Gå til innhold
Hundesonen.no

Trekkbelte


Recommended Posts

Hei!

Jeg går mye i skog og mark med hundene mine, og syns det er veldig godt med ett trekkbelte slik at jeg har hendene mine fri. Jeg har ett trekkbelte nå, men det sklir bare opp i korsryggen hele tiden, og det er i grunn ganske ubehagelig.

Så, noen som har ett godt og solid trekkbelte å anbefale? Det må være av kvalitet og holdbart, da jeg går med to hunder i samme belte så godt som hver dag.

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 63
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Baggenbeltet Der går det også an å få kjøpt reimer man har mellom beina så at beltet ikke glir opp i livet.

Jeg er fornøyd med Gaupa-beltet: http://hundsomhobby.no/nettbutikk/hundeutstyr/trekk-og-bruksutstyr/belter/gaupa-snorekjorebelte-detail Sitter godt på rumpa både på skiturer og vanlige turer.

Finnes kjørestrikk med hanefot. Non-stop har det f.eks. Kommer til å bruke det til hundene her etterhvert som valpen blir voksen.

Jeg syns Baggen er noe herk så jeg prøver Manmat når mine Baggen dør. Baggen er klumpete,varme og glir oppunder armene om du løper i terreng med litt høye hunder foran deg. Om du skal bevege deg litt selv er et ikke så veldig stas med alt det seletøyet mellom beina?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker Baggenbeltet, og selv om jeg har en figur om gjør at andre belter sklir oppover, har jeg aldri hatt det problemet med Baggen. Sitter det rundt hoftene når jeg starter turen, gjør det det når jeg er hjemme igjen også. Kjøpte sånne "sele-greier", men har aldri hatt bruk for det. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror kanskje at de fleste belter som skal sitte rundt hoftene (og ikke har noen nedholdermekanisme) vil gli opp hvis man har litt rumpe og går i terrenget. Jeg har ikke brukt stroppene når jeg går vanlig for da synes jeg baggenbeltet holder seg greit, men bruker stroppene når jeg går på ski.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Har brukt baggen og det var i grunnen noe herk inntil jeg fikk slitt på det så det ble mykt. Men jeg må bruke det med beinstroppene for elelrs hadde det vært oppe i livet og det er ikke godt med trekkmonster på 30 kg. Kvaliteten holder

Skal du kjøpe et belte som sitter skikkelig så vilel jeg gått for et som har beinstropper i en eller annen form.

Noen er skapt san at alle belter sitter og noen er skapt san at en må ha beinstropper fr at beltet skal sitte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er passe fornøyd med baggenbeltet. Man må nesten ha reimene som går mellom beina skal man bruke det.

Det jeg er mest missfornøyd med er at baggenbeltet mitt ikke har tålt en husky som har vanvittig trekklyst (har også gått med en BC på 30 kg som trekker moderat). sleit ut et strikk på under et år, og deler av "lommen" strikket ligger i er kjempe slitt etter gnissingen mellom strikket og "lommen".

Så hvis du har hunder som trekker moderat så er det et fint belte, men har du hunder som trekker veldig hardt og mye så syntes jeg beltet er for "pinglete".

Hvis du skal ha et belte som sitter på hoften så må du nok uansett ha et med bånd mellom beina, det er min erfaring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Manmat eller Zero DC sine belter er best synes jeg. Brede, men tynne. Strikk order jeg selv, og trekket blir behagelig. Jeg bruker mest det fra Zero DC da jeg kan henge nakkeliner, kniv og turkopp i ringer på siden av det.

Baggen stoler jeg ikke på etter at strikken røk på midten bak. X2 strikk, brukt med husky.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har Baggen og er kjempefornøyd. God kvalitet og behagelig å ha på. Syns ikke det er klumpete, selv ikke til jogging, og jeg er ikke særlig stor selv. Bruker de reimene som går mellom beina ellers sklir det opp, men merker ikke noe til dem, de er ikke i veien eller noe slikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow, er det bare jeg som har hatt super-dragende hund og hatt Baggen-beltet i en halv evighet? Kjøpte det for iallefall 5 år siden, og har brukt det på en helt annen måte enn man skal. Fester de to karabinkrokene i hverandre med den ene siden tredd gjennom håndtaket på flexi-båndet. Har en labrador på 30-33 kilo. Hun drar, røkker, har jevnt drag, etc... Mer enn en gang har jeg stått som en fjær og svaia pga en katt som kom forbi...

Sitter som et skudd gjør det også, uten "lyskestroppene", for jeg har det rundt hoftene :)

Så +1 for baggen (X2 med refleks rundt).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Jeg syns Baggen er ett veldig godt belte, sklir ikke opp når man bruker hoftestroppene og liker godt at det er strikk i selve beltet. Men min terv på 30 kg har røket ene spenna på siden, og beltet er helt utslitt nå etter ca 3 år. Både strikken og selve beltet er så slitt at jeg ikke hadde turt å bruke det på hunder jeg ikke egentlig kan ha løs.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Baggenbeltet er FANTASTISK! :) Beltet + universalkobbel frå Trine er heilt knall å gå på tur med :) Det beste med beltet er at en sleppe den plagsomme kobbel-feste-kroken som er på dei fleste andre belter, den kroken som er umulig å få noko til å henge fast på;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har baggen beltet :-) Jeg har stroppene, men har ikke montert dem. hehe! Jeg har to hunder på 38 og 21kg... Og har gått med en tredje hund på 24kg i samme beltet sammen med mine egne to hunder ;) Har hatt beltet i 3 år og det ekke slitt at all.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Problemet med Baggen for min del (i tillegg til at det er ulidelig varmt med så tykt belte) er at det er for tykt rundt hele. Det er foran som er problemet og som gjør at det sklir opp når man løper og da særlig i terreng. Når beltet ligger der det skal,altså rundt hoftene ligger det også over lårhalsen eller hvordan jeg skal si det og når du beveger beina mere enn litt ,vil naturligvis øvre del av låret flytte beltet oppover. Det er jo polstret og sådær 15cm bredt rundt hele. Skulle vært et smalere stykke fremme så hadde det vært bra. Strikken går å ta ut heldigvis for den gir noen ubehagelige rykk med store hunder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...