Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard

Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 09/20/2016 i alle kategorier

  1. 17 points
  2. Så hun er altså i bur om natta - og om dagen.... med litt varierende lengde... det blir fort mange timer. Jeg skjønner godt at hun protesterer på det. Hunder er ikke burdyr...
    13 points
  3. Haha! Herlig bilde Minner meg og USA-turen til samboer og meg i fjor. Vi stoppet ved Mono Lake, ligger i fjellene i California og er en slags Dødehavet light, veeeldig salt og spesiell innsjø, er veldig spesielt landskap der. Vannet er basisk, det er masse rare dyr (små grønne reker) og en opplevelse å bade der. Så vi dro opp for en kveldsdupp i solnedgangen. Mono lake er også kjent for vakre solnedganger, og trooor tyskeren som var der for å ta bilde av solnedgangen ikke var så veldig happy med at vi kom plaskende med latterkrampe midt i idyllen hans Det var kjempegøy å bade der da, angrer ikke se liksom!
    13 points
  4. 8 points
  5. Kan hun ikke ligge inne på soverommet sammen med dere? Da får hun den tryggheten hun trenger, og kan lære seg at om natta sover man - helt uten bur. En unge kan ikke sammenlignes med en hund... En unge som fortsatt sover i barneseng eller er i lekegrind er på samme utviklingsstadium som en 1-3 uker gammel valp - ganske hjelpesløs. En valp på 7-8 mnd er mer som et barn i 6-7 års alder. Jeg regner med du ikke stenger inne dine barn når de har blitt så gamle (i så fall håper jeg noen melder fra til barnevernet). Forøvrig tror jeg kanskje du burde sette deg inn i mer moderne hundetrening. Der opererer man ikke med noen rangordning mellom folk og hunder... Hvordan snakker du med en hund som er utrygg? Kan du hundsk? Det er ikke hun som bestemmer, men hun gir jo klart uttrykk for at du håndterer hennes tilværelse på en helt feil måte nå. Hvor mange hunder har du hørt som har skadet seg i hjemmet? Jeg har aldri opplevd det, faktisk... men jeg har hørt om opptil flere som har skadd seg i bur... knekte bein, knekte tenner, etc. Kan hun ikke være med da? Har dere bil så kan hun vel være med i den?
    7 points
  6. Du beskriver jo en tydelig ukomfortabel hund, en hund som stresser veldig og ikke har det bra. Det har ikke noe med at hun er bortskjemt å gjøre. Selv om hun har vært trygg hjemme så er hun enda ung, både kropp og sinn holder fortsatt på å utvikle seg og de kan oppleve vanskelige perioder akkurat som vi mennesker kan. Eller det kan ha skjedd noe som hun har opplevd som ubehagelig mens hun har vært alene. Å "ta" henne for å vise henne at dette er uakseptabelt synes jeg blir veldig feil. For det er vell ikke uakseptabelt adferd om en usikker hund prøver å komme seg ut i panikk? Det er bare en naturlig, instinktiv reaksjon og selv om hunden evt slutter å bråke så vil den jo være like ukomfortabel selv. Det kan være en periode forbundet med hormoner eller noe, isåfall så er det godt mulig det går over av seg selv etter en stund så lenge dere finner et alternativ til å være alene i mellomtiden. Om hunden derimot bare blir plassert i buret og får stå der å stresse så vil den nok mest sannsynlig bare bli reddere og faren er at den da vil fortsette å være redd/ukomfortabel også etter at denne perioden er ferdig. Alternativ to, start hjemmetreningen på nytt, korte økter, legg opp til mestring og trygghet.
    7 points
  7. Påvirket av hundene, hmm (Neida hun rakk ikke å spise noe )
    6 points
  8. Typisk svensk overreagering, er min første tanke.... Ikke dermed sagt at jeg synes det er ok at de avler på C-hofter, men å gå til anmeldelse pga det? Den er vel litt drøy... for hvem kan si med 100% sikkerhet at de avler helt perfekt friske hunder som aldri vil få en eneste lidelse i løpet av sitt liv?
