Gå til innhold
Hundesonen.no

Baketråden!


ida
 Share

Recommended Posts

  • Svar 200
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kaken ble en stor suksess, masse skryt for utseende og smak! Gøy.å lage kake når resultatet blir så bra  

Men den smaker godt selv om marengsen blir litt trist. I familien min heter kaka "verdens beste", så noen ganger får man servert "verdens beste takras"  om noen har plagdes litt med bakinga 

Jeg har lekt litt med konditorfarger i helga

Posted Images

19 timer siden, SFX skrev:

Jøss, det er jo suverent - tusen takk for hjelpen!

Jeg lurte deg visst litt, det var 8 i pakken :aww:

I dag har jeg bakt kakemenn til en bekjent som er syk og trengte hjelp med å få ordnet slike ting til jul. Så da har jeg fått testet tusjene litt mer enn i går, og jeg er enda mer fornøyd med de! :D

 

20161203_094410.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Annik skrev:

Jeg lurte deg visst litt, det var 8 i pakken :aww:

I dag har jeg bakt kakemenn til en bekjent som er syk og trengte hjelp med å få ordnet slike ting til jul. Så da har jeg fått testet tusjene litt mer enn i går, og jeg er enda mer fornøyd med de! :D

 

20161203_094410.jpg

Så fine de ble!

Jeg trenger egentlig bare en svart penn for å lage snømannfjes, men da har jeg et sted å starte letingen når jeg ikke fant på Rema.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Annik Karamelloppskrift? Jeg får virkelig ikke til de karamellene!

Og takk for tips om konditorfargetusj, det blir mase søl med konditorfarge og pensler når ungene her skal pynte!

I går laget jeg strull. I fjor ble de bare myke, så jeg laget sammen med bestemor for å lære hva jeg gjorde feil. I år ble de sprø med en gang, men så myke igjen ganske fort. Hva ER det jeg gjør galt!?

31025905590_9d6cb35fb5_b.jpg

I dag laget jeg peppernøtter med tante og samboeren hennes, og de ble akkurat slik de skulle. Det blir ikke jul uten peppernøtter!

30573581304_1cae510a92_b.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, SFX skrev:

Så fine de ble!

Jeg trenger egentlig bare en svart penn for å lage snømannfjes, men da har jeg et sted å starte letingen når jeg ikke fant på Rema.

Svart var det i den, så da burde det gå fint :D

2 timer siden, simira skrev:

@Annik Karamelloppskrift? Jeg får virkelig ikke til de karamellene!

Og takk for tips om konditorfargetusj, det blir mase søl med konditorfarge og pensler når ungene her skal pynte!

Jeg bruker denne, og er iallfall veldig fornøyd. Det viktigste er å følge med temperaturen. Heller bittelitt for varm, enn bittelitt for kald :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle lage sjokoladeplatekake no.. Godt fornøgd når all røra var fint fordelt utover langpanna... og på benken står det ei skål med smelta, avkjølt smør og smiler..... :) 

... ikkje anna å gjere enn å tømme røra tilbake i bakebollen, vri bakepapiret, tilsette smør og prøve igjen :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
7 timer siden, Annik skrev:

Fletteloff i går, horn med ost og skinke i dag :P

Snapchat-1041871540.jpg

20161228_063404.jpg

Jeg må bare si at jeg fikk helt vann i munnen av disse bildene... Horn var noe av det beste jeg visste da jeg var barn, og nå har jeg ikke spist skikkelig god gjærbakst på over seks år (tåler ikke gluten). Pleier normalt sett ikke å bli fristet av bilder, men dette så bare utrolig godt ut! :drool:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Tuvane skrev:

Jeg må bare si at jeg fikk helt vann i munnen av disse bildene... Horn var noe av det beste jeg visste da jeg var barn, og nå har jeg ikke spist skikkelig god gjærbakst på over seks år (tåler ikke gluten). Pleier normalt sett ikke å bli fristet av bilder, men dette så bare utrolig godt ut! :drool:

Det smakte akkurat like godt som det så ut :icon_redface: Men 6 år uten ordentlig gjærbakst, det hadde jeg aldri klart! Iallfall ikke uten et veldig, veldig godt alternativ! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

32 minutter siden, Annik skrev:

Det smakte akkurat like godt som det så ut :icon_redface: Men 6 år uten ordentlig gjærbakst, det hadde jeg aldri klart! Iallfall ikke uten et veldig, veldig godt alternativ! :lol:

Altså, man kan bake godt glutenfritt også, det er ikke det, men det blir veldig fort tørt, så det bør helst spises med en gang. Har en supergod foccacia som jeg lager med jevne mellomrom, og den er rågod når den kommer ut av ovnen, og tørr som en stein dagen etterpå. :P Har endel spennende oppskrifter jeg har lyst til å prøve, men akkurat nå er jeg på diett, så da blir det lite baking.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
Noen som har peiling på Oreokake eller en god/enkel oppskrift til den? [emoji4] Skal testbake en i morgen. 

http://trinesmatblogg.no/2015/09/04/oreokake-2-0/

Jeg bruker ikke oppskrift, men gjør det omtrent som her! Har litt tykkere bunn og skraper ut det hvite fra kjeksene på omtent halvparten og har det i den lyse kremen.
Hadde to Oreokake med i bryllupet til fetteren min, de ble borte mens kakene fra Pascal var igjen så Oreokake er definitivt en hit :)

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg laget roti!

