Gå til innhold
Hundesonen.no

P.I- C Kull, Langhåret Collie


Perfect Image
 Share

Recommended Posts

Pedigree

Dette er andre gang jeg prøver på dette kullet, da vi var for sent ute forrige gang. Simi er ei utroolig søt tispe, som vil alle til lags. Hun er lærevillig og herlig å jobbe med, men bærer fargen sin og litt blond :) Hun er kjempesøt mot andre dyr, utadvendt mot mennesker men har ikke noe særlig utpreget lekelyst. Har en god avreaksjon, og er med overalt med samme positiv spirit uansett hva vi gjør. Vi trente tidligere mye blodspor, og hun var kjempeflink. Men så dabbet interessen min av desverre :P

Oscar er en helt fantastisk hannhund som lyser verdighet og stoisk ro. Han er utrolig utadvendt, har lekelyst og virker ikke til å være sin alder i det hele tatt (Han var 8 når jeg var der, det begynner gjerne å merkes på Collies da.) Han har gitt noen flotte avkom med godt mentalitet i Sverige, Finland og Tyskland. Han er drømmehannhunden min på veldig mange måter, og jeg ble rett og slett bergtatt når jeg var der nede sist, tilstedeværelsen hans er ikke til å slå feil på- For en hannhund!

AA A
HD B
CEA Go normal som voksen
CAC&BOS

486734_10151577043285256_58807074_n.jpg?

1461806_10151965833325256_646651668_n.jp196351_10151347629160256_83874412_n.jpg?

10313507_10152527808450256_8522340207365

533101_10150698008445256_1977407477_n.jp

X

Int Dk N uch KBHV’ 09-13 VWW'14 Pahlex Dollar N Dime

HD A
CEA CLEAR

bca22da8-cb8b-4252-b120-38bd3ef42733nrie

7be98687-63c7-4d60-bd5d-c878b66e3b11nrie

05cd5ee3-ca28-41db-ab33-78804d68d1ebosca

3824d5c9-b3bc-49e3-9b96-7c84939f24d7hep(

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 164
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Endte opp med 5 tisper og en hannhund Alle soble i forskjellige nyanser, ser bedre når de er tørre. 4 tisper med hel krage, en med halv liten på den ene siden og en hannhund med diamant form i nakken

Jaaaa! Etter nedturen igår kom oppturen idag Minst 5-6 bebiser ventes De var små enda, så hun ville ha regnet termin fra siste parringsdag. Herlighet så glad jeg er nå! Går virkelig opp og

Nå er valpene fordelt: Havanna flytter til Lillestrøm og heter P I Calling The Shots Iona flytter til femundsmarka og heter P I Causing A Fever Ziir Rio flytter til Oslo og heter P I Chasing Sha

Posted Images

Sonen blir et farlig, farlig sted fremover. Både dette kullet og Arya sitt kull.... :wub: Krysser fingrer for full klaff denne gangen, det MÅ bare bli valper :D Og det kommer sikkert til å komme en vakker, vakker tispe med omtrent samme farger som sin far. Og hun kommer til å bli smashing!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sonen blir et farlig, farlig sted fremover. Både dette kullet og Arya sitt kull.... :wub: Krysser fingrer for full klaff denne gangen, det MÅ bare bli valper :D Og det kommer sikkert til å komme en vakker, vakker tispe med omtrent samme farger som sin far. Og hun kommer til å bli smashing!

Jeg HÅPER virkelig det! Oliver, hennes halvbror (Og han er barnebarn av Oscar- På den siden han ikke er i slekt med Simi :lol: ) har nettopp fått et kull på 9 stykker i Sverige, der 6-7 var skygget som Oscar er :) Gleder meg til å se hva dette kullet gir.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg HÅPER virkelig det! Oliver, hennes halvbror (Og han er barnebarn av Oscar- På den siden han ikke er i slekt med Simi :lol: ) har nettopp fått et kull på 9 stykker i Sverige, der 6-7 var skygget som Oscar er :) Gleder meg til å se hva dette kullet gir.