    6 points
  9. Bare for å sette ting litt i perspektiv, selv med bur av den største str og en hund som er relativt liten, som en whippet, så er det ikke akkurat tumleplass der inne. Hunder er tilpasningsdyktige og de er vanedyr, ergo går gjerne hunden i buret å legger seg om den er vant til det (på samme måte som de går å legger seg i sengen sin om det er der de er vant til å ligge). Men uansett, la oss si 8 timer i buret pr natt? kanskje mer? Det er ganske mye i seg selv, i tillegg så skal man da ut på dagtid ofte i x antall timer.. Det blir veldig mye tid på veldig liten plass. En liten hund i et stort bur vil jo fortsatt ikke ha brøkdelen av tumleplassen en hamster har i noen av de minste burene man får, og det sier litt. En ting er nå å ha hunden i bur når man ikke får til andre løsninger når man ikke er hjemme, men når dere er hjemme så kan den vell få være sammen med dere og om dere absolutt vil ha buret som hundens plass så la den i det minste ha døra åpen så den kan gå ut å strekke litt på bena om den skulle ha behov for det i det minste. At hundene sover til det skjer noe betyr ikke nødvendigvis at de er fornøyde, mine sover både dag og natt de om de må og det ikke skjer noe annet, men det er jo fordi de vet at det ikke skjer noe da og godtar at det er sånn, ikke fordi de er så himla fornøyde. Dessuten er jo hunder flokkdyr, å være alene i så mange timer både dag og natt er det ikke alle som takler og optimalt er det vell ikke uansett med mindre man har flere hunder som har selskap i hverandre. Hundene her er også nederst på rangen(om man vil bruke den termen, selv om det strengt tatt ikke finnes rang mellom menneske og hund), men de må jo fortsatt få dekt sine grunnleggende behov, og det er jo min jobb som hundeeier å sørge for at de får. Dvs trim, selskap/nærhet, mat, mulighet til å være komfortabel osv. Hunder er hunder, men hunder har sine behov de også, samme hvor på "rangstigen" de er. Forøvrig så beskriver du jo en hund som utviser tydelige stressymptomer, så da nytter det ikke å snakke om trass, rang, hund som prøver å bestemme eller som er bortskjemt. Og du beskriver jo selv hvorfor, det er greit når dere er i nærheten, ikke ellers. Og ang skader så skal du være obs på at nettingbur kan gi forferdelig stygge skader veldig lett. Spesielt på hunder som har litt panikk og prøver og komme seg ut (henge fast og evt knekke kjeven/tenner når de biter på buret, ødelegge seg når de står å skraper/graver, sette fast føtter som igjen kan knekke eller rive seg opp om/når de får panikk), men også ellers, har feks vært borti hunder som ligger å sover på ryggen i buret, en fot har kommet imellom sprinklene og henger fast når hunden snur seg og skal reise seg opp.. Stygge skader kommer av sånt.
    5 points
  10. Vel, det spørs jo. Det er jo de som går over ild og vann for at hunden skal leve et par år til.. Det sier seg jo selv at det blir dyrt med cellegift og kneleddsproteser. Mange veterinærer virker også ivrige på å 'fikse' mest mulig. Ting som kanskje det heller hadde vært bedre å la hunden slippe... Kan jo ta et eksempel med egen hund, hun får fettkuler som kommer og går, og vår forrige veterinær var bombesikker på at dette var farlige saker som måtte fjernes. Det var nok kreft. Som sagt så gjort, det var fettkuler, helt ufarlige for hunden. Hun har fått et par nye etter denne episoden, vår gamle veterinær vil operere igjen, vår nye veterinær mener at det ikke er noe vits å utsette hunden for operasjoner. Man dør ikke av en fettkul. Det lønner seg med forsikrig ja, men det lønner seg også å være bevisst på hvilken veternær man vil bruke. Hør rundt, ring rundt og still spørsmål.
    5 points
  11. Skjønner godt at kompostgrinder ikke er et brukbart alternativ, det holder kun små valper av helt små raser. Derimot får du kjøpt tyngre, solide grinder av typen crufts, for eksempel. Strips på grinder til tak, og vips så har du en romslig og trygg binge. Om natta er dere jo hjemme, så da kan vel hunden selv velge liggeplass. Så får drre heller begrense bruk av binge til når dere ikke er hjemme
    5 points
  12. Pffffft.... var jo fint bilde, jo... .... (jeg tar IKKE på meg skylda dog... sonen hang... den hang veldig... og jeg refresha bare en gang...).
