasjoner i skolen, siden jeg selv er spesialpedagog
 2. Takk dere! Jeg får en grais sekk på 2kg av pure narural sitt valpefor siden jeg ble venn av musti, så skal prøve og se hvordan hun liker det🙈 evt har jeg vært innom tanken på å gå over og fullfore på Vom💪🏼
 3. Trenger tips ift foring av valp. Valpen får for tiden Mush. Jeg begynte å blande inn litt Labb tørrfor (typ 1/3 eller 1/4 av rasjonen), noe valpen elsket i starten, men nå lar hun tørrforet ligge. Trenger egentlig tips til et tørrfor med god smak, og som ikke er så veldig stivt i pris (Mush er liksom ikke billig, så ønsker i utgangspunktet ikke å fullfore på det). Grunnen til at jeg ønsker å fore med tørrfor i tillegg er fordi da kan jeg bruke foret til trening også. Men da er det viktig at dette er noe hun liker godt🙈
 4. ebmille

  Bur

  Takk for svar alle sammen☺️ Hunden skal ikke bo i bur om natten «for evig», men kanskje en stund, for føler ikke jeg har kontroll på natten hvis den vandrer og skulle skade seg på noe. Men en sånn kompostbinge fra biltema var jo lurt😁 bilbur har jeg, og det er passe ift både komfort på lengre turer og sikkerhet.
 5. ebmille

  Bur

  Trenger tips til burstørrelse. I voksen alder kommer hunden til å bli rundt 40cm i skulderhøyde og rundt 10-12kg. Hvilken burstørrelse ville du anbefalt til en hund på den størrelsen? Buret skal brukes innendørs på natten bl.a.
 6. Hei! Jeg har bestemt meg for å lete etter oppdrettere som planlegger kull til våren/sommeren, og lurer på om det er noen her som vet om eller kan anbefale meg å ta kontakt med noen? Helst på Østlandet, men også Bergensområdet (eller strekning mellom Oslo-Bergen feks da jeg er en del hos kjæresten som bor nær Bergen). Andre steder i landet kan også gå ettersom jeg har bil?
 7. Jeg ønsker meg en hund jeg kan trene og kanskje konkurrere i rally og agility. Kriteriene mine er: - Helst liten/mellomstor hund (helst maks 20kg), men str er ikke viktigst - Helst lite lyd og avknapp innendørs - Så lite jaktlyst som mulig - Kunne gå løst på tur og ha så liten radius som mulig - Veldig førerorientert og lettlært - God mentalitet, ikke redd og nervøs Det må forsåvidt være en hann siden vi har en hann fra før, hvis det kan ha noe å bety? hvilke raser tenker dere på?
 8. Takk for tips alle sammen! Jeg har mye å tenke på nå?
 9. Veldig godt poeng! Har tenkt litt på Labrador, men hvordan er det hvis jeg ønsker å begynne å konkurrere i agility med en sånn? Men så har jeg størst inntrykk av rasen som «lat sofagris» da, så det sier vel litt? det finnes ikke andre retriever-raser som kunne egnet seg bedre?
 10. Dette er enda bare en tanke, men jeg vurderer hund nr to til sommeren igjen. Vi fikk en Breton hannvalp i sommer, og det fungerte utrolig bra å få valp på den tiden av året da jeg har to måneder sommerferie. Som sagt har vi en hannhund fra før. Han er snart 9mnd og vil være 1år og noen måneder når valp nr to evt kommer i hus. Første spørsmål er som følger; hvordan er det å få hjem en ny valp mens hund nr en er i den alderen? Erfaringer? Fordeler/ulemper? Så til selve rasevalget. Det synes jeg ikke er lett. Forrige gang bestemte vi oss for at vi skulle ha jakthund, det skal vi nødven
 11. Nå har vår Breton-valp, Dexter, rukket å bli 25uker gammel, noe som vil si at han snart er 6mnd eller et halvt år og vi kan vel nå kalle han for unghund i stedenfor valp. Vi merker at det til tider kan være krevende å ha en unghund og ikke en valp, men på litt andre områder. Han krever mer stimuli, aktivisering og tester litt grenser. Jeg tror den «verste» perioden begynner å gå mot slutten, og han har blitt roligere på kveldene etter han har vært med meg på joggetur på ettermiddagen. Hjemme-alene treningen har gått fint. Jeg jobber kun tre dager i uken pga studier, så det er de tre dagene han
 12. Hva med dsg? Dette er morsomme, små hunder som liker å være med på det som skjer, har jeg fått inntrykk av. Lite pelsstell, fin størrelse, godt temperament, veldig sosiale og familiekjære hunder. Men jeg har også inntrykk av at det kan være en del lyd i mange av dem. En slik står høyt oppe på ønskelista her.
 13. Ja, jeg tror vi har vært veldig heldige, og i tillegg lagt mye arbeid i valpen de første ukene, noe jeg tror har lønnet seg?
 14. Var spørsmålet til meg? Såfall tror jeg ikke det? han har kun en kullbror, og den bor i Østfold?
 15. Slik ser han forresten ut når han er kjempetrøtt og gjerne vil sove litt på sofaen, men ikke er helt sikker på om han orker å komme opp eller ikke? (og sofaen er det lov for hunder å være i hos oss)
×
×
 • Create New...