Gå til innhold
Hundesonen.no

Line

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9,530
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  89

Line last won the day on 11. Mars

Line had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

27,708 Excellent

Om Line

 • Rang
  Bartesmurf
 • Bursdag 01/02/2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://piedpiper.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Småbarter

Nylige profilbesøk

32,091 profilvisninger
 1. Akkurat nå mars

  Da må du få henne øyelyst. De har øyelyser på Stjørdal, Tunga og Heimdal. Beste og triveligste er på Heimdal, men han jobber bare onsdager.
 2. Tror du får ta en telefon til NKK i morgen jeg. Hva er forresten det fulle stamtavlenavnet på hunden? Kan sjekke for deg om kullet i det minste er registrert.
 3. Hvor gammel var valpen når du hentet den? Har du fått med stamtavle på valpen?
 4. Er den registrert på deg i Dogweb, og du har fått eierbevis?
 5. Akkurat nå mars

  Nettopp. Man skulle ikke tro at kritikken kopiert inn over og denne gjelder samme hund: «Correct size. Beautifully balanced. Nicely square. Correct topline and tail set. Beautiful feminine head. Excellent eyes. Correct ears. Correct front and rear. Really harsh coat. So sound with correct reach and drive.» Det er så individuelt hvilke ord en dommer velger å bruke. I gamle da'r sov jeg lenge etter fest - skulle ønske det var gamle da'r
 6. Akkurat nå mars

  Jeg er heldigvis ikke dårlig form, men i underkant av 5 timer med søvn gjør en litt slapp. Får jo **** ikke sove igjen! Men da har i alle fall jentene fått en liten tur, bilen er trillet inn i garasjen, og så blir det frokost snart. Når jeg bare klarer å bestemme meg for hva jeg skal ha... Dommeren i Krsand er enda mer effektiv enn meg på morraskvisten da. Hun var ferdig med tre varianter før kl ti - det er uvant kost!
 7. Akkurat nå mars

  Smula ble champion på den kritikken, og bir. Synes det er unødvendig at jeg våkner så tidlig etter at jeg har drukket..
 8. Akkurat nå mars

  Dere kan jo gjette hvilken premiering dette ga? "Stor, kraftig tispe. Tilstrekkelig parallellitet i hodet. Mørke øyne. Ønsker mer femininitet. Nok forbryst. Tilstrekkelig masse og vinkling. Beveger seg utmerket fra siden. Trang bak. Utmerket pels og farge."
 9. Akkurat nå mars

  Jeg har fått kritikker med exc og ck som er dårligere enn den over. Mitt inntrykk er at om kvaliteten er lavere så bestreber dommer seg på å skrive positive ting i kritikken, mens på en av høyre kvalitet poengterer det som er å trekke for. Så, som Siri sier, men kan ikke basere premiegrad ut i fra hva som står i kritikken Hatt svigerinne på besøk, trivelig som alltid - og litt småbeige akkurat nå
 10. Akkurat nå mars

  Mer som litt sånn tenker jeg, but never mind - he's mine!
 11. Akkurat nå mars

  NRK, det er en serie. 3 episoder ute så langt, ny episode hver søndag
 12. Akkurat nå mars

  Ja, serien var bra! John Carew er overraskende bra, og han rødhårete er jo bare så fantastisk herlig Men jeg kunne tipset dem om noen avdanka Trondheims-Ørn-spillere jeg Men det er jo mange gode trønderske skuespillere de kunne brukt istedenfor..
 13. Akkurat nå mars

  Kliss ny skole da gitt! Og så kan du komme og lunsje med meg
 14. Akkurat nå mars

  Snegler ja, fisk nei - du er rar... Strinda? Det er jo fremdeles overkommelig da .. Ser jeg på Heimebane og flirer av trøndersken til Ane Dahl Torp
×