    5 points
  13. Endelig godfølelsen i treningen igjen. Ingenting har liksom fungert i sommer, men idag var det skikkelig morsomt å trene hund igjen. Skit samma at Pigg kom til å tisse på beinet mitt på veien ut av hallen.. idjit.. og at han skjellte ut ei vi trener med og noen tilfeldige skiløpere utenfor gjerdet. Vi fikk til masse bra og det beste av alt var at vi hadde det gøy
    4 points
  14. Beklager, dette blir et langt svar... Nå er min littegrann eldre, 11 mnd, men jeg husker det var mer utrygghet rundt 8-9 mnd alder. Jeg vil tro det handler om hormoner og modning, slik barn kan ha perioder der de blir mer engstelige. Vår ble engstelig i mørket ute, og også alene hjemme etter "sovetid". Nå også hender det at han kommer frem fra soverommet om kvelden for å se at vi er her. Artig nok gjorde han det akkurat nå, sitter i døra og ser på meg og gjesper litt. Jeg bare prater rolig til ham, så snur han og går og legger seg igjen. Vi har hele tiden jobbet for at han skal kunne være alene med tilgang til hele huset. Det krever tilrettelegging og planlegging fra vår side fordi vi må sørge for at han er passe mett, har fått gjort fra seg, har fått utløp for energien sin og har fått tid til å roe ned litt før vi går. Det krever også at vi rydder bort alt han kan få tak i. Kan dere evt. sette opp barnesikring rundt komfyren? Her har det skjedd mye de siste månedene. Før hadde vi kompostgrinder stripsa sammen på høykant vi kunne stenge av gangen med, rett og slett fordi han satt limt inntil døråpningen og prøvde å presse seg ut når vi skulle gå. Noe av det er modning, noe er rett og slett vane(han har blitt vant til at vi går og kommer igjen), noe av det er rikelig trening på sitt og bli... men nå trenger vi ikke grinda lenger, vi kan kose litt på ham i gangen og få et nuss på nesa når vi knytter skolisser og så bare gå fra ham. Nå har vi da en unghund som ser på alenetid som hviletid. Han får mat, han får en skikkelig tur, han får litt kos med tyggebein i fanget mens jeg styrter kaffe, og så får han noen timer i ro og fred uten noen som forstyrrer ham. En sjelden gang blir han rastløs eller oppgira av andre hunder utenfor, da kan vi komme hjem til noe han har fått tak i og ødelagt, men stort sett møtes vi av en søvnig og fornøyd hund når vi kommer inn døra. Han har et bur og sover i det noen ganger eller legger seg der med et tyggebein, men stort sett ligger han andre steder. Han flytter gjerne på seg både på dagen og på natta, og veksler mellom å ligge mykt, hardt, varmt og kaldt. Om natta sover han for det meste på soverommet sammen med oss fortsatt, så han er nok fortsatt litt utrygg i mørket. Han vekker meg for en tissetur i seks/sju-tida, så går vi og legger oss igjen. Han har ødelagt sin del av greier og skapt en god del frustrasjon, men det har roa seg nå. Og så lenge vi menneskene legger tilrette før han skal være alene så er han rolig og trygg hjemme. Om vi derimot stikker av når han er sulten og rastløs eller oppjaga så kan vi regne med å finne noe tygget i stykker når vi kommer hjem. Beklager, men jeg klarer ikke å se trass eller utfordring eller obsternasighet fra hundens side i det du forteller. Glem rangstige, dominans og sånt. Du har en unghund med en kropp som bobler av hormoner, som er utrygg alene, som trenger ro og forutsigbarhet. Forutsigbarhet skaper du ved å gjenta mønstre. Om hunden skal være alene fra morgenen av: frokost, tur, litt kos, ha det bra. Hver bidige gang. Gjør det samme hver gang dere skal ut. Du har også en unghund av en rase som trenger å løpe av seg, hvordan imøtekommer dere det behovet? Selv vår lille "selskapshund" trenger å få løpt fra seg et par-tre gnager i uka, vi jogger eller går steder i skogen der han kan løpe løs eller i langline. De løpeøktene sørger for at han får fysisk utløp for energien. Vi deltar også på lydighetskurs og miljøtrening, de øktene sørger for at han får brukt hodet og blir sliten mentalt. Så jeg ville sett på hva du kan gjøre for å trygge unghunden din, skape så faste rammer rundt henne som mulig og se på om dere kan øke aktivitetsnivået eller de mentale utfordringene litt.
