Gå til innhold
Hundesonen.no

God klotang


Nirm
 Share

Recommended Posts

Jeg måtte kjøpe ny klotang her for litt siden, og er ikke fornøyd. Jeg endte med denne her fra Trixie:

trixie%20klotang%20rund.jpg

Jeg har hatt en sånn en i flere år, men den falt fra hverandre. Problemet med denne, er at det øverste håndtaket er for løst, slik at det føles ut som hele tanga beveger seg. Noomi har veldig harde og litt store klør, så de er supervanskelig å få klippet med denne. Fordi den rett og slett er for rævva.

Så hvilket merke bør jeg gå for? Eller er det noen andre tenger som er bedre på harde klør?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sier som de andre: den røde til Millers.

Jeg har to da, en her og en hos foreldrene mine. Den jeg har her er fantastisk, mens den andre ikke er fullt så god (klarer f.eks ikke skave av litt og litt, virker som om bladene sitter litt langt fra hverandre eller noe?).

Jeg har sikkert bare vært litt uheldig med ene min, men kanskje greit å vite om at det kan være litt varierende kvalitet på millers også. :) De har veldig god garanti da, så hadde sikkert fått fiksa/bytta den hvis jeg sendte den inn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Millers!

Jeg er kjempefornøyd, klipper klør som de skulle vært av smør. Nesten . Og den koster under hundrelappen og!

Eneste som irriterer meg med den er den låse-fliken... den ramler hele tiden ned når jeg klipper, og låser saksen (noen som skjønner hva jeg mener?). Men nå har jeg teipet den fast, så får tangen bare ligge "åpen".

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser ikke hva som er så fantastisk med Millers jeg. Den låse-dimpen er irriterende, plasten på håndtaket sklir, og vår tang ble slarkete på et år.

Ja den er irriterende...!

Plastikken på min har glidd av noen få ganger, men er ikke noe problem.

Liker veldig god millers, men når det er sagt hadde jeg en like god (kanskje enda bedre) før, som jeg kjøpte på ICA i Sverige. Hadde den i 4 år, før jeg kjente at den begynte å bli litt sløv (klipper klør ofte). Men den er fortsatt god å bruke. Skulle gjerne funnet en lik igjen, for den er litt bedre å holde i.

Men Millers slår alt annet jeg har prøvd... utrolig mye ræl der ute.... som dyrebutikker selger og.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er heller ikke noe Millersfan. Jeg liker det patentet du har kjøpt. Men du har kjøpt en billig kopi av originalen som heter Resco eller noe slikt. Den får man kjøpt nytt blad og fjær til. Jeg syns den er fantastisk fordi den høvler tynt og skarpt.

Det skal sies at jeg ikke har klippet kklør på mange år fordi jeg bruker Dremel og sliper de i stedet for. Men min Rescotang ble brukt i 30 år og var gullegod.

5_p_1028_1331.jpg

rescoklotang-340x340.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Giljotin fra Resco er det eneste som duger på tømmerstokkene av noen klør borzoien har. Millers vrir hele kloa og er et yndet hatobjekt her i hus.

Når jeg søker på millers så står det at den passer til små og middels store hunder. Så det er ikke sikkert den er like bra til store hunder. Vi hadde giljotin fra resco til samojeden og den holdt i alle hennes 13 leveår :)

Jeg eeeeelsker Millers, og den funker helt fint på GD klør iallefall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser ikke hva som er så fantastisk med Millers jeg. Den låse-dimpen er irriterende, plasten på håndtaket sklir, og vår tang ble slarkete på et år.

Veldig agreed :lol: Den låse-crap-greia får meg til å se rødt når jeg står og plages, plasten er ramla av og oppeten for lenge siden så jeg har ductapet hele driten - men det er i det minste skarp enda :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Javel? Bilde takk, for da må de jo være bortimot tre cm i omkrets, det er jo en grein det for svarte :lol:

Jeg vet! Det ER tømmerstokker, tærne knekker lenge før klørne (og det har de gjort to ganger..). Skal se om jeg får tatt et bilde etterpå, skal prøve å få lagt dalmisen ved siden av til sammenligning :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...