Jump to content
Hundesonen.no

Nettan

Medlemmer
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Nettan

 1. Nettan

  Kløv trening

  Takk for svar ? Ser for meg at vannflasker som ikke er fulle vil skvulpe veldig, og bli ubehagelig å bære? Ellers så var poser med erter, ris og sand smart. Ris har vi jo alltid i hus? Egenvekten på kløven regnes selvfølgelig med. Akkurat nå har vi en billig ikke super utgave, men den duger en stund som øvelse kløv. Men skal kjøpe en ny da han skal ha den på over tid, og med mer vekt. Hvor mye kan jeg starte med på en Staff/ Labrador på 24kg?
 2. Nettan

  Kløv trening

  Jeg har skaffet kløv til Marco. Han har gått en del med den uten noe i hittil, for å vende seg til den. Men hva er fint å putte i sånn i starten for å få lik vekt på begge sider? Han spiser bare Vom, ellers hadde jeg brukt tørrfôr i små poser.
 3. Fikk selv en verandaleppe for en tid tilbake da Marco absolutt skulle hoppe over fanget mitt på vei ned fra sofaen. Han har aldri bitt så det kommer blod, men jeg har kronisk blåmerker etter hans klønete kroppskontroll ? Den mur klompen av en kropp er ikke akkurat myk å kræsje med ? Men med valper må man passe på når de er rundt barn, for de kan bli ivrige med tennene.
 4. Hvilke dråper bruker du?
 5. Er helt slutt på at han får sove i sengen siden han ligger så urolig at det er håpløst ? men vi har kun sovealkove uten dør, så han sniker seg opp i sengen da han er alene. Takler fint å ta i de, selv om jeg synes de er disgusting ? Måtte bruke neglene som pinsett på den jeg fant nå siden vi var i parken, og ikke skulle hjem på en god stund. Ville ha den vekk med en gang! Noen som har fått reaksjon på dråper?
 6. Har ikke brukt noe på Marco enda siden vi bare har vært i Oslo eller i Kongsvinger, og ikke har opplevd flått på mange år. Har vel funnet flått 3 ganger på 15 år. Men i går fant jeg en, og vi har ikke vært utenfor ring2 på over en uke. Så tydeligvis har de små ekle greiene kommet hit også ? Hva bruker dere andre til deres hund/hunder? Kan 0 om flått middel?
 7. Det hadde vært kjekt å ha nå ja. Kan hende det blir en etterhvert. Nå ser det faktisk ut til at det roer seg ned. Så får tro det stemmer ? Den er forsåvidt enkel, men den kommer seg inn over alt. Fant pels inni bh'n i går liksom. Kjente noe som stakk i huden, og det var ett hår fra Marco ??
 8. Nei blir å ringe de over påske om det ikke har roet seg da. For da bør han både sjekkes og ha en eventuell få en B vitamin sprøyte. For da har han røytet lenge nok til at den vanlige røyte perioden er ferdig. For er vel på rundt 4uker nå. Har begynt med olje i maten. Er helt sykt hvor mye pels som fyker rundt om dagen. Filteret i tørketrommelen er stappfullt, og nå hadde jeg ikke støvsugd på to dager for har ikke vært i form. Å det er hybelkaniner av den korte pelsen, og små har over alt ?? Nei er usikker selv på når siste valpe pelsen drar ?
 9. Marco sin mage er endelig i orden etter mye hit og dit. Han får nå Vom og Hundemat Puppy eller 25, ettersom hvilken de har inne. Han får også litt ris og grønnsaker innimellom. Han tåler begge to godt. Men røytingen blir ikke bedre, og han røyter noe ekstremt. Nesten så jeg tror han ender opp uten pels snart. Kan det være at han trenger litt olje i maten, eller kan det være stress? Han stresser ikke noe inne, og har veldig avknapp inne, men ute er han ekstremt opptatt snusing for tiden og merker han er mye mer på enn før. Han har også begynt å pipe så fort vi stopper opp, noe han ikke har
 10. Kommer ann på hvor ille, men da Marco fikk diaré sist så var det ikke sjans til å komme seg ut i tide. Så da ble det mye vasking i løpet av natten. Ble 0 søvn på noen av oss, så ble hjemme dagen etter med fri uten lønn.
 11. Noen som vil være med oss å gå turer? Mine venninner har ikke hund, og er veldig opptatt med sine små barn. Min søster stakkars blir dratt med ut på tur med oss hele tiden, noe som er kjempe koselig. Men Marco hadde hatt godt av å gå tur med andre hunder innimellom også ? Marco er en 15mnd staff og labrador blanding. Han er veldig snill med alle han møter, og får hele tiden skryt i møte med andre hunder at han er så snill og underdanig. Ønsker at han forsetter på denne måten, så hunden din må være snill og grei med andre ? Vi bor ved Alexander Kjellands plass, så lett å komme seg run
 12. Skal se episode 3 etterpå, men hittil så liker jeg det godt. Men synes det er rart at eieren til Mali ikke har fått beskjed om å sette på munnkurv, og gå lange turer før hun trener på å få slutt på bitingen uten. Hun har jo energi herifra til *******, og da er det jo håpløst å trene. Ellers så er jeg enig i at det er synd på Anton ? Å ble noen tårer av historien til eierene til Iris. Det er min største skrekk at noen sånt skal hende ? Pippilotta i flexi er jo til å få dilla av, hadde klikka hadde jeg møtt på de ute på gata sånn.