    3 points
  15. Det varierer litt, men i det siste har L satt mer og mer pris på å bare leke for seg selv på ettermiddagen. Hun har alltid lekt fint for seg selv, men nå kan vi nesten bare snu ryggen til, både hjemme og borte, så er hun i gang med en rollelek med seg selv og bamser eller duplo e.l... H er jo fortsatt bare med oss hele tiden, han er jo bare 7 mnd. Av og til hjelper L med å lage middag, men i hverdagen merker jeg at det blir litt "tidspress" på middagen, så det er ikke alltid det passer. Skulle ønske jeg var flinkere til å slappe av litt med det så L fikk hjelpe til mer. Den ordentlige kvalitetstiden her er de gangen vi går hjem fra bh. Da tar jeg bussen opp dit med H og vi går hjem sammen i rolig tempo. Da har vi mange gode samtaler og L prater masse. Også er det kjempefint med det vi har begynt med nå med felles lesing og stelletid. H skjønner jo ikke mye av lesingen nå, men det blir en sånn rolig stund uten TV før leggetid og jeg tror det også bidrar til at han er så lett å legge som han er. Det er en fin tid på døgnet? Jeg tror forøvrig jeg har blitt flinkere til å se at det ikke skal så mye til for å skape gode øyeblikk. Før trodde jeg liksom at man måtte gå så lange turer og organisere så mye og dra så langt og ordne og fikse for å skape de gode øyeblikkene, men nå har jeg i større grad skjønt at det er kosestund på senga med bok og rusletur i nærområdet feks som gir de beste øyeblikkene i hverdagen?
    3 points
  16. Jeg er så enig. Å sette et barn 10 min i lekegrind mens man lager middag er en ting, det kan jo ikke sammenlignes med hele natten i bur, og om dagen i bur..... Om mitt barn hadde fått panikk i lekegrinden så hadde jeg ikke latt den sitte der og grine fordi den skal lære seg at det ikke hjelper å trasse, det hadde jo gjort hele situasjonen verre. Å da kjefte på den hadde jo bare gjort situasjonen verre, og samme med en unghund/valp som nå ikke orker å være konstant i buret fordi man ser på hunden som nederst i rangen og den bare må gjøre som man selv vil... De er ikke maskiner altså, og man bør prøve å tilrettelegge bedre.
    3 points
  17. To kasseroller fårikål på komfyren, snart ferdig
    3 points
  18. Det er ikke proteinivået som er problemet for dalmatinere, men purinnivået. Det er mye puriner i rødt kjøtt og innmat, så det kan du med fordel styre unna. Kylling har et relativt lavt nivå av puriner, og bør ikke by på problemer. Min hannhund, som fikk urinstein, fungerte fint på alle typer v & h. Raseforet fra RC er vel basert på eggprotein, så om du vil prøve tørt, så kan jo det være verdt et forsøk. Utslettet skyldes noe annet, men det kan nesten høres ut som noe de får om de blir litt fuktige (det er ikke våteksem, selv om det kan ligne litt), ellers er det desverre en del allergi på disse dyra
    3 points
  19. Sonen eller Siri. To muligheter.
    3 points
  20. Helt enig! Og jeg blir litt overrasket av og til når jeg ser bekledningen på små barn. På samme måte som når jeg nå venter to jenter, og folk spør om jeg har nok kjoler. Kjole? på nyfødt baby? Ikke tenkt tanken engang! På julaften eller i bursdag, ok. Men til hverdags er jo ikke kjole akkurat praktisk eller funksjonelt på en baby..
    3 points
  21. Kokte litt spaghetti til ho (grevlingen that is) i natt, var borte da jeg gikk ut på morgenen. Nå kan det være andre pastaelskere ute og suser om natten, men jeg setter en femmer på en mett grevling.
    3 points
  22. 2 points
  23. Ikke for å være slem og negativ... Men, en trygg og godt nok aktivisert hund, den sover natta gjennom. Uansett alder... Jeg ville tatt det som et tegn på at endringer må til, om den ikke kan gå løs om natta.
    2 points
  24. Jeg er en sånn som syns det er dyrt. Nesten 1000 kr pr mnd i markkurer og stempel fordi man reiser mye feks. Før de ble Anicura stemplet de gratis :/ Så sånt smått fjant syns jeg er irriterende dyrt.
    2 points
  25. Tja, forsikring koster ikke mange hundrelappene pr mnd for mange raser, og her har man jo da mulighet til å velge en rase som ikke er kjent for å være veldig syk og dermed koster mye mer å forsikre. I tillegg kan man jo sette av noen få hundrelapper pr mnd til en egen bufferkonto til hunden siden forsikring også har egenandel, eller i verste fall, om man er dårlig på å spare, ha et kredittkort liggende tilfelle krise. Jeg skal ikke bagatellisere dårlig råd, men det er nok ikke veterinærene som er problemet om folk ikke har råd til å ha hund, da det finnes muligheter som gjør at det er koster minimalt.
