Gå til innhold
Hundesonen.no

Fortell noe nytt om deg selv!


Aya
 Share

Recommended Posts

  • Svar 395
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

En gang var jeg på konsert i Storsalen i Studentersamfundet i Trondheim. Jeg hadde vel muligens drukket en halvliter eller to. Da bandet (et engelsk band som heter Blue aeroplane) tok pause klarte jeg

Når jeg forteller ting om meg selv på nett så pleier jeg alltid å ta testen: Kunne jeg ropt dette ut gjennom vinduet? Tipper arbeiderne som bygger hus rett over gata hadde ramla ned fra stillasene

Min oldemor gikk høygravid ut i skogen for å sanke sauer, og så kom hun hjem med både sauer og et nyfødt barn, som var min bestemor.

Posted Images

Jeg trodde lenge at alle tjukke folk var hypermobile, fordi jeg og mamma er tjukke og hypermobile.

Jeg er ekstremt nærsynt, ser bare 7cm foran meg. Synet går i bølgedaler og jeg må bytte briller hver 2-3 år.

Jeg skjønte først på ungdomsskolen at andre mennesker hadde egne tanker og følelser (theory of mind, heter det vel)

Jeg har lyst på hund som jeg kan kle på annet enn hestedekken :icon_redface: guilty pleasure

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hater mennesker som ikke evner å svare på spørsmål. Når jeg spør hva du liker å lese fordi du ønsker en bokanbefaling, er det faktisk ikke for å være vanskelig... :sint_01: (Og å spørre etter "den der veldig populære boka - ja, den skjønnlitterære altså" gir ikke så mye mening heller. Så det så.)


Jeg elsker, elsker snø. Alle her i nord prater om at det er så kjipt at det snør i mars/april, og jeg forstår det ikke helt - det er da helt naturlig? Det er jo snømånedene her i Tromsø. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg forteller ting om meg selv på nett så pleier jeg alltid å ta testen: Kunne jeg ropt dette ut gjennom vinduet?

Tipper arbeiderne som bygger hus rett over gata hadde ramla ned fra stillasene hvis jeg plutselig åpna vinduet og ropte: JEG HAR VÆRT NAKENMODELL!

Hva hadde elevene sagt / gjort da?? :lol:

Funfact 2 - jeg har vunnet en designpris.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg... hm.

Jeg mista den siste melketanna mi i russetida. Det var ingenting galt med tanna som kom bak, så den måtte ikke trekkes eller noe, jeg var bare seint ute med voksentenner og sånt. :P

jeg har melketenner enda :aww:

Jeg liker ikke oreo-kake.

Jeg liker ikke å spise. Ikke snop en gang.

Jeg kjøper ofte godteri fordi jeg føler jeg må, men helt ærlig synes jeg alt av mat etc er kjedelig. Jeg spiser fordi jeg ikke skal dø, besvime etc.

Derfor har jeg et elendig kosthold på jobb. Å tenke på hva jeg skal spise til lunsj er som å tenke på regninger...

Dessverre er veldig mange av vennene mine besatt av mat. De inviterer meg på middag og ikke bare må jeg skryte av maten, men jeg må høre de fortelle om den også. .. boring..

Jeg blir fysisk dårlig hvis jeg ser noen tygge på eller putte et plagg i munnen. Alt av tekstil. Jeg kjenner jeg blir dårlig bare av å skrive om det *grøsse*

Jeg klarer ikke å bli tatt på beina. Da sparker jeg. Lår, legger og føtter er off limit. Kommer noen eller noe borti beina mine når jeg svømmer så synker jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var på audition det første året Idol gikk. Jeg kunne vært Kurt Nilsen i dag.

Jeg har en tendens til å slå over på sunnmørsk, særlig om jeg er sint, i hvert fall visse ord og noe tonefall. Jeg er født og oppvokst i Østfold, men med Sunnmørsmor.

Jeg kan bare armtak, ikke beintak, for svømming. Men det spiller ingen rolle, for jeg har sterk vannskrekk.

Jeg het Terje inntil jeg ble født.

Jeg er fryktelig glad for at jeg har klart å legge av meg uvanen å bite negler - jeg var ekstrem før, og påførte meg selv neglerotbetennelse og andre skader fordi jeg var så manisk på det og ikke klarte å gi meg mens leken var god. Jeg har nå ikke bitt en fingernegl på flere år - men jeg har fem-seks neglesakser på strategiske steder i huset...

Jeg har alltid hatt langt år, unntatt en midlertidig periode tidlig på barneskolen. Jeg tygde alltid på håret mitt. Men når du tygger tyggis samtidig, må mamma fram med saksa for å få løst den floka.

Jeg har aldri, ever, vært hos frisør. Mamma jobbet som frisør fram til hun giftet seg, så hun har alltid klippet og krøllet håret mitt. Selv når vi har bodd i hver vår ende av landet og bare møttes til jul og sommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Funfact 2 - jeg har vunnet en designpris.

For hva da?

Jeg var skikkelig am-carberte i slutten av tenårene og begynnelsen av tyveårene. Hadde langt permanentkrøllet hår, gikk i korte skinnskjørt og høye støvler. Dro på masse am-cartreff, digga heavy metal og dro på dusinvis av konserter og har eid tre amrikanske biler. Herre gud, så gøy jeg hadde det :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er livredd skjeletter. Kan ikke tenke meg noe skumlere, og er alltid redd det skal stå et skjellett på badet eller bak et tre osv.