:D Får håpe du er like heldig med dette kullet! Det er sååååå pent med mørk(Skygget?) sobel :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja :) Uansett så flytter en av døttrene derfra til meg, eller ikke til meg da- Men jeg eier den og hun bor på for :) Det kullet er i slekt med mitt kull på begge sider forøvrig :lol:

Oh, spennende da! :D Jaja, gode linjer er verdt å ta vare på :D Skal du beholde/sette ut på for valper fra både dette og Arya sitt kull også? :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
    • Han raser opp i vekt han der. I går var vi på miljøtrening med valpekurset, og fikk veid han inne på en dyrebutikk. Nå veier han 10,3 kg 🤯 Kan ikke tro at den lille valpen er så tung allerede! Vi har hatt mange gode dager i det siste, og noen utfordringer. Som gjeterhund så har han altså begynt å reagere på biler, joggere, syklister, folk på sparkesykler. Men vi har jobbet masse med det, og det er allerede blitt mye bedre ☺️ Vi må bare fortsette å jobbe med det tenker jeg. Ellers har han hatt mange dager uten uhell inne, og han er begynt å gi beskjed ved å skrape på enten altandøren eller ytterdøren. Så det er bra! 😄 På tirsdag er siste dagen av valpekurset. Kjedelig! Det har gått så fort. Syns det har vært fint å ha en fast ting i uken å dra på med han, i tillegg til noen som setter øvelser som skal trenes på, slik at vi må trene på de øvelsene til neste kurskveld. Så jeg er litt gira på å lete frem et nytt kurs allerede. Vi får se hva jeg finner. Det er sikkert ingen kurs før etter sommerferien uansett.
    • Du sier at hunden ikke har vist aggresjon, men at den har knurret flere ganger. Og blitt oversett eller irettesatt for det. Her har det kommet så mange advarsler og så mye undertrykking av signalene at det til slutt har tippet over. Hunden trenger en eier som forstår og leser signalene dens, og respekterer grensene. Og det kan ta lang tid å bygge opp igjen den tilliten som er brutt. Hvis eier er villig til å lese seg opp, gå kurs og få veiledning innen språk og adferd, så kan det nok gå. Men de begynner ikke på scratch, men på en ganske dårlig negativ. En dominant hund er ikke stresset og utrygg, og dette har ingenting med det å gjøre. Jeg ville omplassert, med mindre eier OG familie er innstilt på en vesentlig endring og jobb med hunden. Og da til noen som kan og er innstilt på de samme kriteriene. Problemet er nok bare at det er mange nok omplasseringshunder med de problemene og for få folk med kompetansen til at det er realistisk å finne noen.
    • Hva ville dere gjort i denne situasjonen? Voksen omplasseringshund som eier har hatt noen få måneder, hund har knurret på eier noen få ganger tidligere. På tur så havner båndet bak beinet på hunden, eier bøyer seg ned for å løfte opp beinet og fjerne båndet, hunden knurrer da på eier. Igjen havner båndet bak beinet og eier bøyer seg ned og da biter hunden såpass at hånd måtte sys 15 sting.  Hunden er stresset ute når den møter andre hunder men rolig hjemme. Ikke vist aggression tidligere, knurret noen få ganger når feks blir holdt for å fjerne flått, klippe klo.  Eier har vært streng tidligere på tur, gjentar kommandoer med streng stemme flere ganger helt til hunden hører etter. lagt hunden i bakken 3x tidligere for å "vise" hunden hvem som er sjefen når den har hatt stress reaksjon i møte med andre hunder.  Kan det være en reaksjon på en allrede stresset hund som ikke håndterer ny eiers strenge væremåte ? Eier er også kosete og mild så ikke kun streng altså.  Kan eier stole på hunden igjen ? Blir det lettere for hunden å bite igjen nå ? Kan hunden snus med positiv belønnings basert trening uten streng tone og sjefete trenings metode ?  Litt spent på svar da jeg har ment at eier har skapt mer stress i hunden med denne strenge "jeg er sjefen" metoden og selvom dette er en rase som kan prøve seg på rang stigen så mener jeg dette er basert mer på frykt og stress hos hunden en dominant oppførsel.  Hva ville du ha gjort i situasjonen ? Vurdert omplassering, avliving da hunden har bitt et menneske ? Forsøkt positiv hundetrening med fokus på mental trening ? Ville du tørt å ha denne hunden rundt en tenåring ?   
    • Vet beds kan man enkelt klippe til selv og er veldig populært for bruk i bilbur. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...