    2 points
  26. Det er faktisk ikke så stor forskjell på valpefor og voksenfor og det skal helst mye til før hunden blir så feilærnært at det går utover vekst eller noe sånt, så bare prøv voksenfor du. Alle mine har fått voksenfor før det som blir anbefalt fra produsentene, og mange bruker jo bare voksenfor hele tiden. Feks er det jo en del som forer på norwegian polar (de har ikke valpefor) og er jo ikke så lenge siden vom og hundemat kom med eget valpefor, før det hadde de ikke noe. Sist valp her fikk halvt om halvt med valpetørrfor og vom og hundemat med laks frem til sekken med tørrfor var tom litt før hun var 6 mnd, etter det så gikk hun over på halvt om halvt med høyenergitørrfor og vom med laks. Har ikke lidd noen synlig nød hun ihvertfall. Pote og øreproblemer er jo litt sånn klassisk allergisymptomer, men det kan jo like gjerne være enkelte proteinkilder hunden reagerer på i maten som lagermidd. Om det i det hele tatt har noe med maten å gjøre. Isåfall må man jo finne ut hva og dermed styre unna den proteinkilden. Ellers så kan det jo også være at hunden reagerer på husstøvmidd, det er det en del som gjør, og det har jo isåfall ikke noe med foret å gjøre. Dessverre finnes det ingen enkel måte å finne ut sånt på, man må nesten bare prøve seg frem, en ting i gangen, å se hva som funker/ikke funker.
    2 points
  27. 2 points
  28. En C-hofte er jo heller ikke en C-hofte... det kan være alt "pene" hofter uten forkalkninger, til "ødelagte" hofter med store forkalkninger, som bare vil bli verre og verre med tiden. I tillegg kommer jo det faktum at valpekjøpere ikke vil få dekket noe dersom deres hund skulle få HD, dersom man avler på C. Hos min rase ville jeg nok ikke avlet på C, med mindre det var snakk om en eksepsjonelt god hund på alle andre måter, med god HD-indeks og gode HD-resultater hos søsknene. Dessverre så ser det ut som at de som faktisk avler på C ofte har det stikk motsatt, dvs dårlig HD-indeks OG dårlige resultater hos kullsøsken.
    2 points
  29. De fleste oppdrettere på staff synes det er greit å avle på en c hofte ja. Da det er ca litt over 50% som er frirøntget av de "få" (jeg skriver få siden det er det når man tenker på hvor tallrik rasen er) veldig mange avler på urøntgete hunder og. Men spørsmålet er da om en hund med grad C er syk? Ingen av mine virker syke, Trym på snart 8 fikk en C grad når han var 1 år med forkalkninger på ene siden, aldri hatt problemer med de hoftene. Tuva på snart 7 har samme grad, dog uten forkalkninger, men hun har blitt brukt "hardt" og har heller ikke hatt problemer. Kanskje problemene kommer senere? Men de er klinisk friske nå, og er det ikke det man lærer på f.eks oppdretterskolen at man skal avle på klinisk friske hundet og ikke la en C hofte bety slutten på en avlshund?
    2 points
  30. denne samtalen har vel jeg og @Stine hatt før.. Og på feks rottis, er det nei nei å avle på c-hofter.. Da skal det være en ekstremt god grunn, og den finnes egentlig ikke.. Selv om indexen er god og hunden har null plager.. På staff er det mer godkjent, som jeg har skjønt? Så tydeligvis veldig avhengig av rase til rase..