 13. Burde selvfølgelig fått med at han er 1 år, 25kg og får 3% i hovedinnlegget ? Skrev i pausa på jobb, så gikk litt fort ? 9kg sekk hørtes ikke dumt ut. Må se om de har det rundt her. Han sliter vel ikke med å holde vekta, bare at han skal ha mer Vom pga alder og vekst. Så om ham får mindre blir han litt tynn. Synes tørrfôr valg er noe ordentlig styr. Har måtte bytte flere ganger på nesten katter og hunder jeg har hatt, for de fungerer ulikt på de forskjellige typene.
 14. Har ikke plass til 20kg blokk, så har enten kjøpt 5kg eller 500g pølser. På Oslo City sin dyrebutikk er det 188,- for 10 pølser. Så ikke krise dyrt, og han vil få det om jeg ikke finner noe tørrfôr til å blande med. Tenker også at tørrfôr er enkelt når vi er borte ? Samboer tar helt feil ang lite bæsj, men synker jo ikke inn ? Han er 25kg. Han er Staff mix (naboens labrador er nok synderen), og akkurat fylt ett år. Han blir nok litt under 30kg ferdig utvokst. Han trenger ca.800g om dagen for å ikke bli for tynn. Han ble for tynn da han fikk 2% i starten. Han er veldig aktiv, så
 15. Når jeg fikk Marco så fikk han Eucanuba Growing Puppy, men merket at han ikke er noen fan av det. Han spiste lite, og bæsjet myyyye og en del løs avføring. Mye gas også, og det stinker helt sykt vondt ??? Endte opp med Vom, og han elsker det og fungerte bra på det, men det blir veldig dyrt å fore med nesten 1kg Vom om dagen. Samboeren min mener også at han bæsjer for lite med det. Han forstår ikke greia med at lite bæsj er bra. Kjenner jeg er lei av maset om akkurat det der ? Har prøvd å blande Vom med tørrfôret, og det funket bra en stund. Men nå har vi hatt noen runder med sk
 16. Den ut gikk da de ikke hadde den på Musti Bogstadveien ??
 17. Endte opp med en liten freesbie i myk gummi. Han gikk gledelig å bar på den på tur i dag, så nå må jeg bare få inn kaste teknikken ??
 18. Noen av tingene der kan nok funke ja ? Må flire litt av utseende på noen av de greiene der men ??
 19. Min hund drømmer også veldig når han sover om natten. Det er så og si hver natt. Hjelper å snakke rolig til han heldigvis. Har hendt ett par ganger at han hopper opp og bjeffer. Han våkner av at han bjeffer i søvne tror jeg, og er helt rar når han ser rundt seg. Skremte meg skikkelig en natt her for noen uker siden. Det rare er at han aldri bjeffer ellers, har boffet ett par ganger om han hører fremmede i gangen (kan telle på en hånd) Men aldri bjeffet sånn som når han sover. Sikker på at han vekker hele bygget en natt her ? Han er jo både omplasserings hund, og vet han var veldig my
 20. Dummy i stoff vil bli så sykt møkket og våt at det utgår. Var inne på tanken til det ble det været som er nå i Oslo om dagen ☔ Ser jo hvordan tennisballen blir seende ut, så den havner i hetta på jakken oppi en bæsjepose ? Kong Extreme kan nok funke, for prøvde vanlig frisbee, og den levde i hele 5min ? Får rett og slett ta en tur i dyrebutikken I morgen, og se hva jeg finner. Kjente bare at hode var helt tomt for ideer i sta ?
 21. Noen som har tips til noe annet enn ball man kan bruke når man "kaster ball"? Min hund elsker å kaste ball, men han vil veldig gjerne bære på denne ballen på vei hjem. Noe som er helt greit, men det forsvinner en del baller på den måten. For når han skal lukte på noe, så slipper han innimellom ballen, og den ruller av gårde og blir borte uten at vi ser det. Under en bil eller ut i veien sånn at den bare må få lov til å forsvinne er en klassiker. Gjerne noe som ikke snø og møkk fester seg til sånn som det gjør på tennisballer ?
 22. Spurte henne jeg også faktisk, men har ikke sett noe svar enda, så takk for hjelpen ?❤️ Har ett belte, men tenker mest når jeg må ha sekk også ? Takk ? Skal se om jeg klarer å mekke en løsning selv. Så veldig dyr sekk gidder jeg ikke å kjøpe, for det blir den ikke brukt nok til ?
 23. Ja, og om ikke så må jeg ha en ny tursekk. Så da er denne ett godt alternativ i såfall. Har laget egne løsninger på ting før, så ikke noe nytt for meg i safall ? Han har vært ille på og trekke, men har jobbet beinhardt med det siste ukene. Snakket med en som kjenner han fra han var valp, og fra før jeg fikk han. Å han merket en stor forbedring. Han sa at han hadde vært ekstrem på å trekke, og sta som ett esel?? Så han så helt annen hund etter at jeg fikk han. Han har tatt greia kjapt. Han forstår at han ikke kommer noe sted om han drar, og at han i hvertfall ikke kommer bort ti
 24. Smart løsning ? Litt usikker på hvordan det funker med en på 23kg, og enda ikke ferdig vokst ? men en mulighet å teste i hvert fall
 25. Han trekker ikke veldig om han ikke får lov. Han svinser my hit og dit derimot. På sånne turer har han ekstra langt bånd så da blir det lite trekking. Det belte jeg har nå, er med stor taske på, så blir ikke plass. Liker det heller ikke veldig godt, for det sklir opp hele tiden
×
×
 • Create New...