Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor ofte forer dere?


Blondiemamma

Recommended Posts

  • Svar 63
  • Created
  • Siste svar

Golden Retriever f.07.09.06 og Australian Shepherd 25.10.03 får mat en gang om dagen. Den får de som regel servert rett før vi legger oss. Dager der det er trening hele dagen osv får de ikke mat på kvelden, grunnet go'bit forbruket.

De får primært Vom og Hundemat, men ukentlig også Specific CCD(for steriliserte og for å forebygge urinstein/urinveisinfeksjoner).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Border Collien på 3 1/2 får to gannger ti dagen, morgen og kveld, hun har veldig vanskelig for å legge på seg, så det har ingenting å si om vi gir henne go'biter utenom.

Rottweiler-babyen på 8 uker får mat 3 ganger til dagen 08.00, 14.00 og 18.00.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge får kun en gang daglig (etter vi har spist middag som regel). Men vurderer å gå opp til to måltider på Bocca så ho klarer å få i seg nok mat daglig.

EDIT:

Rex er en border collie på 3 1/2 år og Bocca er en dansk svensk gårdshund på 15 mnd. Begge fores på Labb :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aron (1 år og 6 mnd) får middagsrester etter skolen. På kvelden får han en blanding av RC/Pro plan og V&H.. Han har veldig vanskelig for å legge på seg, så etter han begynte å få litt middagsrester har han lagt på seg, slik at han er i perfekt hold nå :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aysha (Labrador/Golden, 4 1/2 år hun får et svenskt for jeg ikke husker navnet på...) får to porsjoner med tørrfor + middagsrester og annet nam er alltid opp i. Hun får en porsjon kl. 08.00 om morgenen og en kl. 18.00. De dagene vi trener mye trekker jeg litt fra pga. høyt godbitforbruk. Oscar får 50/50 RC Labrador puppy og RC Labrador Adult fordi han er så innmari følsom i magen. Hvis vi går raskt over får han eksem, stakkar. Han har samme spisetid som Aysha, og han får også litt mindre mat hvis vi har trent veldig mye en dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en Shiba 1 1/2 år og en Dansk / Svensk gårdshund på drøyt 2 år.

De får 120 gram V&H mellom kl 7 og 9 på morran og en liten ause ( halv rasjon av anbefalt daglig inntak ) med Proplan en gang mellom kl 20 og 21 på kvelden.

Gårdisen får litt mindre tørrfor enn Shibaen da han er på slankings.

De får også en dæsj Omega3 fiskeolje i frokosten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tulla, 3 år, springer, fôres på V&H 25, får morgen og kveld.

Aynï, snart 4 mnd, cairn terrier, fôres på V&H valpefôr, får morgen, middag og kveld.

I tillegg får begge godis av diverse slag under trening, de kan få tørre skalker og noen ganger middagsrester.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har Charlie på 3½ som er cocker spaniel og Einstein på 8 år, der er en blanding af leonberger og broholmer.

Begge bliver fodret 3 gange om dagen morgen, sen eftermiddag og før sengetid(23.00-24.00)

Charlie får 3x 100 gr belcando premium eller Hill's natures best og madrester

Einstein får 3x 400 gr belcando premium eller Hill's natures best og madrester

de får ben ferske ben 1-3 gange om ugen og råhudsben ca 1 gang om ugen og dagligt er forbruget af godbider ca på 100gr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ike er en whippet på straks 4år,og han har fri tilgang på RC sensitive. Han har holdt stabil vekt siden ha ble voksen,derfor får han regulere det selv. Han får også en del godbiter i form av pølse eller annen snadder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pippin (wheatenterrier på 3 år) og Symra (bearded collie på 14 måneder) har fri tilgang på RC adult medium. I tillegg får de en brødskive hver med leverpostei eller servelat når vi står opp, og litt middagsrester en gang i blant. Begge holder vekta perfekt og er friske og spreke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Life's a beach, og når det er kaldt og surt og blåser, så har vi den for oss selv, så det var ikke så ille, men det var ikke så vel heller, for Ede har ikke store radiusen (0-2m) eller masse interesse for å utforske omgivelsene selvstendig, så aktivitet begrenser seg mest til mutterns fremdriftstempo og kastearm. Det som er dårlig med det er det samme som er bra med det. Borrelås klengete er dog veldig å foretrekke over selvstendig på vift i sin egen verden. Bonus for egen helse å måtte løpe litt og være mer aktiv for å gi Ede mer av aktiviteten han trenger.  Virkelig ikke så mye å melde fra en stadig mer rutinepreget hverdag sammen. This is it nå, liksom.  Ede har begynt gå på turbusser helt selvstendig, flink opp trappen og går rett til plassen sin på midten. Trenger finne en smart måte å trene på å rygge i vinkel, for å komme inn mellom seter. Mestrer vi ikke det, så må vi stå over en buss om det er barnevogner og bagasje på den plassen der.  Å gå ned trappene på tur ut av bussen ligger lenger frem i tid. Han har gått ned bare sju trappetrinn i sitt liv så langt, og de var av normal bratthet. De tre veldig bratte trinnene på turbussen vil han fortsatt bæres ned. Nærmer seg antakelig 150 kg valpevekt nå, slik det føles i armene mine. Trenger derfor begynne lære gå de tre bratte trappetrinnene ned på egenhånd også, ellers vil han finne veien ned der på den harde måten, fordi jeg er evig optimist og vil at some point overvurdere min egen evne til å bære ham ned der. Seriøst, han begynner bli tung å bære i armene. Fordi jeg er idiot har vi KUN løftet med hodet til høyre side, hele livet, og dermed mesteparten av vekten hans på den svakeste armen min. Å snu for å bære motsatt vei er et alvorlig avvik i prosedyre som må rapporteres og meldes og klages på og ankes i flere runder før vi etter en lang godkjenningsprosess kan vurdere prøve på den måten.  Å bli bært på såkalt påssarygg (trønder, sjø) har vi begynt få litt dreisen på. Ede synes det var skummelt i starten, men har begynt like å leke ryggsekk nå. Aberet er at jeg har utnyttet jukkeangrep bakfra for å shape det inn. Usikker på om han tør gjøre det der foran et publikum på bussen. Han er jo i den alderen. Å vise affeksjon for foreldre er veldig pinlig. Mulig han heller vil reise med buss til evig tid enn å ta den flausen der for å komme seg ned trappen.  Vi får se. Det finnes antakelig en viss mengde NomNoms som i bunnen av den trappen der vil vekke den nødvendige motivasjonen til å klare komme seg ned de trappetrinnene selvstendig i en fei. 
    • Dette handler mer om uenighet. Jeg håper du sier nei til dette. Om du hadde visst at hunden skulle brukes til å produsere blandingskull hadde du ikke skrevet under. 
    • Uff, det er vanskelig med oppdrettere man ikke er enig med, dessverre. Du sier det står i kontrakten at avl skal følge NKKs retningslinjer, men hva står i kontrakten om brudd? Det hjelper jo ingenting med en kontrakt dersom ikke betingelsene ved brudd er beskrevet. Juridisk sett står oppdretter som eier, og om hun ikke vil la deg kjøpe ut hunden til full pris så er det dessverre opp til deg å heve kjøpet på grunnlag av kontraktsbrudd. Dette er veldig vanskelig når det er snakk om et levende dyr og ikke en faktisk vare. Du kan jo også eventuelt kontakte NKK for råd.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...