Gå til innhold
Hundesonen.no

Aina&Kaizer

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,829
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aina&Kaizer

  1. Australian Shepherd 3 Basenji 4 Beagle 1 Berner sennenhund 2 Bichon frisé 1 Blanding 4 Belgisk fårehund, groenendael 5 Border collie 2 Boxer 2 Briard 2 Breton 2 Bullmastiff 1 Cairn Terrier 1 Cavalier king charles spaniel 2 Chinese crested powderpuff 1 Chow chow 1 Clumber Spaniel 1 Collie Langhåret 1 Collie Korthåret 1 Dalmatiner 1 Dobermann 1 Dvergpinscher 1 Dvergschnauzer hvit 1 Dvergschnauzer Salt/Pepper 1 Dvergpuddel 1 Engelsk Toy Terrier 1 Eurasier 1 Fox terrier glatthår 1 Grand danois 4 Greyhound 1 Hovawart 5 Kleiner Münsterländer 1 Kooiker 2 Leonberger 1 Norsk lundehund 1 Nova scotia duck tolling retriver 6 Papillon 2 Phalene 1 Presa Canario 1 Rottweiler 1 Saluki 1 Schäferhund 2 Shetland sheepdog 3 Tibetansk spaniel 3 Welsh Springer Spaniel 1 Vorstehhund korthåret 2 Vorstehhund strihår 1 Whippet 2
  2. Du vet du bør legge deg når du leser "Jente bitt av fjortis" i stedet for rottis.

  3. Aha, jeg syns det lignet veldig, men turte ikke å gjette. Det er vel ikke mange som holder gitaren like høyt som han. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  4. Så flinke dere er. Hvem er han gitaristen, Anniken?
  5. Gratulerer med dagen! :D

  6. Kjempesøt, gratulerer. :rolleyes2:
  7. Lille dott. Han er kjempesøt. Også ser han så lykkelig ut.
  8. Kjempefine bilder av kjempefine hunder. Digger navnene, kult med litt spesielle navn.
  9. Aina&Kaizer

    X'en

    Fin. X'en er et av de kuleste hundenavnene jeg vet om, tror jeg.
  10. Nei. Men så har jeg ikke sett så mange innlegg av Rottis jentå heller da, om det duger som unnskyldning.
  11. Ah, nå gikk det opp et lys for meg. Det er du som bor rett ved siden av Tunge hundepensjonat? I så fall har jeg jo sett Oscar flere ganger, da jeg jobbet der i sommer. Han er kjempeflott.
  12. Haha, det siste bildet var jo genialt. Er dere i Stavanger denne helgen forresten? Lyst på en playdate?
  13. Åh, jeg vil også ha tatovering... Enten et poteavtrykk av hunden min eller en hodeskalle. Men vil ikke bestemme meg for noe ennå, er litt redd for å angre senere.
  14. Du MÅ ha headset for å se (eller høre, er det vel) den videoen. Det er veldig stilig.
  15. Peeen. Skulle jeg valgt rase kun etter utseende ville det blitt en dalmatiner.
  16. Det er det rareste jeg har sett på lenge.
  17. Kyllinghalser. Jeg blir kvalm. Men takk for tipset, finner jeg et sted jeg får tak i noe lignende skal jeg prøve det. Også var det utrolig morsomt skrevet.
  18. Vet ikke om denne har blitt postet før, satser på at den ikke er det. Hund dreper ballonger:
  19. Takk! :) Katten din er også nydelig.

  20. Ironisk at de skulle filme akkurat da, da. <_<
  21. Jeg holder på å kode en layout. Den består av div'er, og jeg vil at den skal være midstilt.. Så i css-en til den div'en alt innholdet er i har jeg skrevet margin-left: auto; og margin-right: auto;. Da blir den midstilt, men hele layouten havner sinnssykt langt ned på siden. Jada, jeg er kjempeflink til å forklare. Her er siden, kanskje lettere å se det med egne øyne. Men jaffal - hjelp? Plis? Har prøvd å skrive margin-top: 0px; osv, men ingenting hjelper. Edit: Glem det.
  22. Aina&Kaizer

    Last.fm

    Jeg har sånn Last.fm-konto, og den funker helt fint til vanlig. Men når jeg spiller sanger fra et spesielt band slutter den plutselig så scrobble. Noen som vet hvorfor, og hvordan jeg kan fikse det?
×
×
  • Opprett ny...