Gå til innhold
Hundesonen.no

Påstått tapt ære har hittil kostet en kvart milion.


Guest vivere
 Share

Recommended Posts

Er dette virkelig hva det faktisk ser ut til å være - tidenes dårligste taper?

(Jeg tror jeg kjenner et par heite kandidater til denne tittelen, og blir jo veldig nysgjerrig av å lese dette. Men artikkelen sier jo lite, ikke en gang noe om hvilken rase det er snakk om..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Hun ville dra saken for retten da det ifølge henne selv hadde store økonomiske konsekvenser for avlsvirksomhet, oppdrett og salg av valper at hun var utestengt i ett år.

Jøss så rart, økonomiske konsekvenser? Når det i følge de det angår ikke er penger i oppdrett? :o

Kvinnen kunne ifølge dommen ikke dokumentere dette økonomiske tapet.

Naturligvis litt vanskelig å dokumentere svarte penger og ett ev. tap av de. :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

også må vi se på hva dommer ikke har gjort og gjort i saken. Meldt den direkte til klubben etter flere uker f.eks. Holder ikke med noen av de involvert, men her er det mer som spiller inn, ikke bare den kranglete utstilleren. Tror dommer også er en anelse kranglete ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare jeg som er forundret over at det ikke er flere slike saker?

Det er jo tidvis ikke alltid like gemyttelig i hundemiljøet liksom...

Veldig enig - og jeg sier ofte at det er rart ikke dette er hverdagen til endel utstillere og dommere.

Etter +30 år i hundelivet stopper det fremdeles ikke å forundre meg hvor utrolig slemme og ondsinnet folk kan være mot andre. Hvor "ekle i kjeften" noen er og hva enkelte greier å si til hverandre.

Samtidig som NKK verner om sine dommere og støtter opp slike konfrontasjoner med aktivitetsforbud og alle mulige straffer, så er det jo en kjennsgjerning at bråk innad i raseklubber er noe de ikke har det minste ønske om å hjelpe til med å rydde opp i.

Det er utrolig mange herlige mennesker som blir "utbrent" av klubbarbeid raskt og effektivt bare pga skittkasting og slik oppførsel som her omtales. Det synes jeg er veldig, veldig trist.

Susanne

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt av greia her er visst at utstilleren er av den oppfarende typen, som høylydt blåser ut idet hun er misfornøyd, men som deretter avreagerer kjapt. Men dommeren har vel sett seg lei på dette, og følte at nok er nok.

Å gå til rettsak når man har blitt utestengt for andre gang er ikke det jeg kaller kjapp avreagering... Når man vet man er storkjefta og høylyd må man tåle svar på tiltale, og ta den den sure svie med et smil.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...