Fikk det i India i fjor, glemte helt av det, og så fikk vi det på Sri Lanka nettopp. Det er selvfølgelig en sånn greie med mange lokale varianter, men jeg sier meg ganske fornøyd med dagenspol-roti av kokosmasse og grovmel. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
Brukte du noen spesielle konditorfarger? Jeg har et prosjekt på blokka som vil se bedre ut med farger, men jeg har ikke tenkt lenger enn de standardflaskene med rødt og grønt [emoji14] Det er jo en jungel der ute av alternativ å boltre seg i.
Wilton, fåes på jernia kitchn tilbords blandt annet. Men den er drøy i bruk og du trenger ikke mye [emoji16]

Sent fra min SM-G930F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Brukte du noen spesielle konditorfarger? Jeg har et prosjekt på blokka som vil se bedre ut med farger, men jeg har ikke tenkt lenger enn de standardflaskene med rødt og grønt :P Det er jo en jungel der ute av alternativ å boltre seg i.

Jeg bruker wilton. Slike fra dagligvare er ikke noe å skryte av :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

36 minutter siden, Annik skrev:

Jeg bruker wilton. Slike fra dagligvare er ikke noe å skryte av :)

Takk for tips, da skal jeg se etter de i morgen.

32 minutter siden, Annik skrev:

Cacas sine er også gode!

Men har de annet enn nettbutikk og butikk i Oslo? Jeg tenkte å ha et eksperimentelt juleverksted på onsdag, når jeg har fri fra jobb, og teste ut om noen ting skal bli en del av årets julebakst eller ei :D Altså rekker jeg ikke å bestille noe på nett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, SFX skrev:

Takk for tips, da skal jeg se etter de i morgen.

Men har de annet enn nettbutikk og butikk i Oslo? Jeg tenkte å ha et eksperimentelt juleverksted på onsdag, når jeg har fri fra jobb, og teste ut om noen ting skal bli en del av årets julebakst eller ei :D Altså rekker jeg ikke å bestille noe på nett.

Kitch'n er iallfall forhandler av cacas! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Men sist så ville ikke vetrinæren ta biopsi fordi de da kan stikke akkurat på det området som det ikke er ondartet. Og motsatt. Måtte operere den bort også vet man om den er godarta eller ondartet.
    • Hei og hopp. jeg skal bytte for til min 10 mnd gamle finske lapphund. Hun er ekstremt sensitiv i magen, får lett diare. Ønsker et skånsomt og selvfølgelig næringstett for. Har per nå Purizon, og har vært fornøyd med det. Men tenker å prøve noe annet og se om magen blir mer stabil da. Vurderer enten Markus Muhle eller Købers. Har noen noen erfaringer med disse formerkene til sensitive hunder? setter pris på alle svar!:)
    • Nå tviler jeg på at det er spesielt farlig, hvis det var vanlige, små muffinspapir. Bare følg med på allmentilstanden. MEN, når det gjelder slike medisinske spørsmål om ting som kan være farlige så bør du alltid kontakte veterinær heller enn et tilfeldig nettforum, facebook, eller tilfeldige folk. Ta en telefon og spør, det kan redde livet til hunden din.
    • Hunden min klarte å spise tre muffinspapir i går når jeg var på toalettet.. papiret var soggy og mykt, men jeg blir jo bekymret. Hun har ikke kastet opp og bæsjet to fine bæsjer i dag . Formen hennes er også helt normal. Men hun hikket både i går og i dag, og jeg har aldri lagt merke til at hun har hikket før. Noen her som har erfaring med hund som har spist muffins/bakepapir😅 er det noe som pleier å komme ut av seg selv? Eller løses lett opp i magen? kan legge til at hun er bare 3.7 kg så ikke den største hunden.
    • Mitt inntrykk med working cocker er at de er slitsomme arbeidsjern med lite ro i kroppen. De vibrerer av energi. Kjøp deg en vanlig cocker og klipp den ned/ikke barber. Men vil ikke du ha en pelshund er det ganske safe å ikke kjøpe pelshund..  Vil ikke du ha jakthund... ikke kjøp en jakthund.  Ganske enkel matte    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...