Snakker trøndersk med familien, snakker normalt med alle andre. Men har kun bodd i trondheim ett år, og det var i voksen alder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ha rottweiler før jeg fikk whippet. Heftig sprang i rasevalg etter å ha hatt en i hus ei helg :P

- Jeg hadde "spenningskramper" da jeg var lita. Kunne stå og stirre på leker o.l samtidig som jeg holdt hendene i været og kneip sammen nevene. Mamma skjemtes når jeg gjorde det offentlig og tok meg med til lege som forklarte at jeg bare hadde en ekstremt livlig fantasi, og faktisk sto å så for meg lekene røre seg og snakke sammen, som i en film oppi hodet mitt. Weirdo...

-Jeg har kjørt scooter i Thailand. Der kjører de på "feil" side av vegen så jeg følte meg aldri særlig trygg :P

- Jeg var veldig flink til å tegne da jeg var yngre.

- Jeg var på uendelig mange dates før jeg traff min kjære :icon_redface: . Leita vel og lenge etter "den spesielle følelsen" som jeg ikke fikk før jeg traff han. Ble litt mobba for det, men nå kan de se! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliter hardt med å sitte på fingrene når begreper fra psykiatri blir misbrukt, schizofreni og psykopat er nok det vanligste som jeg føler jeg må rette på og bare noen ganger klarer å la være :aww::lol:

Psaiiikoooooooooo :whistle:

:lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliter hardt med å sitte på fingrene når begreper fra psykiatri blir misbrukt, schizofreni og psykopat er nok det vanligste som jeg føler jeg må rette på og bare noen ganger klarer å la være :aww::lol:

Samme her - og jeg har ikke engang noen yrkesskade å skylde på. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Jeg har også "dialektproblemer", har jeg tilbrakt mye tid med østlendinger og rogalendinger sliter jeg med å holde på Bergensken.
Jeg var på utplassering i 3 uker i Oslo for sånn ca akkurat et år siden, litier fremdeles med å ord som Jeg, meg, ikke og deg

- Volumet på TV, radio, pc osv må alltid være på tall som slutter på 0 eller 5, det ser mye "ryddigere" ut.

- Jeg har en irriterende god retningssans og klarer ikke å gå meg bort(ja jeg prøvde ofte å gå meg vill i skogen når jeg var yngre)

- Jeg liker ikke lange fotturer med mindre det er helt spontant

- Jeg er utrolig myk i bena og sånn har det alltid vært

- Takler ikke barnehager, sykehus, sykehjem og unger jeg ikke kjenner, ser for meg at det er fullt i æsj og skittenhet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker smaken og lukten av blod.

Synes steking/koking av (storfe)kjøtt er mishandling av god mat, og spiser det derfor rått.

Jeg er håpløs på navn, og enda verre på å huske ansikter. kan ha kjent folk lenge og alikevel greier jeg ikke kjenne dem igjen på ansiktet.
(men hunder og katter kjenner jeg igjen, og husker navnet på :P )

Jeg var kretsmester på ski tre år på rad da jeg var 10-13 år, enda jeg hatet (og hater den dag i dag) å gå på ski. Men konkurranseinstinktet var større enn motviljen til å gå på ski :innocent:
Ødela korsbånd og menisk i høyre kne etter en skiulykke da jeg var 12, men trente meg opp og vant alikevel samme år, på ren trass :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- jeg knuste tommelen i barnehagen og har derfor en tommel som er kortere enn den andre.

- jeg har knekt ryggen i ett av mine mange hopp på snowboard.

- i en alder av 22 er jeg operert pga celleforandringer 2 ganger, blir 3 gang nå i april.

- jeg har bodd i Roma, Italia. Har familie i Milano og snakket italiensk som liten (og nå om jeg må)

- jeg er veldig glad i å lage mat til andre men hater å lage til bare meg selv, så veldig fornøyd med å ha samboer :P

- jeg tåler mitt eget blod sålenge det holder seg i beholdere (typ reagensglass ved blodprøver) men med en gang det begynner å renne/dryppe så blir jeg dårlig og svimer lett av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er allergisk mot reklamestemmer, og det er lite som får meg til å banne så høyt og inderlig som en uventa spotifyreklame. Jeg vil ikke ha musikken min avbrutt av et ***** hamster på... hva det nå er! Likevel fortsetter jeg å bruke gratis/webversjonen, siden jeg sliter med å få den vanlige til å funke skikkelig (linuxmaskin og sånn).

Å ja, og så er jeg skikkelig gnien når det gjelder ting som bare påvirker/ går ut over meg selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg elsker å ordne med alt som har med sår og skader på dyr, jeg liker ikke at de har det, men har dilla på å stelle det.

Best er det om det er byller av varierte størrelser, jepp, vet jeg er snål.

I stallen på Øvrevoll/galoppbanen så hadde jeg ansvaret for skade stellet på alle hestene.

De dagene vi hadde mange hester til start og det var dårlig bane så var jeg alltid sist ut av stallen laaangt utpå kvelden.

Jeg er nøye og bruker den tiden jeg trenger, fordelen er veldig lite komplikasjoner, lite dyrlegebesøk og hestene blir fort friske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oh, jeg kom på mer!

-Er utdannet tømrer.
-Har flyttet nesten 20 ganger p
å rundt 10-12 år.
- Har løpt i bare trusa over varoddbrua i kr.sand.
-Er fra Bergen, men snakker blanding av sørlandsk/østlandsk.

-Har så sinnsykt dårlig rettningssans og gikk meg veldig vill i kvadraturen i kr.sand, begynte å grine. :icon_redface:
-Har alvorlig vannskrekk, tør ikke være lenger uti enn at jeg kan ta ordentlig tak og løpe opp igjen.
-Knakk nesen til ei venninne, hun beit meg i t
åen og jeg sparket i refleks tilbake. Do not touch my toes!!
- Ville ikke ut i jobb som tømrer fordi jeg syntes voksne byggningsarbeidere var kjempeskumle. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...