    2 points
  31. Vi har noen slike bilder vi også Heldige unger som får vokse opp med firbeinte søsken, synes jeg immunforsvaret burde være ganske godt i allefall, her spises ting etter "litt til meg og litt til deg"-prinsippet
    2 points
  32. Enig! Vi fikk masse åletrange jeans til guttene i gave. Eh hallo. De ble ikke brukt for å si det sånn.
    2 points
  33. Glad jeg har gutter når jeg leser her Vi har diskusjoner om klær, men det er gjerne når de vil ha samme, og vi bare har én. Eller når de bare har slått seg vrang og ikke vil NOE
    2 points
  34. Eldstemann her insisterte å ha på seg en rutete skjorte. Ahr, ahr, ahr gjentok han. Det gikk etterhvert opp et lys for meg, faren hadde maken ruter på en av skjortene sine
    2 points
  35. 2 points
  36. Ser på siden til ei som har delt flittig at alle har fått hjem
    2 points
  37. 2 points
  38. Så herlig at ungfjompen likte den bildene taler i allefall sitt tydelige språk Ja, de med pip og strikk er bredere enn de vanlige, og kan dermed bli litt vanskeligere for små munner å bite over. De fleste har ikke problemer i det hele tatt, mens noen synes det blir litt for stort Har vanlig størrelse med strikk, ja de har ikke pip i seg, og da er de mye smalere og lettere å bite godt over Du finner dem her, men jeg ser det kun er en igjen, i rosa Skal sy opp flere, men har vært i skikkelig dårlig form i et par uker og ligger litt bakpå med produksjon og påfylling av mer leker. Om du ønsker å eventuelt forhåndsbestille så er det bare å sende PM, så settes du på lista
    1 point
  39. Jeg forstår faktisk veldig godt at veterinærbesøk er en økonomisk kjempeutfordring hvis man lever på veldig lite penger, og det er det for eksempel mange unge mennesker som gjør.
    1 point
  40. Ting koster, selvsagt, det er vell få av oss som synes at dyrlege generelt er billig, men det har jo ikke så mye med artikkelen å gjøre. Har man råd til å reise så mye og ha flere hunder (regner jeg med når det blir 1000kr i markkur?) så er det vell ikke snakk om å ikke ha råd til å ha hund lengre. For det er jo ikke akkurat sånn at reiser og ormekurer er noe man må gjøre for å kunne ha hund eller livsnødvendig behandling som man må kunne stå for når man har valgt å ta ansvar for et dyr.
    1 point
  41. Tusen takk! Sender deg pm om jeg lurer på noe!
    1 point
  42. Funker bra å fryse lasagne
    1 point
  43. Han heter Ludwig Han er en fantastisk hund!
    1 point
  44. Campus inkrement kan være til støtte, ndla som har masse oppgaver og videosnutter. Gamle eksamensoppgaver og google forskjellige regnemåter, finnes tonner av videoer på youtube nå også. Ellers lykke til. (PS jeg er 1P lærer, send en pm om du lurer på noe)
    1 point
  45. 1. Godt mulig han kan holde seg, men synes uansett du burde fortsette å lufte han midt på dagen. Han er fortsatt veldig ung og hunder er flokkdyr, det er rett og slett lenge å skulle være alene en hel dag for en så liten tass. Og det er ikke sikkert han holder seg heller, det er forskjell på dag og natt, jeg holder meg stort sett hele natten jeg også, men må gjerne på do flere ganger ila en arbeidsdag. Kommer nok litt an på hvor mye de sover og hvor tungt de sover, og evt hvor mye de drikker osv. 2. De trenger absolutt ikke full fart hele tiden hver dag, noe bør de jo få de fleste dager, men man trenger liksom ikke 3 timer med ting som skjer hver dag nei Og noen rolige dager fra tid til annen blir det nok på alle hunder, det er vell nesten ikke til å unngå, mulig det kan være kjedelig, men det tåler de innimellom. Å få være med å gå til og fra, samt hilse på barn og hund høres ut som en helt grei litt rolig dag det, som valpen helt sikkert er ganske fornøyd med. Egentlig bare fint at de venner seg på sånt med en gang. 3. Valpen våkner nok uansett ja når det livner til rundt den, ettersom han er såpass ung enda og allerede er såpass lenge alene mens dere er på jobb så ville jeg personlig fortsatt å ha han på soverommet om natten en stund til. Og ellers så er det vell bare fint at den får våkne å være med på det som skjer før dere drar, så får den liksom strekt litt på bena og vært litt i aktivitet før den på nytt skal legge seg og sove når dere drar på jobb
    1 point
  46. 1: Jeg ville fortsatt å lufte midt på dagen en stund til. 2. Roligere dager innimellom går helt fint 3. Valpen vil våkne uansett, om den er klar for å starte dagen, så la den sove der dere finner det best.
    1 point
  47. Se på fineste Hottie til @Raksha Snakker om å kle navnet sitt, eller?
    1 point
  48. Ikke bare er Twiggy vakrere enn vakrest men hun er drit kul også! Digger den frøkna
    1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...