Jump to content
Hundesonen.no

monica_n

Medlemmer
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

364 Excellent

About monica_n

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/07/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lakselv
 • Hunderase
  HG

Recent Profile Visitors

17528 profile views
 1. monica_n

  Piping

  korthåret vorsteh, den peip HELE TIDEN! Konstant, irriterende piping. Jeg fatter ikke at man orker. Har masedyr selv, men det er mer kosegrynting og brumming, noe piping og klaging om det er forventninger til noe. Har blitt vant til det og synes det er merkelig med hunder man ikke hører hva mener.
 2. Jeg tror de som liker og er enig i slikt er de som gjerne er veldig glad i det som finnes av dyr, men som samtidig gjerne vil se de og oppsøke de på en "enklest" mulig måte, og at at dyrene har det godt NOK i fangenskap, samtidig som dyrene har de mest grunnleggende behovene ivaretatt. Men at de samtidig ikke ser verdien og meningen bak frihet og det å leve naturlig, på godt og vondt. jeg vil heller se dyr utryddet enn i dyreparker uansett hvor godt og tilrettelagt de har det.
 3. Om det er viktig å bruke hunden til jakt, så bør du jo ha en jakthund. At den da er aktiv bør du jo belage deg på.. Spørs jo hva du mener med for aktiv?
 4. Finnes det noen som kunne tenke seg å passe en hvit gjeterhund den 22. Oktober? Er snakk om fra morgenen til kvelden, er ikke nødvendig med overnatting da han kan bli hentet på kvelden. Han blir 1 år 15. Oktober og er en energisk, men veldig snill og enkel type. Elsker alt av folk og hunder, men må roes ned litt da han helst vil leke hele tiden om han er med hunder. Han er krypt og ble derfor kastrert nå i sommer. Spør for mine foreldre som ikke er her inne, de befinner seg ved Høvåg utenfor kristiansand.
 5. Og jeg derimot hadde lett valgt Hvit gjeterhund igjen fremfor tervueren/belger. Jeg har selv sett på tervueren og groenendael, men det blir for uoversiktlig for meg å finne linjer og oppdrettere jeg vil ha fra. Men det igjen kommer nok av at jeg begynner å ha grei kontroll over hva som finnes av HG, og det er "tryggere" for meg å vite hva jeg får og hva jeg skal se etter. Hadde ikke kjøpt første og beste HG eller Terv for den saks skyld, men det er vel heller få raser man kan gjøre det med uansett. Hadde uansett valgt å se på MH fra begge rasene, og prate med flere oppdrettere innad rase
 6. Fin dag i dag! Bestod oppkjøring i dag, endelig, i en alder av 26 år har jeg lappen! Og jeg føler det er høyst uforsvarlig å sende meg ut på veien alene. I tillegg så har den fineste hunden i verden 9årsdag, hun er blitt en fin dame. (oi, stort bilde?!) Edit: For å kommentere disse fine, varme dagene deres.. Vi har regn, sludd, haggel, mye vind og 3 grader.
 7. Jeg synes utstilling er merkelig! Har stilt min 6 ganger. To doble utstillinger(altså lør og søn to helger), en rasespesial og en vanlig kun en dag. Den første gangen(1 dag, NKK kristiansand) fikk hun VG. Andre gangen var det to dager, VG begge dager. Etter dette gadd vi egentlig ikke å stille mer for å få noe, men hun var rukket å bli veteran, så jeg tenkte for moroskyld å bare melde på rasespesialen i Tromsø sommeren i fjor. Der ble hun BiM veteran og fikk cert. Etter at hun faktisk fikk cert, og da på rasespesial så stilte jeg henne på dobbelutstilling nå forrige uke. Ble BIR,
 8. Sant! Det bør gå greit Kommer til å dø litt om jeg noen gang skal kjøre i større byer da. Tusen takk!
 9. Skal ha langkjøring, glattkjøring og bykjøring i morgen. Startet kl. 07 og er hjemme i 19-20 tiden. Det blir en laaang dag kjenner jeg Bykjøring i Alta tror jeg skal gå greit da Edit: Kun kjørelærer og meg som skal, pleier å være to, men vi var ikke mange nok.
 10. jeg driver og å tar lappen nå, endelig..! Gleder meg til friheten man får ved å ha lappen. Håper bare jeg får dette fort unnagjort nå da..
 11. monica_n

  CRUFTS 2016

  Jeg klarer ikke å forstå at noen har fått det for seg at dette er funksjonelt og pent.
 12. De bor utenfor Kristiansand, Vestre vallesverd! Vet du hvem det er? Møtte den i jula, tror den er rett under året?
 13. Lykke til med kull med en nydelig rase! Mine foreldres nabo har en svensk lapphundgutt faktisk, virker som en herlig rase.
×
×
 • Create New...