Gå til innhold
Hundesonen.no

Svarte småsnusere på vei - Pied Pipers første kull


xxx12345
 Share

Recommended Posts

  • Svar 497
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I går så tenkte jeg at jeg måtte til veterinær igjen i dag - nå er saken en annen! Våknet av valpene i natt, Smula var borte. Hun sto ved verandadøra og måtte ut og tisse hun. Travet rundt i hagen og

Da har vi vært på UL Så minst 4 store blærer, og vet synes det egentlig så ut som hun var kommet lengre enn dag 29. Vi hadde jo nestenparringer de to dagene før, så det er jo teoretisk kanskje mu

Nå er det full spiker igjen, og vi har begynt med korte turer. Hun er ikke fornøyd med å bare rusle rundt i hagen, så da tar vi oss noen svinger rundt kvartal ol når valpisene sover :)

10418193_10152220205786985_1330657829459

Valpene er tjukke og kvikke, alle legger på seg hver dag. De to minste har lagt på seg ca 90 gram, mens tjukkasen har lagt på seg 120 gram. Alle valpene er nå lovet bort til nye eiere :)

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle visst ikke sagt det jeg sa :P For nå spyr hun opp det hun spiser. Begynte i går kveld og har fortsatt i dag. Får gå tilbake til å gi henne bare litt og ofte igjen. Men hun er fremdels i fin form - kan tisse i hagen, men skal man bajse så må man gå rundt kvartalet. Hun ser ganske happy ut og går rett i kassa når hun kommer inn og steller på valpene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smulemor er definitivt dårligere igjen, slapp og har kastet opp. Ringte veterinærvakta som mente at det kunne være livmorbetennelsen som blusset opp igjen. Nå får hun derfor betennelsesdempende så får man se om det hjelper, noe det burde gjøre i løpet av noen timer. Hun spiser litt og drikker litt, har normal temperatur og utflod, så håper rimadylen hjelper på allmentilstanden hennes raskt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hjalp - fort. Ikke noe mer oppkast, hun er kvikkere, har spist og drikker godt. Satser på at hun holder seg sånn i morgen så blir det veterinær for full sjekk på tirsdag morgen.

Valpene er helt uberørt - de ser ut som tjukke, blanke marsipangriser. Bare en som ikke har bikket 300 gram enda, og alle er tilfredse :) De har fått sine midlertidige hverdagsnavn: Pondus, Silas, Nils, Mali, Sofi og Anni :)

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun vekket meg i dag kl halv sju - Sulten! Mat! Nå! Ville ikke la henne få for mye i gangen så hun fikk litt tørrfor og vann har hun selvfølgelig tilgjengelig hele tiden. Nå har hun igjen spist - men hun synes fremdeles jeg er grådig. Hun skal få mer etterpå altså, må bare passe på at det ikke blir for voldsomt til magen hennes :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært hos sjekk hos veterinær i dag, alt var bare fint med Smulisen men både antibiotika- og rimadylbehandling forlenges ut uka.

Smågrisene er fremdeles like happy da :wub:

10422948_10152226576111985_2648948033070

10372257_10152226576101985_3940267352112

De begynner allerede å bli litt mer enn helt like, liksom masseproduserte klumper synes jeg. Begynner du å merke forskjell på temperamentene?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...